تاریخچه وحشیگری
منابع:
آگاهی در شناخت
1353 ، بیش از 10 درگیری نظامی با پشتیبانی هواپیماهای جنگنده
وی صدام را “بی رحم” خواند و از ارتش عراق خواست که از “این مخالف اسلام و قرآن” و “دست آمریکایی که از آستین صدام بیرون آمده است” اطاعت نکنند.
1351 ، 60 درگیری مرزی با تانک و اسلحه میدانی
وی در این پست افزود: “صدام حسین ، مانند پادشاه سقوط کرده ، چهره زشت ، ضد اسلامی و غیر انسانی خود را نشان داد و به اسلام و حرم مطهر نجف پشت کرد و با مسلمانان مظلوم برای جلب رضایت کارتر ، این کار را کرد. آنچه او با مغولان و علمای اسلام انجام داد. به آرامی ، رضاخان و محمدرضا پهلوی با علما ، روحانیون و سایر طبقات ملاقات کردند. “او باید بداند که با این اقدامات ضد اسلامی ، او خود و بعثی غیر انسانی و غیرقانونی را دفن می کند. رژیم. “
رژیم بعث عراق در سال 1969 سفیر ایران در وزارت امور خارجه را احضار کرد و گفت: عرب. … “
خاویر پرز دو کوئیل ، دبیرکل وقت ، در گزارش رسمی به شورای امنیت گفت عراق آغاز جنگ است. تعیین مجرم این درگیری شکست خورده توسط محافل سیاسی و تحلیلگران نظامی به عنوان بزرگترین دستاورد و پیروزی جمهوری اسلامی ایران تعبیر شده است. اهمیت این موضوع زمانی دو چندان شد که رژیم متجاوز عراق مجبور شد صدها میلیارد دلار خسارت اقتصادی ، مدنی ، کشاورزی ، دریایی و صنعتی بپردازد.
در سخنرانی ماه مه 1980 ، این مرجع بزرگ شیعه هشدار داد: «آنها از برداشتن قدمی بعد از این شخص ملعون منع شده اند. [صدام] بودن. آنها باید علیه او قیام کنند و خود را اسلامی کنند و دولت خود را اسلامی کنند و قوانین باید اسلامی باشد ». او همچنین شباهت های صدام با شاه ایران را در ماه ژوئن توضیح داد و صدام را مانند محمدرضا پهلوی “خدمتکار” ایالات متحده خواند.
روز بعد ، امام خمینی در پیامی به ملت ایران ، در واکنش به اخراج ایرانیان از عراق ، دولت عراق را “رژیم شرور بعث” خواند که “برای مقابله با اسلام و مسلمانان آماده شده است”. “
امیر خسرو افشار ، معاون وزیر خارجه دولت پهلوی ، در واکنش به این رفتار رژیم بعث ، پیمان 1316 را در مجلس سنای کشور لغو کرد و گفت: به استثنای اصل معروف حقوق بین الملل ، وی اصل talug یا خط راست را بپذیرید. … “
پیام امام
صحیفه امام ، جلد 12 ، صص. 233 و 234 ، صص. 235 و 236 ، صص. 245 و 246
روایت مسئولین
وی پاسخ امام خمینی (ره) به این درخواست را چنین توصیف کرد: «به سخنان او توجه نکنید. “من از تهدیدهای او مطلع هستم.”
هواپیماهای جنگی خود را برای بمباران مراکز حساس و کلیدی ما در خلیج فارس و مناطق مسکونی آن و موشک های زمین به زمین خود برای هدف قرار دادن جمعیت بی دفاع کشورمان در اعماق استراتژیک کشورمان شلیک کرد. این تهاجم که به تجاوز 8 ساله تمام عیار تبدیل شد ، علاوه بر میدان نبرد و کشتار افراد بی دفاع در شهرها و روستاها ، اقتصاد کلان و زیرساخت ها و منابع اقتصادی را نیز از بین برد و باعث ایجاد بیش از 1.1 تریلیون دلار آسیب به زیرساخت های اقتصادی کشورمان به
جنگهای دهه 1950
آنها با متحد کردن بخش قابل توجهی از کشورهای عضو سازمان ملل متحد علیه ایران ، دومین جنگ طولانی قرن بیستم را آغاز کردند که به دلیل خرد شدن و سرنگونی ایران به “جنگ جهانی سوم” یا “جنگ جهانی علیه ایران” معروف شد. امیدوار بودند که مهره سیاسی خود را در ایران بسازند.
با اعلام رسمی این دو هدف ، رژیم بعث آشکارا به مبارزه با ژاندارم منطقه ، محمدرضا شاه پهلوی رفت. رژیم بعث به خوبی می دانست که محمدرضا شاه مورد حمایت ایالات متحده است ، بنابراین با اتحاد جماهیر شوروی طرف شد و موافقت نامه های مهم سیاسی و سیاسی را برای تجهیز و گسترش ارتش خود امضا کرد.
