ای بی اس نیوز/لرستان رئیس سازمان شیلات کشور گفت: در حوزه بازاریابی بر اساس دانش دو شرکت به 67 شرکت رسیده ایم.
سید حسین حسینی 23 اردیبهشت در همایش سراسری مدیران شیلات کشور که در سالن جلسات اتاق بازرگانی لرستان برگزار شد، اظهار داشت: معتقدیم همه چیز قطعی می شود مگر اینکه مراحل بین اپراتور و مدیران باشد.
وی ادامه داد: 11 اداره کل در سراسر کشور و مابقی در سطح اجرایی هستند.
حسینی افزود: اگر در زمینه اجرای شعار سال و لزوم امنیت غذایی عنوان شود، ما در میدان عمل رزمنده هستیم، تکرار می کنیم و مشکلات را رفع می کنیم، کی می خواهد عمل کند.
رئیس سازمان شیلات کشور ادامه داد: شیلات می تواند طرح تحول شیلات را محقق کند و ما نیز با اطاعت از دستورات خداوند متعال سهم خود را ایفا کنیم.
وی ادامه داد: تصویر این همایش برنامه ای و عملیاتی خواهد بود، اولین وظیفه همدلی و توافق بر سر نحوه اقدام در این حوزه و انتقال کسب و کار از استان های موفق و روش های موفق برای اجرای طرح ها در بین همکاران است.
حسینی با تاکید بر اینکه رصدخانه استانی را در ستاد ایجاد کرده ایم، گفت: ساعت و دقیقه هم برای ما مهم است، اگر می خواهیم تا پایان برنامه توسعه تولیدمان دو برابر شود باید تلاش کنیم با تلاش زیاد این کار را انجام دهیم. “
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان شیلات کشور ادامه داد: بر اساس ظرفیت های زیستی، برنامه توسعه ما در قالب اطلس پیشرفت در حوزه شیلات تهیه و ابلاغ شده است، ما حرفه ادارات کل شیلات استان ها را ایجاد کرده ایم. .
وی با تاکید بر اینکه باید روی دو محور تولید و مصرف کار کنیم، تصریح کرد: عرضه محصولات دارای چند محور اصلی است که اولاً افزایش بهره وری است که بیش از 33 درصد تولید ما در این بخش را تشکیل می دهد.
حسینی ادامه داد: دوم آبزی پروری است که فعالیت ما در حوزه آب شیرین و شور است و در نهایت در زمینه صید برای بهره برداری از ذخایر یا ذخایر معمول و ساحلی اقدامات خوبی انجام شده است. این زمینه.
رئیس سازمان شیلات کشور اضافه کرد: در حوزه مصرف بیارزشسازی و فرهنگسازی را داریم، بیارزشسازی به معنای تولید، عرضه، انتقال بدون واسطه و اتصال تولیدکننده به سفره مردم است که در بسیاری از استانها مهمترین بخش است. از مصرف .
وی خاطرنشان کرد: 456 گونه ماهی در سطح جهان پرورش می یابد در حالی که به 20 گونه نرسیده ایم همچنین در تجارت سال 2021 حدود 49 درصد صادرات پروتئین در رشد آبزیان بوده است.
حسینی افزود: این همایش نیاز به مدیریت جهادی دارد تا به یک برنامه کاملا علمی تبدیل شود، بازار مصرف سنتی آبزیان با میانگین مصرف 13.8 کیلوگرم داریم که این زیبایی کشور ما نیست، بنابراین باید روی فرهنگ سلامت آبزیان مصرف کننده کار کنیم. .
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان شیلات کشور ادامه داد: در حوزه ایجاد بازار تخصصی باید بتوانیم قشر دوم و سوم جامعه را به مصرف ماهی ترغیب کنیم، غذاهای سالم و با ارزش برای پیشگیری از درمان مهم است.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات اساسی حرکت زنجیره ارزش است، دلیل عقب افتادن ما از بازار آزاد روسیه 1.7 میلیارد دلاری این است که نتوانستیم بر اساس بازار مصرف تولید کنیم.
حسینی افزود: زنجیره ارزش در زنجان و کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شد، درآمد ارزی ما 609 میلیون دلار بود که 9 درصد افزایش داشت اما کافی نیست. هدف ما دو میلیارد دلار است.
رئیس سازمان شیلات کشور با اشاره به اینکه در حوزه بازاریابی بر اساس دانش دو شرکت به 67 شرکت رسیده ایم، گفت: 15 درصد کار در این جلسات انجام می شود اما 85 شرکت در 90 درصد نتیجه به پیگیری های ما برای تحقق تصمیم بستگی دارد.
وی ادامه داد: در 22 استان 176 مزرعه پرورش ماهیان خاویاری داریم که 95 درصد تولید ما بعد از انقلاب بوده است اما هنوز زمین زیادی برای کار داریم و اگر منتظر اعتبار دولتی باشیم نمی توانیم کار کنیم.
حسینی افزود: سال گذشته 8.3 هزار میلیارد سرمایه گذاری در حوزه کمیته سرمایه گذاری داشتیم که 207 درصد افزایش داشت.
انتهای پیام