چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

تولید گندم در مزارع دیم به 1600 کیلو در هکتار رسید

12:47 21 نوامبر 1403

مجتبی بالوگ معاون پژوهشکده وزارت جهاد کشاورزی در یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با محوریت امنیت غذایی؛ کشاورزی مولد و تجارت غیرمجاز با اشاره به اینکه در سال 1388 برای اولین بار موضوع اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد، گفت: این موضوع در دستور کار مددجویان و لذا به صورت میدانی قرار گرفت. از سیاست های عمومی، هیچ کدام از سیاست های اقتصاد مقاومتی نبود. دو محور این سیاست ها به وضوح به کشاورزی و امنیت غذایی اشاره دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به اهمیت امنیت غذایی در ایران سندی به نام سند امنیت غذایی دانش بنیان تهیه شد، تصریح کرد: وجه تمایز این سند این است که توسط یک شهید بزرگوار و رئیس مجلس پس از رفتن افشا شد. از طریق فرآیندهای کارشناسی در این سند تعاریف خاصی برای برخورداری از زندگی سالم ارائه شده است و چهار رکن امنیت غذایی مشخص شده است. نکته حائز اهمیت این است که این سند در خصوص تاب آوری و پایداری کشاورزی مورد توجه قرار گرفته است.

بالوگ گفت: در سال های گذشته حدود دو میلیون هکتار زمین آبی و چهار میلیون هکتار زمین دیم در حوزه کشاورزی کشت کردیم، اما مدیریت صحیح باعث شد تا شاهد رشد در تولید گندم باشیم.

معاون پژوهشی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بخش زیادی از کشاورزی کشور به بارندگی بستگی دارد و با همکاری هایی که صورت گرفت، تولید گندم در هکتار از 900 کیلوگرم به 1600 کیلوگرم رسید شاهد دستیابی به امنیت غذایی خواهیم بود.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

هشدار آژانس بین المللی انرژی درباره بحران کمبود مس

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از روزنامه گاردین، آژانس بین‌المللی انرژی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *