اخبار اقتصادی روز

جمع آوری 2178 میلیارد تومان درآمد و منابع دولتی و خصوصی توسط دستگاه های اجرایی لرستان



ای بی اس نیوز/لرستان مدیر کل دیوان محاسبات لرستان از جمع آوری 2178 میلیارد تومان درآمد و منابع دولتی و خصوصی توسط دستگاه های اجرایی استان خبر داد.

مظفر جمالی نژاد امروز 30 اردیبهشت در خصوص امور عمومی و فرهنگی گفت: دیوان محاسبات استان علاوه بر فعالیت های نظارتی از برنامه های مردمی و فرهنگی دیگری نیز بهره مند شده است و در سال گذشته نیز در خصوص راه اندازی طرح صندوق اکرام ایتام با مشارکت. از همکاران و با فرض سرپرستی شش کودک بدون سرپرست با هماهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان ماهانه به حساب مشمولان واریز شد.

وی با اشاره به راه اندازی صندوق کمپین پنگره فولاد (حمایت از زندانیان) با مشارکت همکاران و واریز به انجمن های حمایت از مددجویان لرستان، افزود: به صورت ماهانه با هماهنگی و تایید اداره کل زندان های استان و راه اندازی صندوق امانی به منظور کمک به مستمدان با مشارکت همکاران انجام شد.

مدیر کل دیوان محاسبات استان لرستان گفت: بر اساس سیاست های پیشگیری و نظارت مستمر و در اجرای تبصره 19 ماده 1 قانون مالی 1401، نظارت مستمر بر اجرای بودجه در مدت دو ماه در پنج بند گزارش می شود. به موقع با نظارت و کنترل فعالیت ها و عملکرد دستگاه های اجرایی در کلیه بخش های بودجه و تهیه منابع و مصارف و ضمن ارجاع به مراجع ذیصلاح و مراجع استانی جهت نظارت و نظارت بر عملکرد استان، مواردی مطابق قانون پیگیری شده است در پیشبرد و اصلاح پرونده ها و تجهیز اعتبارات و تهاتر معوقات نتایج بسیار خوبی داشته است. استان گفت: همچنین 62 فقره پرونده به خارج از ارگان های دیوان محاسبات بازگردانده شد که از طریق سامانه ارتباط مردمی 198، نمایندگان استان در شورای اسلامی و سایر گزارش های مردمی در خصوص موارد قابل توجهی به دیوان محاسبات ارسال شد. مسائل و ضعف ها و آسیب های وارده به عملکرد دستگاه های اجرایی استان محاسبات استان مورد نظر به صورت مستند و با رعایت اصول و منشور اخلاقی تهیه و مورد سیر مراحل قانونی قرار گرفته است.

جمالی نژاد گفت: با 301 فقره گزارش پرونده برگشتی اعضای دیوان محاسبات در داخل و خارج از برنامه حسابرسی در پرونده ها و موضوعات مختلف به طور مساوی برخورد شد.

32 مورد از گزارش حسابرسی مبتنی بر مشکل در حال پردازش است

وی افزود: برنامه حسابرسی سال گذشته در قالب 32 گزارش حسابرسی مشکل‌محور بنگاه‌های دولتی و شبه دولتی با مشارکت مردمی موضوع بند (م) تبصره (2) قانون دارایی در حال تهیه و اجرا است که پس از نهایی شدن به مراجع ذیصلاح ارسال شده و سیر مراحل قانونی خواهد داشت.

