اخبار سیاسی روز

جمشیدی: طراحی نظامی ما در بالاترین سطح تهدیدات دشمن است

جمشیدی با بیان اینکه تفاهم مشترکی بین روسای جمهور دو کشور برای گسترش همکاری ها وجود دارد، گفت: ما آمادگی داریم این تعامل را با سایر کشورها حتی کشورهای اروپایی انجام دهیم و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی توسعه همکاری ها را دارد. با همه کشورها.”

وی با اشاره به اینکه انحطاط آمریکا در واقعیت آغاز شده است و آمریکا با توهمی که پس از فروپاشی شوروی داشت، اشتباهات زیادی مرتکب شده است، گفت: آمریکایی ها همیشه با ما اعلام دشمنی کرده اند. . ما هرگز نباید تصور کنیم که آنها دست از دشمنی کشیده اند.

جمشیدی درباره برخی حواشی در مذاکرات رئیس جمهور کشورمان با رئیس جمهور روسیه افزود: برخی از جملات آقای رئیسی توسط مترجمان بیچاره روسی ترجمه شده است که البته ما این حواشی را جدی نمی گیریم زیرا برخی می خواهند دستاوردهای این سفر را به حاشیه ببرند.» اعوجاج.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه بازار اقتصادی ایران سودآور است و تقاضا برای سرمایه گذاری در زیرساخت های کشورمان زیاد است، افزود: البته ممکن است کشورهای اروپایی بخواهند در زندان تحریم های آمریکا بمانند که به پایان می رسد. به آنها صدمه می زند.”

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در ابتدا گفت: دولت سیزدهم توسعه زیرساخت ها از جمله راه آهن، کریدور و راه های مواصلاتی را در اولویت مذاکرات خود با کشورهای همسایه قرار داده است، زیرا موقعیت ژئوپلیتیک ایران می تواند کشورهای مختلف را به هم متصل کند. . .

به گزارش ای بی اس نیوز، جمشیدی شامگاه شنبه با حضور در برنامه زنده تلویزیونی به تشریح ابعاد سیاسی سفر اخیر آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به روسیه و دستاوردهای وی پرداخت.

جمشیدی گفت: اشتباه دولت قبل این بود که نوع تعامل آمریکا را دوستی تعبیر کردند در حالی که این تاکتیک آمریکایی ها بود.

وی با بیان اینکه قدرت و ثروت جهانی به سمت آسیا و اوراسیا سرازیر شده است، افزود: هر چه بیشتر در این مسیر حرکت کنیم، دستاوردهای بیشتری خواهیم داشت. ما با همه کشورها کار می کنیم، اما رشد اقتصادی ابتدا از کار با همسایگان حاصل می شود.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور افزود: همانطور که رئیس جمهور گفت، سیاست خارجی ما با برجام شروع و ختم نمی شود، بلکه سیاست قوی بین المللی ما همکاری با قدرت ها و کشورهای مستقل «آسیا و منطقه اوراسیا» است.

جمشیدی با تاکید بر اینکه خرید تسلیحات تنها بخش کوچکی از همکاری‌های نظامی و راهبردی ما با روسیه و چین است، گفت: اراده سیاسی برای تعامل در این زمینه وجود دارد و منافع نظامی و امنیتی ایران در این زمینه‌ها نقش موثرتری خواهد داشت. . فعل و انفعالات. »

وی گفت: همکاری ما با هدف تثبیت و مقابله با ناامنی مانند همکاری موفق ایران و روسیه در سوریه است.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور نیز در ادامه برنامه با بیان اینکه تعامل مسلحانه و نظامی ایران با روسیه و چین رو به رشد و مستمر است، افزود: همکاری نظامی با این دو کشور به نحو احسن ادامه خواهد داشت اما این بازی یک طرفه نیست و کشور ما دارای توان نظامی است.» که در استراتژی طرف های دیگر نیز تعریف شده است.

جمشیدی افزود: جمهوری اسلامی ایران با حفظ موقعیت خود در غرب آسیا و پیروزی در مبارزه با تروریسم در این منطقه، باید به سمت شرق حرکت کند و به سمت نقاطی که غربی ها می خواهند بروند، نفوذ کنند.

جمشیدی همچنین با تاکید بر اینکه ما منفعل و وابسته به دکترین نظامی نیستیم و فعالیت امروز ما در سیاست خارجی و استراتژی نظامی ریشه در تجربه تاریخی دارد و طراحی نظامی ما در بالاترین سطح تهدیدات دشمن است، افزود: ضمن همکاری و تعامل. با کشورهای دیگر ما چندان به بخش تسلیحات نیاز نداریم و بر اساس دکترین خود به تعاملات نظامی با سایر کشورها متکی نیستیم.

جمهوری اسلامی ایران در سوریه پیروز شد، جایی که 80 کشور با دولت آن مخالفت کردند، اما معاون رئیس جمهور روسیه اعلام کرد روسیه چهار سال و نیم پس از بحران سوریه با نقش سردار شهید سلیمانی وارد این کشور شد. ما همچنین همکاری موثری با روسیه برقرار کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه دیپلماسی شخصی رئیس جمهور نیز در ایجاد تعامل با کشورها نقش دارد، گفت: رئیس جمهور تلاش زیادی برای تامین منافع کشور در روابط بین الملل انجام می دهد.

معاون سیاسی رئیس جمهور همچنین خاطرنشان کرد: آمریکایی ها اکنون از ابزارهای غیرنظامی برای ایجاد ناامنی و بی ثباتی در کشورهایی استفاده می کنند که آنها را رقیب و متحد می دانند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه هر کشوری به دنبال منافع خود است و شناخت منافع کشورها و شناسایی دوستان و دشمنان مهم است، گفت: گسترش همکاری های اقتصادی راهبرد اصلی کشورهای مستقل و لزوم حرکت به سمت چندجانبه گرایی در عرصه اقتصادی است. رشته و در سایر زمینه ها می باشد.

وی ادامه داد: اکنون صادرات یک قلم از صیفی جات ایران به روسیه 250 میلیون دلار است و باید از این فرصت استفاده کرد.

وی افزود: توافق اساسی گسترده ای بین روسای جمهور ایران و روسیه برای ایجاد ثبات و تنوع در روابط اقتصادی در سفر رئیس جمهور کشورمان به روسیه حاصل شده است.

وی گفت: روابط ما با ترکمنستان به دلیل بی تدبیری گذشته سرد شده است، در حالی که این کشور دروازه ما به آسیای مرکزی است و این می تواند منجر به رشد اقتصاد مهم شود.

وی در ادامه این برنامه با بیان اینکه روابط ما با سایر کشورها در گذشته مبتنی بر ملاحظات سیاسی بوده است، گفت: عدم ارتباط اقتصادی با سایر کشورها باعث می شود که روابط ما با تغییرات سیاسی تغییر کند. برای تقویت روابط خود با سایر کشورها، تقویت مولفه های اقتصادی در حوزه دیپلماسی از اولویت های دولت سیزدهم است.

جمشیدی در ادامه به رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه اشاره کرد و در این باره گفت: رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه اولین بار نبود و طراحی آن به گذشته بازمی گردد. این همکاری ها ارزش راهبردی دارد و ما تمرینات مشترکی با سایر کشورها داریم، یعنی در بالاترین سطوح استراتژیک اهداف و برداشت های مشترکی داریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *