15:42 – 11 نوامبر 1403
فرزانه صدیق وزیر راه و شهرسازی با حضور در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) از روند اجرای این پروژه عظیم در قلب پایتخت بازدید کرد.
وی خواستار تسریع در اجرای آنچه از این نماد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و مذهبی باقی مانده است.
وزیر راه و شهرسازی با تایید اینکه وزارت راه و شهرسازی به عنوان کارگروه تمام پیگیری های لازم را برای پمپاژ اعتبار کافی برای تکمیل این پروژه انجام خواهد داد، تصریح کرد: اجرا و تکمیل قسمت های باقی مانده از پروژه پروژه پروژه مسجد جامع امام خمینی (رضوان الله تعالی فرجه الشریف) با محدودیتی مواجه نشد و مانند گذشته پیمانکار این پروژه بود. قرارگاه خاتم الانبیاء باید به تکمیل آن رسیدگی کند. ما در وزارت راه و شهرسازی نیز در تلاش هستیم تا اعتبارات کافی برای این پروژه فوق العاده را به دست آوریم.
صادق علاوه بر تقدیر و تشکر از زحمات تمامی مسئولین و دست اندرکاران این پروژه عظیم، از تلاش های مستمر قرارگاه خاتم الانبیاء (ص)، بنیاد مصطفان و سایر شرکت کنندگان تقدیر کرد.
یکی از اعضای هیات وزیران دولت چهاردهم با بیان اینکه پروژه مسجد جامع امام خمینی (ره) در قلب پایتخت تنها یک پروژه مذهبی نیست، گفت: مسجد جامع امام خمینی (ره) از ایشان راضی باشید) پروژه ای اثربخش است که اهمیت ملی فراوانی دارد و با رویکرد رویداد محور به عنوان منطقه ای در قلب پایتخت واقع شده است که برای همه مردم ایران در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و مذهبی مورد استفاده قرار خواهد گرفت. . بنابراین چون چنین فضایی در کشور نداریم باید برای تکمیل این پروژه که تمامی کارکردهای ذکر شده را دارد تلاش کنیم.
صادق ضمن تاکید بر اینکه مصلی امام خمینی (ره) تهران اموال عمومی همه ساکنان ایران محسوب می شود، تاکید کرد: البته مراسم مذهبی در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می شود و از همه مهمتر رهبر انقلاب چندین بار در مسجد جامع امام خمینی(ره) حضور پیدا کرده اند. نماز بخواند که آن را پیدا کرد و بر اهمیت جایگاهش افزود. اما این مجموعه که درهای آن به روی مردم باز است دلیل جلب اعتماد و اعتماد عمومی است و با این رویکرد این فضا در پیشبرد سایر برنامه های جمهوری اسلامی ایران ایفای نقش می کند.
وزیر راه و شهرسازی برگزاری سمینارهای علمی و فرهنگی، نمایشگاه های مختلف و سایر رویدادهای فرهنگی در فضای مصلی امام خمینی(ره) را از مزیت های این پروژه عظیم دانست.
صادق با یادآوری اینکه ساخت و ساز در برخی از نقاط اراضی عباس آباد غیرقابل دفاع است، حفظ زمین های باقی مانده در پروژه موصلی را با برنامه ای که برای آن در نظر گرفته شده سازگار دانست و گفت: بر اساس دستور رهبر انقلاب، فضاهای فرهنگی و مذهبی باید در سرزمین عباس آباد حاکم باشد که تنها نمازی است که نیازهای رهبر انقلاب را برآورده می کند و حفظ می کند.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه با تلاش سردار عابد، جناب آقای نبیان و جمعی از آنها شاهد پیشرفت شهری خوبی در بخش های مختلف پروژه موصلی هستیم، گفت: با توجه به اینکه این پروژه با تمام پروژه های موجود در این پروژه متفاوت است. کشور و همچنین با توجه به اینکه در حال حاضر 80 درصد پروژه های عمرانی وابسته به وزارت راه و شهرسازی با قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) در حال اجراست، انتظار داریم تکمیل و تکمیل این پروژه عظیم ملی با تداوم ادامه یابد. همکاری خاتم الانبیا و تکمیل این پروژه با اعتبارات نباید محدود شود و قرارگاه باید مانند گذشته به بخش های مختلف آن توجه کند.
وی خواستار تسریع در اجرای ضلع شمالی مصلی بزرگ امام خمینی (ره) شد.
صدیق اولویت دادن به تکمیل قسمت های باقی مانده از مصلی امام خمینی(ره) را از عوامل موفقیت این پروژه دانست و تاکید کرد: با تکمیل این پروژه، علاقه و علاقه مردم به این محوطه عمومی افزایش می یابد. .