مدیرکل دیوان محاسبات استان لرستان گفت: در راستای نقش پیشگیرانه، بخشنامه ای و حفاظتی نیروی انسانی بیش از (30) بخشنامه با دستگاه های اجرایی استان برای رفع نقاط ضعف و تبیین موضوعات مهم مؤثر بر استان ، افزود: همچنین بیش از 70 نشست مشترک و نشست تخصصی با روسا و روسای دستگاه های اجرایی استان به منظور تعامل، همکاری، تبیین موارد و ارائه راهکارهای لازم با رعایت قانون و اصل استقلال تنها در سطح مدیریتی لرستان صورت گرفت و بیش از 60 نشست فنی، تخصصی و عمومی و 2266 ساعت نیروی انسانی آموزش فنی و تخصصی درون سازمانی با هدف تبادل دانش و هم افزایی و بهبود وضعیت سازمان برگزار شد. کیفیت گزارش های حسابرسی

وی ادامه داد: در راستای نظارت و کنترل وضعیت و عملکرد طرح ها و پروژه های استان با تمرکز بر موارد مشکل ساز و راکد ماموریت 239 روزه، بازدید میدانی از طرح ها و پروژه های عمرانی استان انجام شد. . با حضور دستگاه های ذی صلاح و پس از بررسی موانع و مشکلات مربوطه و ارائه راهکارهای لازم، گزارش پیگیری تهیه و اقدامات قانونی انجام شد.

جمالی نژاد بیان کرد: طی بررسی های همکاران لرستانی 832 مورد و یافته مهم از جمله انحراف از قانون و برنامه زمان بندی و مالی مصوب، قصور، خسارت، تاخیر در حوزه منابع، مصارف، اموال و دارایی ها، زمین و … کشف شد. نیروی کار، پروژه های عمرانی، قراردادهای منعقده، تسهیلات بانکی، تعیین تکلیف، اشتغال، تولید، صنایع، معادن، امکانات رفاهی استان احسا و مشخص شد که پس از مکاتبات و پیگیری های انجام شده و اقدامات قانونی لازم، منافع مالی ناشی از واریز وجه به حساب خزانه و موسسات اجرای مربوطه ناشی از اقدامات کنترلی دادگاه بدون ارجاع به دادسرا مبلغ 357 میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل دیوان محاسبات استان لرستان برای 190 نتیجه گیری اقدامات اصلاحی لازم انجام شده و برای 75 نتیجه گیری به دستگاه اجرایی به دلیل اقدامات اشتباه اخطار داده شده است، 30 نتیجه حاصل از دستورالعمل ها و بخشنامه ها و دستورات غیرقانونی دستگاه های مرکزی ارسال شد 15 پرونده به ارزش 153 میلیارد تومان به دیوان محاسبات کشور ارسال شده و در 374 پرونده مکاتبات اولیه و لازم و پرونده ها در مرحله رسیدگی و پیگیری است.

وی بیان کرد: در راستای سیاست ها و اولویت های ابلاغی هیئت نظارت بر لرستان در سال گذشته، نظارت و حمایت های مردمی هدفمند، ارتقای شاخص های حاکمیت قانون، شفافیت، مقابله با فساد، بسیج، برقراری انضباط مالی و ارتقای عملکرد، پاسخگویی و پاسخگویی است. سازمان های بخش دولتی و گزارش دهی به آن به موقع و مؤثر است و در اجرای وظایف و فعالیت های این نهاد نظارتی، برنامه حسابرسی این دیوان با اولویت شناسایی مشکلات و آسیب پذیری های عمده و عمده دستگاه های اجرایی تعریف می شود. دستگاه های استان در راستای تحقق اهداف اصل 55 قانون اساسی در حفظ و حراست از گنجینه.

جمالی نژاد با بیان اینکه 139 دستگاه اجرایی در استان تحت کنترل دیوان محاسبات هستند، افزود: در این راستا با توجه به امکانات و برنامه حسابرسی سالانه، نمونه مورد بررسی قرار می گیرد که از این تعداد 61 دستگاه مورد بررسی قرار می گیرد. دستگاه های اجرایی ردیف بودجه مستقلی ندارند و به صورت متمرکز مدیریت می شوند.

