قربان زاده با بیان اینکه چهار طرح کلی به عنوان بخشی از تولید دیده شد که در فاز بعدی سایت رونمایی می شود، گفت: این طرح ها شامل طرح توسعه، طرح تجمیع و بهینه سازی و طرح ایمنی است. در این لایحه حدود 320 طرح تملک دارایی های سرمایه ای و 108 طرح برای تامین منابع ملکی از محل فروش ملک وجود داشت که رابط بین این دو است.
به گزارش ای بی اس نیوز، حسین قربان زاده در مراسم رونمایی از فاز اول سامانه تولید دارایی دولت، در پاسخ به سوال ای بی اس نیوز مبنی بر تکلیف برخی سازمان ها که اعلام کردند دارایی مازاد ندارند، اظهار کرد: مشکلی از سوی برخی سازمان ها مطرح شد. استاندار تهران و اعلام کردند که نیاز به یک ساختمان اداری دارند. لازم به ذکر است این طرح شامل کلیه اراضی دولتی و املاک و فضای اداری جزء آن می باشد. برخی از زمین ها در مناطقی قرار دارند که در صورت جابجایی، مولد خواهند بود.
رئیس سازمان خصوصی سازی جزئیات طرح تولید دارایی های مازاد دولت را اعلام کرد.
وی در پاسخ به سوال دیگر ای بی اس نیوز مبنی بر اینکه شبهه فروش کالاهای عمومی با قیمت پایین وجود دارد، گفت: عرضه همیشه منجر به کاهش قیمت می شود. دولت نمی تواند به مردم توصیه کند که کارآفرین شوند، اما آنها می توانند مانند روزهای خوب گذشته، خودشان ملک بخرند و بفروشند.
وی در پاسخ به سوال دیگر ای بی اس نیوز درباره یکی از بندهای این مصوبه در خصوص عزل موسسات غیرتعاونی. پاسخ: اصل اساسی تعامل بین دستگاه های اجرایی و دستگاه ها برای استفاده بهتر از دارایی ها است. شاید در صورت وجود مقاومت و اختلال در طرح، ضمانت اجرایی پیش بینی شده در مصوبه به هیئت نظارت برگردانده شود.
رئیس سازمان خصوصی سازی ادامه داد: قیمت گذاری به صورت روتین انجام می شود و کارشناس رسمی آن را انجام می دهد.
رئیس سازمان خصوصی سازی با اشاره به سامانه تولید گفت: تمامی پرونده های مصوب در طرح در سامانه سایت ارائه می شود. فقط یک نکته جزئی وجود دارد و آن اینکه نمی توان آدرس نهایی را اعلام کرد تا در روند تولید اختلالی ایجاد نشود، اما لیست املاکی که به عنوان املاک مازاد تایید می شوند در سایت ارائه شده است.
قربان زاده در پاسخ به سوال ای بی اس نیوز که آیا املاک در بازار سرمایه عرضه می شود یا خیر، گفت: تلاش می کنیم این اتفاق بیفتد.
انتهای پیام