حمایت از تعاونی های دانش بنیان و خلاق
به منظور حمایت از تعاونی ها برای تولید دانش بنیادی و خلاق و تقویت اکوسیستم نوآوری در بخش تعاون، پروتکل همکاری مشترک بین صندوق ضمانت سرمایه گذاری در بخش تعاون، صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک و صندوق ضمانت سرمایه گذاری در صنایع کوچک امضا شد. صندوق نوآوری و شکوفایی
به گزارش ای بی اس نیوز، امروزه نظام های اقتصادی جهان مبتنی بر فعالیت های دانش بنیان است و شاخص اقتصاد دانش بنیان به عنوان یک معیار جهانی برای سنجش کشورهای مختلف جهان از نظر مدرک مورد تاکید و توجه قرار گرفته است. از وابستگی در مورد علوم مختلف و کاربرد آنها در جهت توسعه اقتصادی.
در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان در زمینه فعالیت های دانش بنیان سرمایه گذاری کرده اند و ایالات متحده آمریکا، کانادا، آلمان و هلند از بزرگترین و شناخته شده ترین کشورها در زمینه اقتصاد دانش بنیان هستند. این بنگاه ها موتور محرک و عامل اصلی پیشرفت اقتصادهای دانش بنیان هستند که نقش موثری در ثبات اقتصاد دارند.
جهت گیری وزارت تعاون در سال های اخیر به سمت تشکیل و توسعه شرکت های تعاونی دانش بنیان و ایجاد مراکز نوآوری در بخش تعاونی به منظور ترسیم الگوهای دانش بنیان در بخش تعاونی و فراهم آوردن زمینه ها بوده است. برای تشکیل تیم های دانش بنیان در قالب تعاونی ها.
در این راستا، صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون و صندوق نوآوری و شکوفایی پروتکل همکاری مشترک با هدف حمایت از تعاونی های تولیدی و تقویت اکوسیستم نوآوری امضا کردند.
البرز محمدی – مدیرکل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون با اشاره به امضای این تفاهم نامه، ابراز امیدواری کرد با انعقاد این تفاهم نامه، اقدامات موثری در جهت پیشبرد و حمایت از بنگاه های تعاونی دانش بنیان، کارآفرین و دانش بنیان، انجام شود. سازنده و نوآورانه
به گفته وی، صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون نقش حمایتی در رونق اقتصادی شرکت های تعاونی به ویژه در حوزه تولید دانش بنیان داشته و به دلیل توانمندی خود نقش مهمی در پایداری این بنگاه ها ایفا کرده است.
محمدی بنگاه های کوچک و متوسط را ریشه اقتصاد ملی می داند و معتقد است با حمایت و توسعه این بنگاه ها می توان گام های زیادی برای رشد و توسعه اقتصاد ملی برداشت.
پیش از این مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون افزایش سقف ضمانت این صندوق و تفاهم نامه با صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام و اعلام کرد: با امضای این تفاهم نامه سقف ضمانت شرکت های تعاونی دانش بنیان به 10 میلیارد تومان و برای بنگاه های دانش بنیان غیر تعاونی افزایش می یابد. به 7 میلیارد تومان. .
معاون وزیر تعاون با اشاره به ثبت 101 تعاونی دانش بنیان در کشور از برنامه ریزی برای افزایش تعداد تعاونی های دانش بنیان به 250 بنگاه خبر داد.مهدی مسکنی – معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، از پیش بینی تسهیلات 5000 میلیارد تومانی تعاونی های دانش بنیان خبر داد و اظهار کرد: مطابق با حمایت مالی و پرداخت تسهیلات به دانش بنیان ها. تعاونی ها، منابع ارزان قیمت در قالب 2 هزار میلیارد تومان و همچنین 3 هزار میلیارد تومان از منابع بانک توسعه تعاون تخصیص می یابد و در مجموع 5 هزار میلیارد تومان در اختیار کسب و کارهای دانش بنیان قرار می گیرد.
وی با اشاره به ثبت 101 تعاونی دانش بنیان در کشور، هدف گذاری را افزایش تعداد تعاونی های دانش بنیان به 250 بنگاه اعلام کرد و گفت: حمایت از تشکیل و توسعه تعاونی های دانش بنیان یکی از راهکارهای موثر است. برای بکارگیری فارغ التحصیلان دانشگاهی و حمایت از ایده های عملی نخبگان.
بسیاری از کارشناسان بر این باورند که با توجه به پویایی و انعطاف پذیری بالای بنگاه های دانش بنیان، ظرفیت مناسبی برای مقابله با تحریم ها تلقی می شود و از این منظر ایجاد مراکز نوآوری در بخش تعاونی می تواند زمینه را فراهم کند. ظهور خلاقیت و نوآوری
به گزارش ای بی اس نیوز، بنگاههای دانشبنیان نهادهایی هستند که با هدف تجاریسازی نوآوریها و اختراعات و توسعه و بومیسازی فناوریها تشکیل میشوند و ریسک سرمایهگذاری پایینی دارند. کارشناسان معتقدند اقتصاد دانش بنیان می تواند رمز پیشرفت و شکوفایی اقتصاد ایران در قرن جدید باشد و بستر مناسبی را برای فعالیت کارآفرینان و فارغ التحصیلان خلاق با ایده فراهم کند.
انتهای پیام