معاون تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی با تصریح بر اینکه شرایط و حدود تسهیلات پرداختی در بند ب تبصره 16 قانون بودجه 1401 کل کشور توسط صندوق و وزارت امور اقتصادی و دارایی تعیین می شود، گفت: در آئین نامه اجرایی این قانون تعیین شده است. در این تبصره حداکثر مدت تنفس و بازپرداخت برای بنگاه های دانش بنیان و خلاق 6 ماه است که 35 هزار میلیارد ریال آن اختصاص یافته است. همچنین حداکثر مدت تنفس و بازپرداخت شرکتهای نوآور، استارتآپها، فناوری و واحدهای خلاق 60 ماه است که میتوانند تا سقف 15 هزار میلیارد ریال از این تسهیلات بهرهمند شوند.
به گزارش ای بی اس نیوز، روح الله ذوالفقاری امروز در جلسه هماهنگی بند ب تبصره 16 قانون بودجه 1401 در محل صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: با توجه به بکارگیری صنایع دانش بنیان و خلاق در سطح کشور و اولویت دادن به مناطق محروم، مرکز بانک جمهوری اسلامی ایران موظف است 50 هزار میلیارد ریال از محل منابع پسانداز و وام جاری نظام بانکی را به بنگاههای دانشبنیان و خلاق اختصاص دهد.
وی با بیان اینکه این شرکت ها از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی به بانک ها معرفی می شوند، گفت: شرایط و حدود تسهیلات پرداختی در بند ب تبصره 16 لایحه مالی کل کشور 1401 توسط صندوق و وزارت امور اقتصادی و دارایی تعیین می شود.
وی با بیان اینکه سهمیه بانک های عامل توسط بانک مرکزی تعیین می شود، گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی وقتی تقاضای کسب و کارهای دانش بنیان را ارزیابی می کند، میزان تسهیلات را تعیین و شرکت ها را به بانک های عامل ارائه می کند.
معاون تسهیلات و بازاریابی صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: پس از معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی، بانکهای عامل مسئول اعتبارسنجی و تعیین وثیقه هستند.
وی خاطرنشان کرد: سقف تسهیلات نیز بر اساس مصوبه وزارت اقتصاد و دارایی و همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی تعیین می شود.
وی در خصوص جزئیات این یادداشت گفت: در آیین نامه اجرایی تبصره 16 قانون بودجه سال 1401 کل کشور، حداکثر مدت تنفس و بازپرداخت برای شرکت های دانش بنیان و خلاق 6 ماه است که مبلغ 35000 میلیارد ریال به آن اختصاص یافته است.
ذوالفقاری گفت: همچنین حداکثر مدت تنفس و بازپرداخت شرکتهای نوآور، استارتآپها، فناوریها و واحدهای خلاق 60 ماه است که میتوانند تا سقف 15 هزار میلیارد ریال از این تسهیلات بهرهمند شوند. صندوق های پژوهش و فناوری این شرکت ها را برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی می کنند.
وی با اشاره به چارچوب اهداف تسهیلات قرض الحسنه توسط صندوق های پژوهش و فناوری، گفت: پرداخت تسهیلات به متقاضیان توسط صندوق های پژوهش و فناوری حداکثر ظرف مدت 3 ماه از تاریخ دریافت تاسیسات، سقف امتیازات هر شرکت برای اخذ تسهیلات تعیین می شود، «تأیید مجدد پرداختی از محل وجوه ناشی از بازپرداخت اقساط توسط ذی نفع تسهیلات» و «پیگیری اشتغال در شرکت های ذی نفع». از تسهیلات» از جمله مجریان پرداخت تسهیلات قرض الحسنه توسط صندوق های پژوهش و فناوری هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 2 هزار و 710 بنگاه دانش بنیان برای دریافت این تسهیلات به صندوق نوآوری و شکوفایی مراجعه کرده اند، گفت: مبلغ این تسهیلات 2 هزار و 550 میلیارد تومان بوده است.
به گفته ذوالفقاری، 54 صندوق پژوهش و فناوری برای بهره مندی از این تسهیلات قرض الحسنه، یک هزار و 350 میلیارد تومان به بانک های عامل پرداخت کرده اند.
انتهای پیام