جمع آوری ۲ هزار و ۱۷۸ میلیارد تومان درآمد و منابع دولتی و خصوصی (استانی و ملی) توسط دستگاه های اجرایی

مدیرکل دیوان محاسبات استان لرستان گفت: بر اساس گزارش تفریق بودجه سال 1400 استان که در شش ماهه اول سال 1401 تهیه، تدوین و نهایی شد، 2178 میلیارد تومان از منابع دولتی و خصوصی ( استانی و ملی) توسط دستگاه های اجرایی جمع آوری شد که این مبلغ یک میلیارد و 247 میلیون تومان مربوط به منابع و درآمدهای عمومی استان است که نسبت به پیش بینی ها 107 درصد محقق شده و 930 میلیارد تومان نیز مربوط به درآمد منابع خود دانشگاه ها است. وی که 82 درصد نسبت به پیش بینی محقق شده است، گفت: 24 ردیف درآمد نسبت به مبالغ پیش بینی شده دارای انحراف نامطلوب بوده که 16 ردیف کمتر از 50 درصد از مبلغ پیش بینی شده جمع آوری کمک داشته است.

وی ادامه داد: هزینه های استان اعم از اعتبارات هزینه ای مصوب و تملک دارایی های سرمایه ای و خصوصی استان از محل اعتبارات استانی، ملی و ابلاغی در سال 1400 در مجموع 12 هزار و 18 میلیارد تومان به استان ابلاغ شده است. که 10000854 میلیارد تومان معادل (90) درصد اختصاص یافته است.

جمالی نژاد سهم اعتبارات هزینه ای و تملک سرمایه را به ترتیب 7567 میلیارد تومان و 4451 میلیارد تومان دانست که به ترتیب 99 درصد و 76 درصد تخصیص یافتند و افزود: 69 درصد اعتبارات ملی و ابلاغی و خارج از سازوکار بودجه استانی است. جدول شماره 10) ماده واحده قانون دارایی به استان ابلاغ شد.

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان گفت: علاوه بر منابع و مصارف استان از محل بودجه عمومی، بودجه شرکت های دولتی استان در سال 1400 بالغ بر 1164 میلیارد تومان تصویب شد که با احتساب اعتبارات تملک دارایی های ثابت، برای اجرای پروژه های عمرانی به مبلغ (111%) اختصاص یافت.

گزارش مهار بودجه سال 1401 در دست تهیه و تدوین است

وی با اشاره به اینکه گزارش عوارض بودجه سال 1401 در حال حاضر در حال تهیه و تدوین است و هنوز نهایی نشده است که طبق برنامه زمان بندی باید تا پایان تیرماه 1402 نهایی شود.- افزود: با انجام عملیات اجرایی نظارت و حسابرسی فعالیت های گزارش های سال گذشته، 32 نکته از گزارش حسابرسی مطابق با برنامه حسابرسی کامل تهیه و به مراجع ذیربط و ذی نفعان (حساب های دادگاه، شورای اسلامی، مراجع استانی و دستگاه های اجرایی ذیربط) ارائه شده است.

جمالی نژاد با بیان اینکه علاوه بر گزارش های برنامه حسابرسی جامع، 23 مورد از گزارش تحلیل آسیب شناسی موضوعات مهم و کلان استان خارج از برنامه جامع در خصوص وضعیت و عملکرد پروژه ها در حوزه آب، برق را پوشش می دهد. گاز، صنایع، معادن، اشتغال، تولید، واگذاری زمین، مالیات، بدهی و مطالبات دستگاه های اجرایی، رد دیون، مالکیت و تولید دارایی های دولتی، فروش دارایی های مازاد بانک ها، حساب های بانکی، پروژه های راکد و نیمه تمام، ظرفیت های قانونی استفاده نشده و مغفول مانده، تسهیل در صدور مجوزهای بازرگانی، بانکی و سامانه اطلاعاتی تهیه و برای تصمیم گیری، برنامه ریزی و اقدامات اصلاحی و قضایی به مراجع ذیصلاح و ذی نفعان ارسال می شود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *