نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: پارلمان ایران و سوئیس می تواند به تقویت و تقویت روابط در زمینه های مختلف سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی کمک کند.
وی با اشاره به ظرفیت های دو کشور در بخش های مختلف اقتصادی ، افزود: ظرفیت های زیادی در زمینه های کشاورزی ، صنعت و گردشگری در سوئیس و ایران وجود دارد و شرکت های سوئیسی علاقه مند به سرمایه گذاری مشترک با همتایان ایرانی خود هستند.
“وحید جلال زاده” در دیدار آندریاس ایبی رئیس مجلس ملی سوئیس با اشاره به صد سال روابط دوستانه ایران و سوئیس گفت: صد سال روابط دو کشور پشتوانه قوی برای گسترش روابط بین دو کشور
نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش های مختلف به تأیید فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران اشاره کرده است ، اما قدرت های قهری با نادیده گرفتن این گزارش ها از رژیم صهیونیستی که دارای کلاهک هسته ای است ، حمایت می کنند. ، ادامه.
وی در مورد تحولات منطقه به ویژه برای مهاجران افغان گفت: جمهوری اسلامی ایران چهل سال است که میزبان پناهندگان افغان است و سازمان های بین المللی فعال در این بخش باید به کمک های بشردوستانه بپردازند.
رئیس مجلس ملی سوئیس در پایان بر فعالسازی و تسهیل روابط بین بخشهای خصوصی دو کشور تاکید کرد.
وی با تاکید بر اجرای توافقنامه های امضا شده بین دو کشور ، افزود: اجرای نقشه راه امضا شده بین روسای جمهور ایران و سوئیس در سال های اخیر ، می تواند به بهبود سطح روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور منجر شود. کشورها.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان بر ادامه همکاری بین بنگاه های اقتصادی و بخش خصوصی ، گسترش گردشگری و توسعه همکاری های کشاورزی بین دو کشور تاکید کرد.
جلال زاده در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به مشکلات ایجاد شده توسط قدرت های جهانی گفت: جهان امروز از استاندارد دوگانه کشورهای قدرتمند رنج می برد و تحریم های ظالمانه آمریکا علیه کشور ما نتیجه این سیاست غیر منطقی و نادرست است.
آندریاس ایبی رئیس مجمع ملی سوئیس با ابراز خرسندی از سفر به کشورمان ، جمهوری اسلامی ایران را کشوری مهم و محوری در منطقه خواند و گفت: توافق برجام می تواند ارتباطات دو کشور را تسهیل کند.
ایبی با قدردانی از استقبال جمهوری اسلامی ایران از پناهندگان افغان ، گفت: رفتار انسانی و فراهم آوردن شرایط مناسب زندگی برای پناهندگان در ایران قابل ستایش است و سوئیس سعی کرده در این روند فعال باشد. بودجه برای سیاست های حمایتی آن “.
نماینده مجمع برای استقلال کشورهای اروپایی به ویژه سوئیس در مواجهه با سیاست های تحریمی آمریکا ، گسترش روابط اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران را ضروری دانست.
رئیس مجمع ملی سوئیس: شرکت های سوئیسی علاقمند به سرمایه گذاری مشترک با همتایان ایرانی خود هستند
جلال زاده در این رابطه افزود: قاچاق و ترانزیت مواد مخدر از مرزهای شرقی ایران به اروپا توسط قاچاقچیان هزینه های زیادی را برای کشور ما به همراه داشته است اما کشورهای اروپایی به تعهدات خود عمل نکرده اند. در این زمینه.