سیستم کاریابی، کارجو، کارفرما و کارجو را به هم متصل می کند. در واقع جایی است که کارفرمایان برای درخواست نیروی کار مورد نیاز خود برای ثبت نام مراجعه می کنند و جویندگان کار با ثبت اطلاعات خود مشغول به کار می شوند.
حجت عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی چندی پیش از ثبت نام داوطلبان برای بیش از 120 هزار فرصت شغلی در سامانه خبر داد.
سامانه کاریابی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از زیربخش های متعددی تشکیل شده است که شامل بخش کاریابی، کاریابی، ورود و ثبت نام کارفرما، ورود و ثبت نام کارجویان، ورود و فهرست مشاغل می باشد.
در قسمت کاریابی داوطلبان می توانند از مشاغل موجود مطلع شده و میزان حقوق و ساعات کار و همچنین نوع همکاری اعم از رسمی، قراردادی، قراردادی و پروژه ای را انتخاب کنند. مجوزها
به گفته کریمی بیرانوند سرپرست معاونت کارآفرینی و توسعه اشتغال، این سامانه به متقاضیان کار کمک می کند تا خدمات خود را در فضای مجازی و فضای مجازی به مردم ارائه دهند و وزارت کار نیز سامانه جامع کاریابی را به سامانه آموزش فنی سازمان ارائه می کند. و متخصصان را برای همکاری در سراسر زنجیره به هم متصل می کند.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با دارا بودن بانک اطلاعاتی افراد جویای کار، کارفرمایان و جویندگان کار، نقش موثر و مهمی در ارتباط کارجویان و جویندگان کار با بنگاه های اقتصادی از طریق کاریابی ایفا می کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، کارجویان می توانند از مزایای این طرح به نشانی https://shoghl.mcls.gov.ir/portal در سایت وزارت کار استفاده کنند و در هنگام جستجوی فرصت های شغلی و مشاوره لیست کارجویان مراحل ثبت نام را دنبال کنند. اسم شما.
absnews
بر اساس آخرین آمار، بیش از 120 هزار درخواست کار توسط کارجویان و جویندگان کار در سامانه کاریابی ثبت شده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، راه اندازی سامانه کاریابی یکی از وعده های وزیر کار بود که در دوره کوتاه مدت خود به آن عمل کرد. البته نمونه های دیگری از این سیستم با عملکردهای متفاوت قبلا ساخته شده بود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز