یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

ثبت نام 5400 خودروی اسقاط از اواسط اردیبهشت تا کنون

مدیر اجرایی نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده گفت: از اواسط اردیبهشت تاکنون 5400 خودروی فرسوده توسط مراکز اسقاط در سراسر کشور به ثبت رسیده که نسبت به نیاز بازار بسیار کند است.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری، آنا به نقل از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، محمد حیدری پاشاکی افزود: پس از ابلاغ اصلاح ماده 10 صنعت خودرو. قانون سازمان از سوم اسفندماه سال گذشته کلیه امور مربوط به نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو و اخذ اولین مجوز شماره گذاری خودروهای داخلی و وارداتی از ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور در اختیار وزارت حراست قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در مرحله اول ایجاد بستر نرم افزاری و سخت افزاری برای اجرای مفاد ماده 10 قانون سازمان صنعت خودرو آغاز شد.

مدیر اجرایی نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده گفت: از آنجایی که سامانه نرم افزاری اسقاط بر اساس تولید و استفاده از گواهی اسقاط و به دلیل ارزش مالی گواهی اسقاط فعالیت می کند، این سامانه نیازمند نظارت دقیق است.

حیدری بیان کرد: با توجه به اینکه سامانه ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور ارزیابی و نرم افزاری به صورت سالیانه توسعه نمی یافت و این امکان فراهم نبود، بررسی های انجام شده نشان داد سامانه مذکور می تواند ماده 10 قانون سازمان صنعت خودرو را اجرا کند. مجبور به طراحی سیستم جدیدی در این بخش شد.

وی با بیان اینکه در سامانه قبلی اسقاط از سال 1395 تمامی فرآیندها به صورت طرحی اجرا می شد، افزود: سامانه جدید به گونه ای طراحی شده است که بسترها و مواد نرم افزاری لازم برای پوشش مفاد ماده 10 قانون را فراهم می کند. قانون سازمان صنعت خودروسازی و ظرفیت توسعه دارد.

مدیر اجرایی ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده خاطرنشان کرد: سامانه جدید ستاد نوسازی به آدرس NNHK.IR از ششم فروردین ماه راه اندازی شده است و به تدریج طرح تعویض خودروهای سواری، طرح تعویض تاکسی، گواهی اسقاط. طرح تولید و غیره در آنجا ایجاد شدند.

وی با تاکید بر اینکه طبق قانون، مراکز اسقاط و بازیافت کشور وظیفه تولید گواهی اسقاط را بر عهده دارند و دولت در جایگاه سیاستگذاری، بنیانگذار و متولی عالی و حاکمیتی این حوزه است، تصریح کرد: مراکز اسقاط و سازمان های مرتبط باید مذاکره کنند. و انعقاد قرارداد تولید گواهی اسقاط با سازندگان خودرو و موتورسیکلت و صاحبان خودروهای سنگین و سواری.

حیدری گفت: با توجه به اینکه طرح اسقاط خودروهای اسقاط از نیمه دوم اردیبهشت در سامانه اجرا شد، از آن زمان تاکنون 5400 خودروی اسقاط توسط مراکز اسقاط کشور به ثبت رسیده و این روند نسبت به نیاز بازار کند است. .

وی با بیان اینکه ماهانه نزدیک به 50 هزار گواهی اسقاط نیاز است، تاکید کرد: مراکز اسقاط باید سرعت تولید گواهی اسقاط را افزایش دهند و مذاکرات و عقد قرارداد را آغاز کنند تا گامی موثر در اسقاط خودروهای فرسوده برداشته شود. در این راستا لازم است اتحادیه های مراکز سقط جنین ضمن تشکیل جلساتی با تولیدکنندگان، شرایط تولید گواهی سقط جنین را با توجه به نیاز مصرف کنندگان در اسرع وقت فراهم کنند.

این مقام مسئول بیان کرد: طبق قانون واردکنندگان و تولیدکنندگان خودروهای سواری که داخلی سازی آنها کمتر از 40 درصد است برای اخذ مجوز شماره گذاری باید گواهی اسقاط ارائه کنند و سایر تولیدکنندگان نیز موظف به ارائه گواهی اسقاط برای یک چهارم تولید خود هستند. . و در غیر این صورت برای جلوگیری از وقفه در تولید، گواهی اسقاط باید 1.5 درصد از قیمت کل خودرو یا موتورسیکلت به صندوق پشتیبانی تحقیق و توسعه وزارت حراست واریز شود.

مدیرعامل نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده در خصوص کامیون های وارداتی گفت: واردکنندگانی که بر اساس بند (3) بند 30 توسعه دائمی کشور، کامیون هایی با حداکثر سه سال کارکرد وارد می کنند، نیز باید انجام شود. خاطرنشان کرد: رانندگان مالک و دارای کارت هستند. هوشمند و همچنین شرکت های حمل و نقل عمومی می توانند پنج درصد ارزش گمرکی خودروهای وارداتی مذکور را جهت اخذ مجوز شماره گذاری به صندوق حمایت از تحقیق و توسعه وزارت حراست واریز کنند. فقط یک بار و فقط یک بار در صورت عدم وجود گواهی اسقاط کافی و باید دفعه بعد خودرو را اسقاط کند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *