ای بی اس نیوز/ خراسان رضوی حدود 1.1 میلیارد نفر در سراسر جهان در زاغه ها و سکونتگاه های غیررسمی زندگی می کنند.
به گفته Wifrom، گزارش جدید تأثیر بهبود سکونتگاههای غیررسمی، تحصیل میلیونها کودک و افزایش تولید ناخالص داخلی را تا بیش از 10 درصد در برخی کشورها مدلسازی میکند.
مردم بیش از هر زمان دیگری در محله های فقیر نشین و دیگر سکونتگاه های غیررسمی زندگی می کنند و این نه تنها یک مشکل جهانی، بلکه یک فرصت جهانی است.
تعداد افرادی که در زاغهها یا سکونتگاههای غیررسمی زندگی میکنند طی 20 سال گذشته 165 میلیون نفر افزایش یافته است و تعداد کل این افراد به تقریباً 1.1 میلیارد نفر رسیده است. ساکنان سکونتگاههای غیررسمی اغلب فاقد امنیت مالکیت یا حقوق زمین هستند و تحت تهدید دائمی زندگی میکنند.
بر اساس این گزارش، اگر توجه به این موضوعات بهعنوان یک فرصت و نه بار تلقی شود، مسکن عملاً میتواند سلامت، آموزش و نتایج اقتصادی جوامع را تقویت کند.
اگر مسکن در سکونتگاه های غیررسمی در سطح جهانی بهبود یابد، امید به زندگی به طور متوسط 2.4 سال افزایش می یابد. سالانه جان بیش از 730000 نفر در سراسر جهان نجات می یابد و 41.6 میلیون کودک دیگر در سراسر جهان در مدرسه ثبت نام می کنند.
تلاش جهانی برای بهبود سکونتگاه های غیررسمی تأثیر اقتصادی قابل توجهی خواهد داشت و تولید ناخالص داخلی برخی کشورها 10.5 درصد افزایش می یابد.
در بسیاری از موارد، دستاوردهای اقتصادی و توسعه انسانی ناشی از بهبود مسکن بیش از هزینه هاست. مهم ترین راه حل برای ساکنان محله های فقیرنشین، ارائه مالکیت زمین، گسترش اعتبارات خرد و حمایت از ایجاد مسکن ارزان قیمت است.
دولت ها باید مسکن مناسب را در اولویت قرار دهند، به ویژه برای افرادی که در کمپ های شلوغ امروزی برای بقا تلاش می کنند.
انتهای پیام