جزئیات حمایت پارک فناوری دانشگاه تهران از بنگاه های دانش بنیان
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه با افزایش تورم، عرضه مواد اولیه اولیه برای تولید محصولات دانش بنیان افزایش می یابد، گفت: فضای پارک دانشگاه تهران را برای حمایت از کسب و کارها گسترش داده ایم. تاکنون حدود 1600 میلیارد تومان خدمات به کسب و کارهای دانش بنیان مستقر در پارک دانشگاه تهران تسهیلات و ضمانت هایی با نرخ سود پایین ارائه کرده ایم.
دکتر علی اسدی در گفت وگو با ای بی اس نیوز. وی بیان کرد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری سال گذشته را سال «تولید، دانش بنیان و اشتغالزایی» نامگذاری کردند، بر این اساس توسعه زیرساخت های فناوری و نوآوری را دوچندان کرده ایم و برای این منظور تسهیلات دانشکده ها و مدارس و با پردیس های دانشگاه تهران تماس گرفتیم.
وی ادامه داد: علاوه بر این با همکاری سازمان های مختلف خارج از دانشگاه فضای فیزیکی پارک را به منظور ایجاد بنگاه های فناوری و دانش بنیان دوبرابر کردیم و پس از آن خدمات مشاوره ای را برای توانمندسازی کسب و کار ساماندهی کردیم و اکنون به صورت تخصصی مشاوره در زمینه ها زیرا خدمات مالی، تجاری، بیمه ای و حقوقی به آنها ارائه می شود.
اسدی برگزاری رویدادها را از دیگر اقدامات پارک دانشگاه تهران برشمرد و یادآور شد: این رویدادها با هدف بازاریابی محصولات بنگاه های دانش بنیان و ارائه تسهیلات برای صادرات این محصولات برگزار می شود.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: همچنین در حال نهایی کردن شبکه ارتباطی سرمایه گذاران و بنگاه های دانش بنیان هستیم. شرکت های دانش بنیان که محصولات تولید می کنند و بار مالی کمتری دارند باید سرمایه گذاران وارد این حوزه ها شوند.
او از یک کمک هزینه بازاریابی ارائه دهید وی اعلام کرد و گفت: این تسهیلات با همکاری وزارت علوم برای حمایت از بنگاه های دانش بنیان و تسهیلات و ضمانت های کم بهره از طریق صندوق تحقیقات و فناوری از دانشگاه تهران در اختیار بنگاه ها قرار می گیرد.
اسدی با اشاره به نقش صندوق های پژوهش و فناوری در توسعه اکوسیستم نوآوری، با تاکید بر اینکه این صندوق ها می توانند نقش مهمی در جبران کمبود نقدینگی شرکت های دانش بنیان داشته باشند، افزود: ممکن است شرکت های بزرگ مشکلی در تامین امنیت نداشته باشند. منابع مالی آنها، اما شرکتهای کوچک و استارتآپهایی که قابلیتهای تخصصی و فناوری بالایی دارند، اما توان مالی کمتری دارند، این صندوقها میتوانند نقشآفرینی کنند.
وی یادآور شد: نقش صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران این است که تسهیلات با سود پایین 12 درصد در اختیار بنگاه ها قرار می دهد و مهم ترین آن ارائه ضمانت های مورد نیاز شرکت ها است.
مدیر پارک دانشگاه تهران افزود: همچنین اگر شرکتی در مناقصه انجام پروژه ای شرکت کند، در صورت نیاز کارفرما به ضمانت، این صندوق ضمانت نامه صادر می کند که تاکنون حدود 1600 میلیارد تومان از آن تامین شده است. تسهیلات کم بهره و خدمات گارانتی به شرکت های دانش بنیان تهران. پارک دانشگاه تهران.
وی با اشاره به افزایش تورم بر فعالیت شرکت های دانش بنیان، با اشاره به اینکه متأسفانه این امر تأثیر زیادی بر فعالیت شرکت ها می گذارد، خاطرنشان کرد: ما را مجبور می کند که به نسبت میزان سرمایه خود را چندین برابر در صندوق ها افزایش دهیم. افزایش تورم
اسدی خاطرنشان کرد: با افزایش تورم، عرضه مواد اولیه اولیه برای تولید محصولات دانش بنیان افزایش می یابد و لازم است توان مالی صندوق ها چندین برابر افزایش یابد تا بتوانیم نیازهای کسب و کار را تامین کنیم.
انتهای پیام