حضور نرم در آزمایشگاه های نیروهای مسلح داشته باشید
حسنی آهنگر تاکید کرد: باید شبکه ای از نخبگان ایرانی در سراسر جهان تشکیل دهیم و از آن برای انتقال دانش و فناوری های نوظهور و جایگزین به کشور و تبدیل آن به حوزه درآمدزایی استفاده کنیم. امروزه زنجیره های تولید دانش بنیان در معرض تهدید قرار گرفته و خرابکاری های صنعتی در حال انجام است. امروز شاهد خرابکاری های صنعتی در آزمایشگاه های نیروهای مسلح بوده ایم و شاید حضور شیرین سازمان پدافند غیرعامل باشد.
فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) افزود: حکمرانی در دنیای آینده مبتنی بر علم و فناوری است. در کنار دانشگاه ها و مراکز علم و فناوری ما، اکولوژی نیز در حال شکل گیری است که موتور محرکه توسعه و پیشرفت کشور در عرصه های مختلف است.
حسنی آهنگر یادآور شد: تهدیدات دشمن هنوز برای ما تمام نشده است و جنگ ترکیبی هوشمند پیچیده ای را علیه نظام به راه انداخته اند که شامل جنگ اقتصادی و ناتو فرهنگی در ابعاد دیگر می شود. جنگ روانی با به تصویر کشیدن، تخریب و تحریف باورهای مردم صورت می گیرد. مقابله با پیشرفت علم و فناوری نیز یکی دیگر از اهداف دشمن است.
به گزارش ای بی اس نیوز، سردار محمدرضا حسنی آهنگر در پنجمین جشنواره علوم فارسی سلمان سازمان پدافند غیرعامل کشور در سخنانی گفت: در ابلاغیه مرحله دوم انقلاب اسلامی که توسط مدیران تدوین شد، توسعه باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی افزود: رسیدن به آرمان تمدن نوین اسلامی مستلزم استقلال در عرصه های مختلف علمی است و در این راستا باید به مرجعیت علمی برسیم. ما باید بتوانیم از تولید دانش به سمت فناوری و محصول حرکت کنیم. تولید علم با قدرت علمی منجر به اقتدار علمی و تشکیل ایران قدرتمند می شود. ما باید به دنبال قدرت بینالمللی در جهان باشیم، زیرا آموزههای اسلام ناب، الگوی جدیدی از زندگی را که مردم جهان آرزوی آن را دارند، به دنیا خواهد آورد.
absnews
وی ادامه داد: جهان در حال تجربه پدیده جدیدی مانند انقلاب صنعتی است. حکمرانی هوشمند در حال شکل گیری است و جنگ ها و دفاع های هوشمند آینده به تغییر اجزای سازنده تمدن کمک می کند. ما باید معماری جدیدی را برای رویکرد هوش مصنوعی به پدافند غیرعامل تعریف کنیم تا بتوانیم تمدن اسلامی را که زیربنای ظهور آن است، با موفقیت محقق کنیم.
فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) ادامه داد: در همه کشورهای در حال توسعه مهاجرت نخبگان داریم اما برنامه ریزی شده و درآمد حاصل از این مهاجرت نخبگان به کشورهای دیگر برای کشور مبدا ایجاد می شود، اما اینجا برعکس است و برای ما گران تمام می شود.” کدام یک از دانشگاه های ما دارای رشته های استراتژیک در زمینه انرژی هستند؟ همه آنها دارای رشته های فنی در حوزه انرژی هستند، در حالی که در دنیا کشورهای تولید کننده انرژی در رشته های استراتژیک در این زمینه فعالیت دارند.
فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) گفت: زنجیره های تولید دانش بنیان در معرض تهدید است و کارشکنی های صنعتی در آن صورت می گیرد. در آزمایشگاه های نیروهای مسلح نیز شاهد خرابکاری های صنعتی بوده ایم لذا حضور ملایم سازمان پدافند غیرعامل در این بخش ضروری است.
وی گفت: مراکز علم و فناوری علم محور می توانند مراکز حیاتی باشند. تهدید نرمی که دانشگاهیان را تهدید می کند نفوذ است. پولشویی نادرست یکی از مواردی است که مسئولان پدافند غیرعامل باید به آن توجه کنند. مهاجرت نخبگان کشور نیز یکی از مشکلات جدی کشور است.