به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، فرهاد احمدی مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت در حاشیه نخستین روز از بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری اظهار داشت: مهم است. نقطه عطفی که توسط شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت در دولت سیزدهم به دست آمد. کاری که انجام شده دریافت دانش فنی از واحدهایی است که قبلا توسط شرکت های بزرگ نفتی دنیا صادر می شد و اکنون این دانش فنی در کشور وجود دارد.
وی تاکید کرد: امروز این تلاش و هدف در بزرگترین پروژه پتروپالایش شهید سلیمانی تجمیع شده است و شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران مسئولیت طراحی اساسی واحدهای صدور پروانه و عدم صدور مجوز این پروژه را بر عهده دارد.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت با تاکید بر اینکه گام های اولیه خوبی در طراحی بنیادی این پالایشگاه برداشته شده است، گفت: از آذرماه سال گذشته طراحی را آغاز کردیم و در کمتر از سه ماه، قسمت اول پروژه به مرحله مناقصه رسیده است و امیدواریم به نیمه اول سال برسیم. وی ادامه داد: امسال قسمت دوم تکمیل و تا پایان سال طراحی اولیه آن تکمیل و مراحل اجرایی یکی پس از دیگری اجرا می شود.
احمدی بیان کرد: سال گذشته فراز و نشیب های زیادی را در تامین منابع مالی پروژه ها تجربه کردیم، اما رکوردهایی را نیز به ثبت رساندیم و در حوزه خطوط لوله نفت و مخابرات نیز 50 درصد پیشرفت در اجرای پروژه ها داشتیم. رکورد دفن 13 کیلومتر خط لوله در یک روز را به ثبت رساندیم، همچنین در اجرای کلان پروژه های پالایشی، رکورد پیشرفت 32 درصدی در یک سال در دولت سیزدهم بی سابقه بود.
وی گفت: در صورت تامین به موقع منابع مالی پروژه ها، مشاوران ما توان کافی برای اجرای به موقع پروژه ها را دارند.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت، اساسی ترین چالش در اجرای طرح های پالایشی را تامین به موقع منابع مالی پروژه ها اعلام کرد و گفت: در پروژه فراساحلی پالایشگاه ونزوئلا چندین بنیاد اساسی گرفته ایم. معیارهای. که مهمترین آنها این بود که علیرغم استانداردهای طراحی آمریکایی که در این پالایشگاه به کار رفته بود، استانداردهایی را که خودمان فرود آوردیم. علاوه بر این، ما توانسته ایم خدمات تولیدکنندگان و تولیدکنندگان داخلی خود را صادر کنیم. در مرحله سوم، تکنیک های صادرات خدمات و معاملات بین المللی به تجربیات و دانش ما اضافه شد.
احمدی با اشاره به اجرای آتی عملیات تعمیرات اساسی پالایشگاه ال پالیتو افزود: در ابتدای پروژه های خارجی هستیم و امیدواریم که آینده سازان در این مسیر با آرامش پیش بروند و از صادرات خدمات فنی مهندسی بهره مند شوند. به کشورهای دیگر
وی با تاکید بر اینکه در صورت تامین منابع مالی امسال 9 پروژه خط لوله را راه اندازی می کنیم، افزود: 7 واحد مجتمع فرآوری طرح توسعه ظرفیت و تثبیت پالایشگاه آبادان تا تیرماه امسال به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران گفت: همچنین واحد مجتمع و تخصصی هیدروکراکینگ این پروژه به عنوان بزرگترین واحد هیدروکراکینگ خاورمیانه با ظرفیت 42 هزار بشکه به زودی با راه اندازی به بهره برداری می رسد. از این واحد تمامی محصولات ال پی جی، نفتا، نفت سفید و گازوئیل با استاندارد یورو 5 در اروپا تولید می شود.
احمدی گفت: وی همچنین از راه اندازی سریع خط لوله تبریز – خوی – ارومیه تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و افزود: این پروژه به طول 220 کیلومتر و 14 اینچ و 16 کیلومتر و 7 اینچ در مجموع تعریف و اجرا شد. 236 کیلومتر
وی افزود: شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران با بیش از 60 سال سابقه یکی از بزرگترین شرکت های طراحی و پروژه است که خدمات متعددی را در بخش پایین دستی ارائه کرده و در طراحی و ساخت تمامی پالایشگاه ها نقش آفرینی کرده است. در کشور. این شرکت با احداث بیش از 14000 کیلومتر خط لوله نقش مهمی در تامین انرژی داشته است و تمامی پالایشگاه ها از خدمات و استانداردهای این شرکت بهره مند بوده و خواهند بود.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران گفت: اجرای پروژه های فراسرزمینی مرهون وظایف محوله وزیر نفت به این شرکت است. طبیعتا این مسیر باز است و ادامه خواهد داشت و تنها به پروژه ونزوئلا بستگی نخواهد داشت. در حال حاضر با چند کشور در حال مذاکره هستیم که به محض عملیاتی شدن آن را اطلاع رسانی خواهیم کرد.
