absnews
رئیس خانه اصناف تهران خاطرنشان کرد: در سال جاری بر اساس مصوبات ابلاغی، فعالیت واحدهای صنفی در زمینه تهیه، پخت و توزیع مواد غذایی اعم از اغذیه فروشی، رستوران های سطح شهر، چلوکبابی ها، کباب ها، فست فود، دعوای جگر، آب میوه و بستنی، قهوه خانه، قهوه خانه، قهوه خانه، سفره خانه، سنتی و معمولی و … از اذان مغرب تا اذان صبح بوده و مجاز به فعالیت و تهیه غذا در واحد صنفی خود نیستند. فقط یک ساعت قبل از اذان مغربی می توانند بیرون کار کنند.
نوده فراهانی افزود: بر این اساس امسال نیز مانند سال های دیگر با تظاهر به روزه داری در واحدهای صنفی با هرگونه هتک حرمت برخورد می شود. همچنین بر اجرای پروتکل های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا تاکید شده و تمامی واحدهای صنفی به صورت مستمر تحت نظارت و نظارت واحدهای بازرسی و نظارت اتاق اصناف تهران و اصناف تهران خواهند بود.
رئیس خانه اصناف تهران در پایان از واحدهای صنفی استان تهران خواست همانند سال های گذشته در اجرای محدودیت های اعلام شده در ماه مبارک رمضان همکاری لازم را داشته باشند و ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان رعایت کنند. و گرامیداشت این ماه مبارک.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، قاسم نوده فراهانی درباره فعالیت اصناف در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ضمن استقبال از فرارسیدن ماه مبارک رمضان، با هماهنگی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی کرونا، اصناف، مردمی. مرجع نظارت بر اماکن و دستگاههای ذیربط تهران بزرگ اصناف در ماه مبارک رمضان همانند سالهای گذشته تصمیماتی اتخاذ شده است که از روز یکشنبه آغاز ماه مبارک رمضان برای کلیه واحدهای صنفی معتبر است.
نوده فراهانی از سوی دیگر در خصوص فعالیت فروشندگان موادغذایی و سردخانهها گفت: فروشندگان مواد غذایی مجازند با رعایت کامل قوانین، در طول روز صرفاً غذاهای سرد را در فضای باز عرضه کنند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز