جهش 350 درصدی پرداخت غرامت به آسیب دیدگان کشاورزی در لرستان
وی در زمینه حمایت از سرمایه گذاران گفت: یکی از برنامه های جدی ما حمایت و جذب سرمایه گذار در حوزه توسعه زیرساخت ها و تولید محصولات کشاورزی است و همه مدیران استانی باید بستر سرمایه گذار پسندی برای ورود به حوزه کشاورزی را فراهم کنند. تا شاهد تحول و توسعه اقتصاد کشاورزی باشیم.
سیداماد شاهرخی 27 آذرماه در پنجمین جلسه ستاد بیمه کالاهای کشاورزی با «کانون نهضت جهاد بیمه کشاورزی» که در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد، در راستای توسعه کشاورزی پیمانی اعلام کرد: با اقدامات انقلابی و جهادی مسئولین و نیروهای مراکز جهاد کشاورزی استان در حال حاضر یکی از استان های پیشرو در زمینه کشاورزی پیمانی در کشور هستیم و بدون شک با مشارکت فعال و جدی همکاران می توان موارد بیشتری را مشاهده کرد. موفقیت در بخش های مختلف کشاورزی
شاهرخی در ادامه بر لزوم بیمه محصولات کشاورزی تاکید کرد و افزود: بیمه کشاورزی می تواند یکی از ابزارهای موثر برای غلبه بر ریسک حاکم بر تولید در بخش کشاورزی و راهکاری مناسب برای جبران خسارت کشاورزان باشد، بنابراین بیمه محصولات کشاورزی یک ضرورت است.
شاهرخی در ادامه موضوع حل نزاع اراضی استان را مورد تاکید قرار داد و افزود: یکی از محوری ترین موضوعات مطرح شده و در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی بحث حل نزاع اراضی است که وزیر هر هفته شخصاً آن را بررسی می کند. به طوری که تمامی مدیران شهری در این حوزه مشارکت می کنند تا مانند کشاورزی قراردادی جزء استان های اصلی باشند.
ای بی اس نیوز/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از جهش 350 درصدی پرداخت غرامت به آسیب دیدگان بخش کشاورزی استان خبر داد.
شاهرخی افزود: این رقم در سال زراعی (1399-1400) معادل 63 میلیارد تومان بوده و اکنون به 250 میلیارد تومان رسیده است که نشان از تلاش و جدیت همکاران در فرآیند تضمین در بخش کشاورزی استان دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: همه ما وظیفه سازمانی مشترکی برای پاسخگویی به مطالبات مردم داریم و هدف ما خدمات رسانی و رفع مشکلات مردم است بنابراین باید با رعایت کرامت انسانی و اخلاقی پاسخگوی مردم باشیم.
وی با بیان اینکه مصوبات جلسات جنبه اجرایی دارد، گفت: هدف از جلسات ارائه راهکار برای رفع مشکلات است و مصوبات جلسات باید اجرایی شود و روند کنترل و نظارت را قرار خواهیم داد. – تا زمان اجرای مصوبات در دستور کار قرار دارد و مدیران نیز هر هفته در این خصوص لازم است گزارشی تهیه کنند.
انتهای پیام
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: طبق تجربیات سال های گذشته بیشترین فراوانی بیمه در دی ماه است و همه مسئولان شهرداری باید تلاش کنند تا کشاورزان محصولات خود را بیمه کنند تا از آسیب احتمالی به آنها جلوگیری شود. محصولات کشاورزی و اقتصاد پایدار بخش کشاورزی به ویژه جامعه به یک روستایی کمک کند.
وی افزایش 350 درصدی غرامت آسیب دیدگان بخش کشاورزی را برشمرد و گفت: تاکنون 182 میلیارد تومان غرامت به آسیب دیدگان بخش کشاورزی پرداخت شده است و پیش بینی می شود این رقم به 250 میلیارد تومان معادل رشد 350 میلیارد تومانی افزایش یابد. ٪.