معاون اقتصادی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد: چین یکی از سه کشور برتر در زمینه سرمایه گذاری خارجی است و با توجه به سند همکاری راهبردی 25 ساله ایران، فرصت ویژه ای است که می توان از آن بهره برد. و چین برای تشویق چینی ها به سرمایه گذاری در ایران.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرینا معاون اقتصادی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه امروزه همه کشورها عمدتاً از سرمایه گذاران بالقوه استقبال می کنند و یا در رویدادهای مختلف سرمایه گذاری در جهان به منظور ارائه شرکت می کنند، گفت: ظرفیت های اقتصادی آنها و سرمایه گذاری و بهره برداری از آنها.
بر اساس این گزارش، احمد جمالی با اشاره به اینکه هدف اصلی نمایشگاه CIFIT و هدف اصلی تشکیل آن برای مردم چین، یافتن فرصت های مناسب سرمایه گذاری در دنیا و نه جذب سرمایه است، افزود: جمهوری خلق چین چین نیز بر اساس همین استراتژی این نمایشگاه را برگزار کرد. راهکاری که برای ایران امروز و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی آن برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در قالب 850 بسته سرمایه گذاری بسیار مفید خواهد بود.
جمالی بیان کرد: چین جزو سه کشور برتر در زمینه سرمایه گذاری خارجی است و این فرصت ویژه ای است که می توان با توجه به سند 25 ساله همکاری راهبردی ایران و چین برای تشویق چینی ها به سرمایه گذاری در ایران استفاده کرد. زیرا یکی از مفاد آن تامین پایدار منابع مالی و سرمایه گذاری در پروژه های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است و این رویداد فرصتی طلایی برای اجرای این مفاد و ارتقای سطح همکاری های ایران و چین در زمینه سرمایه گذاری و بازرگانی است. . .
وی همچنین درباره بیست و سومین نمایشگاه CIFIT گفت: در این نمایشگاه علاوه بر حضور تمامی استان ها، شهرداری ها و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی چین، بیش از 100 کشور و 5000 شرکت حضور دارند که در نوع خود تنها است. در جهان. جهان و فرصتی که نیکی از آن برای افزایش تعاملات و استفاده از جدیدترین تجربیات دنیا برای جذب سرمایه استفاده می کند.
معاون اقتصادی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز این فرصت استثنایی را برای معرفی بسته های سرمایه گذاری و جلب توجه مجامع بین المللی برای جذب سرمایه گذار با توجه به حضور گسترده رسانه های مطرح دنیا عنوان کرد. در زمینه اقتصادی در رویداد CIFIT چین.
جمالی گفت: با توجه به تجربه وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص نمایشگاه CIFIT چین و با تاکید و حمایت وزارت امور خارجه، هیئتی متشکل از دستگاه ها و وزارتخانه های مختلف به سرپرستی مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی امنیت ملی شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.
وی در کنار حضور 7 منطقه آزاد اروند، کیش، قشم، انزلی، چابهار، ارس و ماکو در پاویون جمهوری اسلامی ایران، درباره برنامه ریزی های انجام شده برای این سفر نیز گفت: طبق هماهنگی های انجام شده با سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن، کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در گوانگژو و شانگهای، وزارت بازرگانی چین، کمیته CIFIT و مقامات محلی در شیامن، برنامه های فشرده ای برای دبیر شورای عالی برنامه ریزی شده است. مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور که ممکن است شامل دیدارهای دوجانبه با سرمایه گذاران چینی و نمایندگان ارشد کشورهای شرکت کننده، دیدار با مقامات محلی و منطقه ای از استان فوجیان و بازدید از مناطق آزاد شیامن، پکن و شانگهای باشد.
معاون اقتصادی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: جلسه ای برای ارائه فرصت های سرمایه گذاری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور تحت عنوان روز ایران در لابی داریم. نمایشگاه 2023 برگزار می شود.
جمالی گفت: مذاکره با مقامات وزارت بازرگانی چین در پکن در خصوص امضای سند همکاری بین مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران و چین از دیگر پروژه های مهم این سفر است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نشست های موازی این رویداد نیز می تواند در بهره مندی از آخرین پیشرفت های علمی در زمینه سرمایه گذاری مستقیم، اقتصاد دیجیتال و توسعه پایدار بسیار مفید و موثر باشد.
بیست و سومین رویداد تجارت و سرمایه گذاری چین (CIFIT 2023)، تنها رویداد تشویق سرمایه گذاری در چین برای تسهیل سرمایه گذاری مشترک در سایر کشورها، در تاریخ 8 تا 11 سپتامبر 2023 (برابر با 17 تا 20 سپتامبر 1402) در Xiamen برگزار می شود. . .
در این رویداد اقتصادی، فرصتهای سرمایهگذاری و بسترهای موجود مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران در غرفه 416C اکسپوی شیامن به سرمایهگذاران، صاحبان مشاغل و بازدیدکنندگان ارائه میشود.