اخبار اقتصادی روز

جلسات پلیس با خودروسازان برای افزایش ایمنی خودرو / لزوم اخذ مجوز ایمنی در پایان کار ساختمانی



فرمانده انتظامی شهرستان فراجا از برگزاری جلسات مختلف با خودروسازان برای افزایش امنیت خودروها در برابر سرقت خبر داد.

به گزارش ای بی اس نیوز، اگرچه آمار دقیقی از سرقت ها و انواع آن در رسانه ها منتشر نمی شود، اما اظهارات مقامات رسمی از جمله نیروی انتظامی حکایت از روند صعودی این جنایت طی سال های گذشته و اخیر دارد. افزایشی که سردار احمدرضا رادان را بر آن داشت تا اولین برنامه عملیاتی را پس از انتصاب به فرماندهی فراجا برای مقابله با سارقان و کوسه های امانتی اختصاص دهد. این طرح که اجرای آن همچنان ادامه دارد و بر اساس اظهارات رسمی فرماندهان نیروی انتظامی در کاهش دفعات سرقت نیز موثر بوده است.

در این میان با توجه به تعیین سهم دستگاه‌ها در وقوع تصادفات توسط پلیس راهنمایی و رانندگی، ارزیابی سهم دستگاه‌های مختلف در صورت سرقت به‌عنوان مثال سهم خودروسازان در وقوع حوادث سرقت، پیمانکاران ساختمانی ضروری به نظر می‌رسد. و مهندسان ناظر وقوع سرقت در ساختمان ها و … نیز مواردی را مشخص کردند که هنوز اجرایی نشده است اما پلیس به این نکته اشاره کرد که جلساتی را با خودروسازان برای ارتقای ایمنی خودرو تشکیل داده اند و هماهنگی خوبی با شهرداری ها وجود دارد.

در این رابطه، سردار احمدرضا رادان فرمانده فراجا وی در پاسخ به سوال ای بی اس نیوز مبنی بر هماهنگی با خودروسازان و شهرداری ها برای ایمن سازی خودروها و جاده ها در برابر سرقت، گفت: جلساتی در این خصوص داشته ایم، در مورد خودروها صحبت کرده ایم تا خودروها را ایمن کنند و از این موضوع تشکر می کنم. خودروسازان نیز اقداماتی را آغاز کرده اند اما کافی نیست، اما نکته مهمی وجود دارد و آن این است که صاحبان خودرو و مردم باید بتوانند از خود مراقبت کنند که با آگاهی به مردم خواهیم گفت. و آموزش و پرورش در آینده نزدیک کلیپ هایی برای اطلاع رسانی به مردم و آموزش پیشگیری از سرقت ساخته و منتشر خواهد شد.»

حالا در آخرین کامنت، سردار محمد قنبری، فرمانده انتظامی شهرستان فراجا که دبیر ستاد مبارزه با سرقت سراسر کشور نیز هست از برگزاری جلسات متعدد با خودروسازان خبر داد. قنبری در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره آمار سرقت خودرو اظهار کرد: سرقت خودرو دو دسته کلی را شامل می شود. یکی سرقت هایی است که در داخل خودرو یا تجهیزات و قطعات خودرو انجام می شود که عمدتاً توسط معتادان و سارقان خرده پا انجام می شود. مورد دیگر مربوط به سرقت خود خودرو است که تعداد و دفعات آن در مقایسه با سایر سرقت ها بسیار کم است و البته قدرت کشفی پلیس نیز در این زمینه بسیار بالاست. ما حتی امکان گزارش سرقت خودرو را از طریق اپلیکیشن My Police فراهم کرده ایم.

وی در خصوص اینکه آیا پلیس بر اساس روش سارقان به خودروسازان در خصوص مشکلات پیشگیری از سرقت هشدار داده است، پاسخ داد: جلسات منظم و متعددی با خودروسازان داریم و اقدامات خوبی برای ارتقای ایمنی خودرو انجام شده است. . . در برخی موارد، خودروسازان امنیت خودرو را بهبود بخشیده و دستگاه های ضد سرقت را روی خودرو نصب کرده اند. برخی کاستی ها و مشکلات را نیز برطرف کردند.

رئیس پلیس آگاهی فرجا ادامه داد: البته اقدامات دیگری نیز باید انجام شود و به همین دلیل همواره به دنبال ارتقای امنیت خودروها هستیم و برگزاری جلسات مشترک و انتقال نقاط ضعف ایمنی در خودروها بر عهده ماست. در دستور کار است و امیدواریم پیگیری این جلسات باعث ارتقای ایمنی خودروهای سواری نیز شود.

قنبری همچنین با بیان اینکه برای رفع فضاهای خطرناک شهری باید به ایمنی ساخت و ساز و هماهنگی با شهرداری ها توجه شود، گفت: اطلاع دارم که جلساتی در این زمینه تشکیل می شود. اما متولی این امر پلیس پیشگیری است. همچنین قانونی تصویب شده است که تکمیل ساختمان ها منوط به اخذ گواهینامه امنیتی از نیروی انتظامی است و در واقع باید در ساخت و سازها ضوابط امنیتی رعایت شود تا بتوان پروانه ساخت و پایان کار را صادر کرد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *