حمایت از توسعه اقتصاد دانش بنیان غذایی و کشاورزی برای تولید تراکتورهای دو چرخ
ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی نسبت به شناسایی تولیدکنندگان ذیصلاح در استان مازندران اقدام کرده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، در ادامه سفر استانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به مازندران، ارژنگ جوادی معاون استاندار و علی گلدان ساز معاون ستاد توسعه اقتصاد دانش غذا و کشاورزی، برای نظارت بر اجرای مجوزهای سفر در حوزه کشاورزی به استان مازندران سفر کرد.
وضعیت و وسعت زمینهای کشاورزی بهویژه در شمال کشور، نیاز قابل توجهی به تجهیزات مکانیزاسیون مناسب در زمینهای کوچک ایجاد کرده است. از این رو تقاضا برای تراکتورهای دو چرخ نسبت به گذشته افزایش یافته است و برآوردها نشان می دهد که کشور سالانه به حدود 15 هزار تراکتور دو چرخ نیاز دارد.
با توجه به اینکه واردات این تراکتور سالانه حدود 11 میلیون دلار ارز به کشور وارد می کند، ستاد توسعه اقتصاد علمی غذا و کشاورزی شرکت فجر قائم شهر یکی از شرکت های پیشرو در این زمینه را بر عهده گرفته است. اقدامات لازم برای مکان یابی این تراکتور و تجهیزات یدک کش آن. شرکت دانش بنیان فجر قائم شهر با سابقه ای موفق در زمینه مکانیزاسیون کشاورزی نمونه اولیه این محصول را با موفقیت تولید کرده است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، در این سفر، ارژنگ جوادی، معاون فناوری و فناوری صندوق پژوهش و دانش استان در بازدید از این شرکت، به همراه رئیس ستاد فناوری پژوهش و دانش استان از این شرکت بازدید کردند. ، بر اهمیت فعالیت های خود با توجه به کارشناسی تاکید کرد و مقرر شد با حمایت اداره توسعه اقتصادی دانش غذا و کشاورزی، ظرفیت تولید و عرضه سالانه 500 دستگاه تراکتور دو چرخ را در اختیار این شرکت قرار دهد.
هدف پنج ساله این شرکت دستیابی به تولید سالانه 6500 دستگاه برای تامین نیاز بازارهای داخلی و صادراتی این محصول است.
انتهای پیام