جریمه های رانندگی در سراسر کشور را با سیستم ربات پلیس بررسی کنید
مدیرعامل این شرکت نرم افزاری دانش بنیان ادامه داد: همچنین در مواردی که ربات نتواند نظر قطعی بدهد، پلاک خودرو (در صورت اشتباه بودن پلاک) اصلاح می شود تا زمینه بررسی سریعتر موارد فراهم شود. انسان. اپراتورها این ربات پلیس تاکنون بیش از 55 میلیون جریمه را به صورت خودکار بررسی و به پلیس گزارش داده است.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته این کار به طور کامل توسط اپراتور انسانی انجام می شد که باعث تاخیر و تحمیل هزینه های سنگین به پلیس شد. .
وی ادامه داد: برای ایجاد اطمینان در محصولات برای استفاده کنندگان از خدمات شرکت به منظور عقد قرارداد، تلاش حداکثری برای استفاده از افراد نخبه در بین دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه های کشور در پروژه های شرکت، ایجاد فضا. عدالت در شرکت و غیره را می توان مکانیزمی برای حل چالش ها دانست و مشکلات را در نظر گرفت و از آنها بهره برد.
انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز، ربات پلیس تاکنون بیش از 55 میلیون جریمه را به طور خودکار بررسی و به پلیس گزارش داده است. این سامانه با امکان کنترل روزانه 800 هزار جریمه، 100 درصد نیاز بازار داخلی را پوشش می دهد.
یک شرکت نرم افزاری دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران توانست با ساخت سامانه «ربات پلیس»، فعالیت بررسی جرایم رانندگی را با دقت 100 درصد در جریمه های مصوب مکانیزه کند.
اشعری درباره دیگر ویژگی های این محصول ادامه داد: پشتیبانی از تمامی مدل های خودرو، بررسی دقیق تشخیص پلاک، مدل کارخانه و رنگ خودرو (تشخیص ناخوانا بودن تصویر خودرو و تشخیص ناخوانا بودن پلاک ثبت شده)، امکان بررسی 800000 جریمه در روز تعیین وضعیت بیش از 90 درصد جریمه ها (دو حالت تایید و انحراف)، دقت 100 درصدی جریمه های مصوب و اعلام انحراف از جمله ویژگی های کلیدی این محصول است.
مهندس اشعری در خصوص محدودیت های واحدهای فناور و کسب و کارهای دانش بنیان گفت: کمبود منابع مالی و سرمایه گذار در حوزه های دانش بنیان، عدم اعتماد یا عدم اعتماد به محصولات دانش بنیان داخلی، استفاده از محصولات خارجی توسط برخی دولت ها. آژانس ها تأخیر در تامین مالی قراردادهای بسته و عدم توجه در بازاریابی و تجارت محصولات کسب و کار دانش بنیان یکی از این محدودیت هاست که در این میان تامین مالی یا تامین بازار به عنوان یک امر و مشکل اساسی در هر فعالیت اقتصادی و بنگاه های دانش بنیان همواره دارای نقش مهم تر و غالب تر
اشعری با تاکید بر لزوم شناسایی سایر توانمندی ها برای فعالیت در کسب و کار، یادآور شد: بومی سازی خدمات و برنامه هایی که مدل داخلی ندارند و هزینه های زیادی برای آن صرف ارز می شود، از مواردی است که شرکت به آن توجه دارد. . .
مهندس هادی اشعری مدیرعامل این شرکت نرم افزاری دانش بنیان در خصوص سامانه استعلام جرایم رانندگی (ربات پلیس) گفت: این سامانه به منظور کاهش خطا در خواندن، شماره پلاک خودرو را به صورت خودکار با مشخصات خودرو مرتبط می کند. شماره پلاک با سیستم های کنترل ترافیک موجود و تعداد اعتراضات و اعتراضات مردم جریمه ها را کاهش می دهند.
وی در خصوص تامین نیاز بازار داخلی به این محصول گفت: با توجه به اینکه تقریبا تمامی شرکت های کشور تمامی جریمه های تایید شده خود را در دوربین های راه دور به سرور ربات پلیس و در ربات سرور نیز توسط نرم افزار ربات پلیس ارسال می کنند. تجزیه و تحلیل و بررسی و نتیجه به سرور ربات پلیس ارسال می شود و به دلیل اینکه ربات پلیس توانایی بررسی حدود 800 هزار جریمه در روز را از نظر مادی دارد و این مبلغ بیش از نیاز روزانه پلیس است. بنابراین می توان گفت این محصول تقریبا 100 درصد نیاز بازار داخلی را تامین می کند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اشتغالزایی این شرکت گفت: توانستیم برای 32 نفر به صورت مستقیم و چند نفر در تیم اپراتور چک شغل ایجاد کنیم.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره بازار محصولات ربات پلیس توضیح داد: مشتری این محصول سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ایران است و برای نسخه های خارجی این محصول باید حدود 8 برابر هزینه کرد که منجر به خارجی می شود. خروج ارز از کشور