معاون وزیر کار خاطرنشان کرد: برای این منظور کمیته ای تشکیل دادیم و متعاقبا جلسات متعددی با دستگاه ها برگزار شد، اما اکثر دستگاه ها به ما پاسخ دادند که باید در چارچوب اختیاراتی که الان دارند از این ظرفیت استفاده شود. بر اساس مصوبه مذکور، مناطق مرزی به عنوان پایگاه صادرات انواع کالاها و خدمات باید توسعه و رونق یابد تا رفاه و معیشت مرزنشینان افزایش یابد.
دستیار توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار: با پیگیری های جدید در حوزه مشاغل خانگی، هدف ایجاد 100 هزار شغل خانگی تا پایان سال محقق می شود.
معاون وزیر تعاون، کار و حفاظت اجتماعی از تلاش برای افزایش سهم مشاغل خانگی در اقتصاد خبر داد و گفت: حمایت از معیشت مرزنشینان نیازمند حمایت همه دستگاه ها است.
محمود کریمی بیرانوند در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به سهم پایین مشاغل خانگی در اقتصاد، اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به سه درصد از بازار کار کشور در اختیار مشاغل است در حالی که جایگاه مشاغل خانگی در بسیاری از کشورها. کشورهای توسعه یافته 20 درصد است و در نظر داریم در چهار سال دولت سهم مشاغل خانگی را به 15 درصد برسانیم.
انتهای پیام
کریمی بیرانوند افزود: در حال حاضر جمع آوری اطلاعات صاحبان مشاغل خانگی برای ما حائز اهمیت است و برای افزایش مشاغل ایجاد شده در این زمینه نیازمند پیگیری و جمع آوری اطلاعات هستیم.
وی افزود: در طول یک سال گذشته با رفع موانع و تسریع در صدور مجوز سعی در توسعه بازار کار مشاغل خانگی داشته ایم به همین دلیل 15 درصد مشاغل خانگی را در اقتصاد هدف گذاری کرده ایم.
وی همچنین درباره برنامه ملی با هدف تقویت مشاغل، معیشت مرزنشینان و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی که در پایان سال گذشته به تصویب دولت رسید، بیان کرد: در حال حاضر بیش از 120 شهر مرزی و بیش از 50 شهر مرزی داریم. درصد از استان های کشور نیز مرزی هستند. بر اساس مصوبه هیأت وزیران، وزارت کار سرپرست کارگروه حمایت از استان های مرزی و معیشت مرزنشینان است، اما این موضوع همکاری همه دستگاه ها را می طلبد.
وی در پاسخ به این سوال که چند مجوز صادر شده در عرصه مشاغل خانگی بر اساس ثبت است؟ وی گفت: طبق آمار در سال گذشته 130 هزار پروانه مشاغل خانگی صادر شده است که از اول فروردین تا اول آبان امسال بیش از 70 هزار مجوز مشاغل خانگی صادر کردیم که بیش از 95 درصد این مجوزها ثبتی است. .
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز