سایر موضوعات

جهان به کشتن عربستان سعودی امیدوار است

نشست بعدی اوپک پلاس در 4 دسامبر برگزار می شود و اظهارات وزیر انرژی عربستان سعودی نشان می دهد که این گروه هیچ حرکتی برای تغییر روند فعلی و تصمیم گیری برای افزایش تولید ندارد.

عربستان سعودی می گوید که باید به هدف ذخیره سازی 44 میلیون تن کربن تا سال 2035 دست یابد. آرامکو سعودی یک توافقنامه توسعه مشترک با وزارت انرژی عربستان برای ایجاد یک مرکز ذخیره سازی و جذب کربن امضا کرده است. این مرکز تا سال 2027 پتانسیل ذخیره 9 میلیون تن دی اکسید کربن در سال را خواهد داشت.

اوپک پلاس ماه گذشته تصمیم گرفت از ماه نوامبر هدف تولید خود را به میزان دو میلیون بشکه در روز کاهش دهد. اگرچه کاهش واقعی تولید برای این گروه 1.1 میلیون بشکه در روز است، اما همچنان بزرگترین کاهش تولید از زمان اعلام کاهش تولید حدود 10 میلیون بشکه در روز در آغاز بحران همه‌گیری کووید-19 است. .

مقامات صنعت نفت و گاز می گویند که سوخت های فسیلی همچنان ضروری هستند، به ویژه در شرایطی که جهان با بحران اقتصادی و اختلالات عرضه از سوی روسیه در پی جنگ در اوکراین مواجه است. عدم سرمایه گذاری در سوخت های فسیلی باعث شده است قیمت انرژی در سال جاری افزایش یابد و تورم به بالاترین میزان در چند دهه اخیر برسد و نفت و گاز باید در کنار انرژی های تجدیدپذیر توسعه یابد.

عربستان سعودی و تقریباً همه تولیدکنندگان اوپک پلاس به انتقادات دولت آمریکا از کوته فکری این گروه در کاهش عرضه واکنش نشان دادند و گفتند که این اقدامی پیشگیرانه برای واکنش به واقعیت های اقتصادی و بازار است و هیچ قصد سیاسی ندارد.

انتهای پیام

وزیر انرژی عربستان سعودی گفت: جهان امیدوار است عربستان سعودی را به عنوان بزرگترین صادرکننده نفت تقویت کند و ریاض به دقت ناظر تعهدات سایر کشورها در زمینه انرژی های تجدیدپذیر است.

شاهزاده عبدالعزیز نیز روز جمعه در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ گفت: با توجه به ابهامات فراوانی که در اقتصاد جهانی مشاهده می شود، گروه اوپک پلاس در نشست ماه آینده در سیاست تولید نفت محتاط خواهد ماند. ایده ما این است که مراقب باشیم. مشکل این است که مسئولیت پذیر باشیم و از نیازهای بازار غافل نشویم.

شاهزاده عبدالعزیز همچنین به چشم انداز صندوق بین المللی پول در مورد اقتصاد جهانی و اقدامات بانک های مرکزی برای تسریع افزایش نرخ بهره به عنوان موانع پیش روی اقتصاد اشاره کرد.

وزیر انرژی عربستان سعودی گفت: ما می خواهیم مردم با ما موافق باشند و مطمئن شویم که مردم به آنچه می گویند عمل می کنند. یکی از اقدامات عربستان سعودی این است که شرکت نفت آرامکو کمترین انتشار متان را دارد.

فعالان محیط زیست عموماً در مورد ترسیب کربن محتاط هستند زیرا صنعت می تواند از آن به عنوان بهانه ای برای ادامه استفاده از سوخت های فسیلی استفاده کند.

وی به رویترز گفت: ما می‌خواهیم خود را به عنوان یک کشور صادرکننده انرژی معرفی کنیم زیرا در تلاش هستیم هیدروژن را همراه با نفت و گازهای مایع صادر کنیم و همچنین امیدواریم که برق صادر کنیم.

به گزارش رویترز، امین ناصر، مدیرعامل آرامکو روز جمعه گفت: برای کربن زدایی باید در منابع فعلی مانند نفت و گاز سرمایه گذاری کرد و در عین حال انرژی های تجدیدپذیر را توسعه داد. این اقدامات باید به صورت موازی انجام شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان در حاشیه کنفرانس آب و هوای COP27 در مصر گفت: عربستان برای تولید انرژی پاکتر و کاهش ردپای کربن خود گام برداشته است. دنیا امیدوار است ما را بکشد. عربستان سعودی دیگر کشورهای جهان را مسئول خواهد دانست.

اوپک پلاس باید در سیاست تولید نفت محتاط باشد

این وزیر سعودی گفت: عربستان در مسیر دستیابی به سطحی از بی طرفی کربن تا سال 2060 قرار دارد و می تواند زودتر به این هدف دست یابد که به فناوری بستگی دارد. عربستان سعودی همچنین برای تولید هیدروژن از انرژی های تجدیدپذیر تلاش می کند تا ارزان ترین تولید کننده باشد.

صندوق بین‌المللی پول در گزارش اکتبر خود پیش‌بینی کرد که رشد اقتصاد جهانی از 6 درصد در سال گذشته به 3.2 درصد در سال 2022 و 2.7 درصد در سال 2023 کاهش می‌یابد که پایین‌ترین نرخ رشد از سال 2001 است، بدون در نظر گرفتن بحران مالی جهانی و اوج بحران همه گیر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا