به گزارش ایلنا، علی مبارکی در این خصوص گفت: ذرت یکی از مهمترین محصولات کشاورزی است که از نظر سطح زیر کشت، پس از گندم و برنج رتبه سوم و از نظر راندمان تولید در رتبه نخست قرار دارد. 30 تا 70 تن در هکتار و میانگین تولید 40 تن در هکتار است.
وی در ادامه افزود: شهرستان نیشابور یکی از تولیدکنندگان اصلی فرآورده های دامی و فرآورده های آن در استان است و به منظور تامین علوفه دامداران، پیش بینی می شود در مدت کمپین در حال اجرا، حدود 2600 هکتار از اراضی کشاورزی به بهره برداری برسد. برای ذرت علوفه ای کشت می شود.
وی گفت: پیش بینی می شود از این سطح حدود 108 هزار تن علوفه تازه در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد که حدود 12 درصد تولید استان را شامل می شود.
مبارکی خاطرنشان کرد: همه ساله کارگاه های کاشت، کاشت و داشت با هدف ارتقای سطح آگاهی و دانش بهره برداران بخش کشاورزی برای کشت ذرت در نیشابور برگزار می شود.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور هدف از برگزاری این دوره ها را ارتقای سطح دانش فنی کشاورزان مجری طرح های کشت ذرت دانست و گفت: جهاد کشاورزی نیشابور آمادگی برگزاری چنین دوره ها و دوره های آموزشی را برای کشاورزان تمامی بخش ها دارد.
خبر از رکنا