ای بی اس نیوز/مرکزی مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و نواحی صنعتی ایران گفت: سال گذشته حدود 12 هزار میلیارد تومان برای توسعه زیرساختهای نواحی صنعتی کشور از جمله راهاندازی شبکههای برق، گاز، روشنایی، تکمیل خطوط انتقال آب، اجرای زیرساختها هزینه شد. و آسفالت و … و برای امسال 15 هزار میلیارد تومان هدف گذاری شده است.
علی رسولیان روز دوشنبه 4 اردیبهشت 1402 در نشست مشترک بررسی مسائل نواحی صنعتی ساوه که در محل شرکت نگین سبز واقع در شهرک صنعتی شهید چمران ساوه برگزار شد، گفت: دولت 9 درصد منابع مورد نیاز را تامین می کند. زیرساخت های شرکت شهرک های صنعتی و مابقی توسط شرکت شهرک ها تامین می شود.
وی با تاکید بر اینکه تامین زیرساخت ها مهمترین نیاز در حوزه های تقاضا محور توسعه صنعتی است، گفت: سال گذشته 530 میلیارد تومان برای تامین زیرساخت ها در شهرهای صنعتی استان مرکزی هزینه شد که نسبت به سال گذشته 80 درصد افزایش داشته است. همان دوره
وی با بیان اینکه هزینه تامین زیرساخت ها به شدت افزایش یافته است، گفت: سال گذشته نزدیک به 12 هزار میلیارد تومان برای زیرساخت ها در کشور هزینه شده است در حالی که این رقم در پایان سال 1398 حدود 3700 میلیارد تومان بوده و رشد قابل توجهی داشته است. حدود سه بار انجام شد
معاون وزیر صنعت، تمرکز سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران را بر تامین زیرساختها بر منابع ملی و فعالان اقتصادی دانست و تصریح کرد: برای رفع کمبودها و محدودیتها، فعالیتهای تعاونی و ساخت و ساز انجام شده است. از 96 پست تعاونی کشور نمونه ای از این دست است. یکی از این اقدامات است و شامل ساوه، اراک و شهرک صنعتی مامونیه می شود. شهرک صنعتی شهید چمران ساوه به 400 پست برق نیاز دارد و به محض انجام این امر توسط وزارت نیرو، 63 پست با مشارکت شرکت شهرخا احداث می شود.
وی افزود: بر اساس مصوبه شورای اسلامی، مابه التفاوت قیمت برق در شهرهای صنعتی باید برای تامین زیرساخت ها اختصاص یابد و با تفاهم نامه از طریق وزارت نیرو، پست 63 کیلوولت احداث و برق مشکل کمبود حل خواهد شد.»
رسولیان در خصوص تامین آب مورد نیاز صنایع نیز گفت: سال گذشته حدود 2000 لیتر فاضلاب توسط سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران برای تامین آب، آب صنایع خریداری شد و با وجود هزینه بالای خرید پساب، وجود دارد. آمادگی لازم برای خرید فاضلاب است. در شهرستان ساوه نیز هرگونه سرمایه گذاری با توافق وزارت نیرو، 300 لیتر در ثانیه پساب توسط شرکت شهرخا خریداری می شود و این شرکت آمادگی دارد از پساب تولیدی برای مصارف صنعتی استفاده کند.
وی گفت: با تامین هر لیتر آب در شهرک های صنعتی می توان برای 96 نفر شغل ایجاد کرد.
در این جلسه تعدادی از مدیران صنعتی شهرک صنعتی شهید چمران ساوه به بیان مشکلات و موانع پیش رو پرداختند.
نبود زیرساخت ها از جمله آب و برق، تلفن، اینترنت، آسفالت جاده، امنیت، کمبود نیروی انسانی، مسکن مورد نیاز کارگران برای تامین نیروی کار از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.
انتهای پیام