صحیفه امام ، جلد 21 ، صفحه 92
امام امت همچنین به مردم عراق هشدار داد: “برخیزید و دست جنایتکار آن را از کشور اسلامی خود بردارید قبل از اینکه این رژیم فاسد همه چیز را برای شما نابود کند”.
مهدی بازرگان ، سرپرست نخست وزیر می نویسد: “صدام از طریق سفیر ایران در عراق به رهبر جمهوری اسلامی پیام داده بود که” ما اولین کشوری بودیم که انقلاب شما را به رسمیت شناختیم. ” ما او را می شناسیم و از او استقبال می کنیم. چرا اینقدر در رادیوهای انقلابی خود در خارج از کشور پخش می کنید تا سیستم ما را سرنگون کرده و انقلاب خود را صادر کنید؟ اگر می خواهید این حملات را تکرار کنید ، ما ساکت نخواهیم ماند و با نیروی نظامی به شما پاسخ خواهیم داد. “
مواضع سیاسی رهبران دو کشور نیروهای نظامی هر دو اردوگاه را در وضعیت آماده باش قرار داد. سپاه اول عراق در مرز مستقر بود و نیروی دریایی ایران سازماندهی و آماده شد.
امام خمینی در 19 فروردین 1359 در پیامی به مناسبت خرابی روابط سیاسی و دیپلماتیک بین ایالات متحده و ایران ، از این موضوع ابراز خوشحالی کرد و گفت: خیانت کنید که ملت ما به محمدرضا خیانت کرده است؛ برای زندگی آزادانه و کسب استقلال کامل ، آنها باید روابط خود را با ابرقدرت ها ، به ویژه ایالات متحده قطع کنند. “
ایران همچنین ارتش خود را به سلاح های پیشرفته آمریکایی مجهز کرده است. وقتی پسر از او پرسید چرا این همه بالگرد کبرا می خرد ، او پاسخ داد: “از همسایه ام بپرس چرا این همه تانک می خرد.” من یک کبرا آماده پرواز برای هر تانک عراقی دارم. “
وی افزود: من از طرف دولت ایران اعلام می کنم که هرگونه نقض حاکمیت ایران در شط العرب و هرگونه مخالفت با ورود کشتی ها به بنادر ایران و هرگونه استفاده از زور علیه نیروهای مسلح زنان ایرانی با شدت مواجه شده اند. مقاومت و عکس العمل “آتش آنها تلافی خواهد شد و مسئولیت آن و عواقب بسیار خطرناکی که می تواند عواقب گسترده ای داشته باشد تنها بر عهده دولت عراق خواهد بود.”
چند روز پس از این پیام ، در 19 آوریل 1980 ، رهبر فقید انقلاب اسلامی ، در سخنانی ، دولت عراق را فقدان حمایت مردمی و پوسیده توصیف کردند و افزودند: «این صدام حسین خیلی عاقل نیست. مرد؛ اینها پوسیده است. حالا او برنامه ریزی می کند که ما کی هستیم و غیره. آنها می خواهند به دوران جاهلیت بازگردند ، جایی که نیروهای عربی وجود دارند و اسلام از آن بی خبر است. آنها فقط به اسلام اعتقاد ندارند. “
معمار انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: “ملت مسلمان ایران و عراق رهبران خود را به جای آنها منصوب می کند و آنها را از صحنه خارج می کند و تاریخ را فراموش می کند.”
1350 ، 22 درگیری مرزی با توپخانه
در سال 1973 ، 12 نبرد مرزی که خونین ترین آنها در 11 فوریه 1973 رخ داد ، با کشته شدن نیروهای محلی از جمله 41 کشته و 81 نفر و کشته شدن نیروهای بعثی با بیش از 400 نفر.
امام خمینی (ره) در بخشی از پیام منتشر شده به مناسبت سالروز کشتار خونین مکه و جمعه سیاه حجاج بیت الله الحرام ، با اشاره به پذیرش قطعنامه 598 ، گفت: همه چیز و به ویژه برای من بود که تا چند روز پیش من به همان راه دفاعی اعتقاد داشتم و مواضع خود را در جنگ اعلام کردم و در اجرای آن منافع نظام و کشور و انقلاب را می دیدم. اما به دلیل وقایع و عواملی که در حال حاضر از ذکر آنها خودداری می کنم و انشاء الله این امر در آینده مشخص خواهد شد و بر اساس نظر همه کارشناسان ارشد سیاسی و نظامی کشور که به آنها اعتماد دارم تعهد ، دلسوزی و صداقت آنها ، من قبول می کنم که قطعنامه و آتش بس را پذیرفته ام. … خوشا به حال شما ملت! خوشا به حال شما مردان و زنان! خوشا به حال جانبازان ، اسیران ، مفقودین و خانواده های معظم شهدا! وای بر من چون من هنوز نرفته ام و (جام مسموم پذیرش قطعنامه) به پایان رسیده است! “و من از عظمت و فداکاری این ملت بزرگ شرمنده هستم.”
