مدیرعامل اتحادیه تعاونی فرش دستباف با اشاره به جزئیات بیمه اجتماعی قالیبافان از وجود 500 هزار بافنده در انتظار بیمه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این تعداد از سوی صندوق روستائیان و عشایر تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گیرد. پایان این سال
عبدالله بهرامی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به آمار قالیبافان بیمه شده در کشور اظهار کرد: در حال حاضر 250 هزار نفر بیمه اجتماعی داریم که حداقل دو برابر این تعداد یعنی 500 هزار نفر در انتظار بیمه اجتماعی هستند. که متأسفانه به دلیل عدم حمایت و منابع لازم برای پوشش قالیبافان نتوانسته اند از مزایای تامین اجتماعی برخوردار شوند.
وی افزود: امیدواریم تا پایان سال 500 هزار بافنده که زیر نظر بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر صف می کشند را تحت پوشش قرار دهیم و تلاش داریم کارگزاری بیمه قالیبافان را در همه شهرها و روستاها راه اندازی کنیم. حضوری و نماینده اتحادیه برای حضور ثبت نام کند.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف تنها راه بیمه قالیبافان را پرداخت حق بیمه صندوق روستاییان و عشایر دانست و گفت: بافندگان اگر بخواهند بیمه شوند باید ماهیانه یک میلیون و 500 هزار تومان برای بیمه پرداخت کنند در حالی که میزان بیمه اجتماعی کمتر است اما در تامین اجتماعی به دلیل کمبود منابع کافی امکان بیمه وجود ندارد. قالیبافان پس بیمه اجتماعی توسط صندوق روستائیان و عشایر ارائه می شود و برای قالیبافان بهتر است که برای یک سال 1.5 میلیون تومان حق بیمه پرداخت کنند.
بهرامی گفت: مزایای بیمه اجتماعی برای کارگران بهتر از تامین اجتماعی است. صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر یک صندوق جوان است و توانایی جذب افراد بیشتری را دارد. در صندوق بیمه روستایی و عشایری 70 درصد حق بیمه توسط دولت و 30 درصد توسط بافندگان پرداخت می شود و برای کسانی که توانایی خودبیمه ای ندارند و در آینده می توانند به نفع خود باشند. استفاده از مستمری بازنشستگی و از کارافتادگی
رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون به نفع قالیبافان بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر گفت: داوطلبان در صورت تمایل می توانند از طریق این سامانه نیز اقدام کنند. قرار دادن اتحادیه تعاونی فرش می تواند مدارک خود را ثبت و بارگذاری کند و مستقیماً به اتحادیه تعاونی فرش دستباف یا اتحادیه شهر و شهرستان خود مراجعه کرده و مدارک خود را به صورت فیزیکی ارائه کنند تا اتحادیه بتواند آنها را دانلود کند.
به گفته وی، در حال حاضر 1700 تعاونی فرش در کشور وجود دارد و در صورتی که قالیبافان نتوانند وارد سامانه شوند یا مدارک خود را بارگذاری کنند، می توانند از طریق اتحادیه اقدام کنند.
انتهای پیام