حمایت دوجانبه از پروژه های برداشت انرژی/ پایگاه های دانش در اولویت است
با انتشار فراخوان پروژه های فناورانه در دو طرح تحقیقاتی و پایان نامه های دکتری در زمینه برداشت انرژی، ایده های شرکت های دانش بنیان در اولویت قرار دارند.
به گزارش ای بی اس نیوزگسترش رویکرد اینترنت اشیا (IOT) به دلیل توسعه شتابان فناوریهای زیرساختی، نیاز به توسعه باتریهای کوچک پرقدرت را برجسته کرده است. از سوی دیگر، نوآوری هایی که در توسعه فناوری ابزارها و قطعات خودران انجام شده است، ظهور نسل جدیدی از گسترش رویکرد اینترنت اشیا را نشان می دهد. از این رو توسعه فناوری های خود نیرو برای استفاده از ابزارها و قطعات ردیابی در اولویت قرار گرفته است.
در این راستا، ستاد توسعه نانو و میکروفناوری و صندوق حمایت ملی از پژوهشگران و فناوران (INSF) از فعالیت های علمی، پژوهشی و توسعه ای در این راستا حمایت می کنند تا رشد و توسعه این حوزه در ابعاد مختلف تسریع شود.
بر اساس برنامه ریزی محورها و اولویت های پژوهشی این فراخوان در خصوص برداشت انرژی است که زیرشاخه های آن به شرح زیر می باشد:
فن آوری برداشت مکانیکی انرژی با استفاده از روش های تریبوالکتریک و پیزوالکتریک
فناوری بازیابی انرژی گرمایی با روش های پیرو الکتریک و ترموالکتریک
تکنولوژی برداشت انرژی القایی مغناطیسی و الکترومغناطیسی
فناوری برداشت انرژی فرکانس رادیویی
از این فراخوان نتایجی چون توسعه فناوری ها و محصولات، چاپ مقاله در مجلات معتبر بین المللی، ثبت اختراعات، تولید دانش فنی و … می باشد. در نظر گرفته خواهد شد. بدین ترتیب گزارش پروژه های مورد حمایت این فراخوان در قالب طرح پژوهشی و پایان نامه دکتری، مدت پایان نامه دکتری 2 سال و طرح های تحقیقاتی حداکثر تا 3 سال مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
در این فراخوان از طرح های پژوهشی مصوب تا سقف 2500 میلیون ریال و پایان نامه های دکتری تا سقف 1300 میلیون ریال حمایت می شود. رقم حضور شامل خرید تجهیزات نمی شود.
علاقه مندان برای شرکت در این فراخوان طرح های پژوهشی تا 10 مرداد و برای پایان نامه دکتری تا پایان سال 1402 فرصت دارند.
بر اساس اعلام ستاد نانو، طرحهای تحقیقاتی با پشتوانه صنعتی و بنگاههای دانشبنیان در اولویت قرار دارند و طرحهای مصوب نیازمند ارائه گزارش پیشرفت بر اساس زمانبندی در حین اجرای پروژه و تایید ناظر است.
انتهای پیام