احمدی با اشاره به استفاده از شرکت های دانش بنیان در اجرای پروژه های شرکت ملی مهندسی گفت: در پروژه ونزوئلا از توان و تخصص چندین شرکت مبتنی بر دانش و همچنین نتیجه خدمات ارائه شده توسط این شرکت ها استفاده کردیم. شرکت های فعال این امر شامل صادرات بیش از 2 میلیون قلم کالای تولید شده در کشور است. در این کشور است که این موضوع حجم بالای و ابعاد وسیع تخصصی این پروژه را نشان می دهد.
وی ادامه می دهد: در پروژه ونزوئلا به دلیل نبود نقشه و مدارک فنی مهندسی مجبور شدیم به مهندسی معکوس روی بیاوریم. شرکتهای دانشبنیان مجبور بودند عکسها و فیلمها را طی بازدیدهای حضوری تهیه کنند و بر اساس یک سری یافتهها محصولات تولید کنند.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران یادآور شد: حوزه کاری این شرکت بسیار گسترده است به گونه ای که از دانشجو تا شرکتی با سابقه صد ساله می توانند در آن نقش آفرینی کنند. حوزه فعالیت شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت شامل کلیه تخصص ها و رشته ها چه در قالب کسب و کارهای دانش بنیان و چه در قالب رشته های دانشگاهی می باشد.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران گفت: در سال 1403 بیش از 900 کیلومتر به ظرفیت خطوط لوله و انتقال محصول در کشور اضافه می کنیم که رقم قابل توجهی است.
احمدی با اشاره به استفاده از شرکت های دانش بنیان در اجرای پروژه های شرکت ملی مهندسی گفت: در پروژه ونزوئلا از توان و تخصص چندین کسب و کار دانش بنیان استفاده کردیم و حاصل خدمات ارائه شده توسط این فعالان بود. کسب و کار. شرکتها بیش از 2 میلیون اقلام تولیدی داشتند که این مشکل است.» این نشاندهنده حجم بالا و ابعاد تخصصی گسترده کار بود.
وی ادامه داد: در پروژه ونزوئلا به دلیل نداشتن طرح و مدارک فنی مهندسی مجبور شدیم به مهندسی معکوس روی بیاوریم و شرکت های دانش بنیان به صورت حضوری و بر اساس یک سری نتایج به ارائه عکس و فیلم می پرداختند . ، اقدام به ساخت محصول کردیم.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران یادآور شد: حوزه کاری این شرکت بسیار گسترده است به گونه ای که از دانشجو تا شرکتی با سابقه صد ساله می توانند در آن نقش آفرینی کنند. حوزه فعالیت شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت شامل کلیه تخصص ها و رشته ها چه در قالب کسب و کارهای دانش بنیان و چه در قالب رشته های دانشگاهی می باشد.
احمدی درباره اجرای مرحله دوم طرح توسعه و تثبیت پالایشگاه آبادان بیان کرد: منابع مالی برای واحدهای الحاقی طرح توسعه و تثبیت در بودجه سال 1403 تخصیص داده شد که مقدمات آن در حال انجام است و تا کنون نیز پیشرفت داشته است. 14 درصد
وی با بیان اینکه زیرساخت های طرح مذکور در حال آماده سازی است، تصریح کرد: در صورت تامین به موقع منابع مالی قطعا شاهد سرعت و پیشرفت سریع در اجرای فاز دوم این طرح خواهیم بود.
وی با اشاره به وضعیت فعلی پروژه های ارتقای کیفیت نفت کوره در پالایشگاه ها گفت: یکی از مهمترین افتخاراتی که در سال گذشته به شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران اعطا شد، انتخاب این شرکت از سوی وزارتخانه های نفت بود. اقتصاد و دارایی. و همچنین سازمان برنامه و بودجه به منظور نظارت بر اجرای پروژه ها. هدف بهبود کیفیت کاهش نفت کوره در پالایشگاه های کشور است. به همین منظور جلسات متعددی برگزار و طرح ها و پروژه هایی ارائه شد. ما به عنوان یک شرکت منتخب موظف هستیم هر سه ماه یکبار گزارش اجرای پروژه را ارائه کنیم و در حال حاضر در حال آماده سازی برای ارائه گزارش برای سه ماه اول این دوره هستیم. سال
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران گفت: در سال 1403 بیش از 900 کیلومتر به ظرفیت خطوط لوله و انتقال محصول در کشور اضافه می کنیم که رقم قابل توجهی است.
احمدی تصریح کرد: شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران مجری اصلی کنفرانس هوش مصنوعی است. در واقع از آنجایی که این شرکت مهندسی است، این همایش در پنجمین روز از اسفندماه امسال همزمان با روز مهندس برگزار می شود.
absnews