به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی فناوری اطلاعات کشور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با اعضای شورای مرکزی سازمان نصر کشور و استان ها نسبت به سال گذشته اعلام کرد. در دهه گذشته اتفاقات خوبی در حوزه دیجیتال فضای کسب و کار کشور رخ داده است، اما به گفته وی، در این زمینه با نقطه مطلوب فاصله داریم و به همین دلیل نیاز به «سرعت بخشیدن به تلاش ها» در این زمینه احساس می شود. این منطقه
ستار هاشمی در نشست اعضای شورای نصر که از مدیران بخش خصوصی و شرکت های خصوصی هستند، با بیان اینکه معتقد به حضور بخش خصوصی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات هستم، افزود:
بخش خصوصی به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعتماد داشت و امروز شاهد مشارکت 6 یا 7 شرکت دانش بنیان در فعالیت های سازمان ثبت هستیم.
وی همچنین آمادگی خود را برای همکاری برای رفع عدم تعادل انرژی و افزایش بهره وری در حوزه های صنعت، معدن، نفت و بهداشت به منظور دستیابی به این هدف با استفاده از «مدیریت هوشمند انرژی و فناوری اطلاعات» اعلام کرد.
هاشمی در ادامه با اشاره به فرصتها و قابلیتهای گسترش فعالیتها و همکاریها در فضای بینالملل بهویژه بازار کشورهای آسیای میانه، خواستار طراحی نقشه راه عملیاتی برای حضور فعال و حداکثری در این کشورها شد.
وزیر ارتباطات که اخیراً برای شرکت در نشست وزیران SCAP به قزاقستان سفر کرده است، دریافت که کشورهای آسیای مرکزی مایل به همکاری و تعامل هستند. به گفته وی، این کشورها علاقه مند به همکاری با ایران در زمینه های زیرساختی، استارت آپی، توسعه سیستم، خدمات و اقتصاد فضایی هستند.
علیرغم چنین تمایلی کشورهای آسیای میانه، هاشمی بر لزوم افزایش بهره وری و درآمد در حوزه فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی تاکید کرد و بر این باور است که باید از ظرفیت کشورهای منطقه در این حوزه استفاده کرد و بازارهای جدیدی با چندین بازار ایجاد کرد. توابع
به گفته وی، علاوه بر تمرکز بر استفاده حداکثری از توانمندیهای کشورها و قدرتهای اقتصادی نوظهور مانند بریکس، تعامل با کشورهای عضو سازمان همکاریهای اقتصادی (ECO) و SCOPE به عنوان یکی از پنج کشور کمیسیون های سازمان ملل متحد افزایش خواهد یافت.
absnews