انتهای پیام
سال 1980 آخرین نبرد مرزی بین عراق و ایران بود که بیش از 2928 روز به طول انجامید و نیروهای رژیم بعث عراق در امتداد مرز غربی کشور به طول 1280 کیلومتر مربع با انواع سنگین و پیشرفته سلاح و صدها سپاه ، تیپ و نیروی زمینی مورد حمله قرار گرفت.
حدود یک ماه قبل از آغاز رسمی حمله عراق به ایران ، امام خمینی (ره) در سخنرانی دیگری در مورد استقرار “حکومت مستبد و مستبد” در عراق صحبت کرد.
رژیم بعث عراق نتوانست هیچ اقدامی در برابر قدرت نمایی رژیم پهلوی انجام دهد ، بنابراین برای آرام کردن خشم و کینه خود بیش از 20000 ایرانی مقیم عراق را اخراج کرد.
امام خمینی صدام را “تهدید کننده حیات” خواند و تأکید کرد که “در عراق مرتکب جنایت می شود” و “دستش تا خون با خون جوانان غیور عراقی آغشته شده است”.
با روی کار آمدن کودتای حسن البکر در عراق در سال 1347 ، حزب بعث سکاندار سیاست داخلی و خارجی کشور می شود. این رژیم برای خود دو هدف تعیین کرده است. برای آزادی اعراب بویژه آزادی فلسطین و خلیج فارس بجنگید و از انقلاب عراق حمایت کنید و بغداد را به مرکز حمایت از جنبش های آزادیبخش در جهان عرب تبدیل کنید.
589 روز پس از استقرار نظام سیاسی جدید در ایران ، سرویس های اطلاعاتی آمریکا ، اسرائیل و انگلیس مجموعه ای از برنامه های مخفی و پیچیده را در خاورمیانه توسعه دادند که با حمله ملی رژیم بعث به استانها و شهرهای همجوار به اوج خود رسید. به
رهبر فقید انقلاب اسلامی ، با افزایش حملات ارتش عراق به مناطق مرزی غرب ایران در آگوست 1980 ، گفت: «چگونه می توانم دولت عراق را یک دولت اسلامی بنامم؟ چگونه می توانیم دولت عراق را مسلم بدانیم؟ اگر او اسلحه ای به ایران بفرستد و مدام به ایران حمله کند و برای آمریکا کار کند؟ ” “
طی سالهای 1348 تا 1353 بیش از 60 درگیری کوچک و بزرگ در مرزهای ایران و عراق رخ داد. در چارچوب آمادگی نظامی و درگیری های لفظی و سیاسی در عراق ، نیروی دریایی ایران کشتی تجاری به نام پورسینا را که با پرچم کشورمان بر روی اروند رود حرکت می کرد ، اسکورت کرد و از هواپیماهای جنگی ، نیروهای زمینی و تفنگداران دریایی پشتیبانی کرد.
حجت الاسلام سید محمود دعایی ، سفیر وقت ایران در عراق ، درباره پیام صدام حسین برای مذاکره با ایران و پاسخ امام خمینی (ره) به این درخواست در اوایل دهه 1980 گفت: «عراقی ها خوب نیستند و قصد دارند به ما خیانت کنند. من مناسب نمی دانم که در این شرایط شخصی را از طرف من بفرستم. “
به گزارش ای بی اس نیوز ، 22 سپتامبر مصادف با چهل و یکمین سالگرد حکومت بعث در حمله نظامی عراق به ایران در سال 1980 است.
وی دولت صدام را “دشمن مردم عراق” ، “رژیم شیطانی بعث” و “رژیم فاسد” توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که “رژیم شاهنشاهی به زباله دان تاریخ بیفتد”.
پایان سکوت
سکوت مسئولان در زمان شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل متحد تا 9 دسامبر 1991 ، سه سال و چهار ماه پس از تصویب قطعنامه 598 توسط جمهوری اسلامی ایران در 18 ژوئیه 1988 شکسته شد. البته ، حمله نافرجام ارتش منافقین – سازمان مجاهدین خلق – به کشور ما در قالب عملیات نور ابدی ، اجرای قطعنامه 598 را تا 20 اوت 1988 به تأخیر انداخت ، اما با درهم شکستن مردان و زنان منافق در در جنوب غربی ، جنگ ایران و عراق پس از 107 ماه ، مبارزه تلخ به پایان رسید.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز