مدیرعامل یکی از شرکت های دانش بنیان از موفقیت متخصصان این شرکت در تولید و توسعه نانو فیلتر شیرابه خبر داد.
به گزارش ای بی اس نیوز، سینا مالکی فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه در اجرای این طرح از حمایت های فراوان معاونت علمی استفاده کردیم، درباره روند ایجاد و نوع فعالیت این مجموعه گفت: در سال 1392 با توجه به تشکر به تجربیات قبلی در دانشگاه صنعتی شریف، این مجموعه بر اساس فعالیت های غشایی، توانستیم پس از یک سال به عنوان یک استارت آپ دانش بنیان ثبت نام کنیم. پیرو فعالیت های مذکور، در سال 1393 همکاری این شرکت با واحدهای پتروشیمی آغاز شد و در همان سال قراردادی در زمینه تصفیه شیرابه تهران منعقد کردیم که منجر به اصلاح سیستم های غشایی موجود شد.
وی افزود: در نتیجه این فعالیت ها، این شرکت در سال های 1396 و 1397 خط تولید نانو فیلتر خود را راه اندازی کرد و همکاری گسترده ای را با شرکت های زباله سوز و تصفیه شیرابه آغاز کرد. در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ ساخت پالایشگاههای نوشهر، ساری و تهران ۲ را آغاز کردیم و در حال حاضر با شرکتهای کاله و غنچه در فرآوری مواد غذایی و جداسازی لاکتوز و فسفاتیدیل همکاری داریم و با شرکتهای دارویی نیز شروع به همکاری کردهایم.
مدیرعامل این شرکت در پاسخ به این سوال که آیا شرکت های مشابهی وجود دارند که فعالیت های این مجموعه را انجام می دهند، افزود: با وجود اینکه شرکت های مشابهی وجود دارد، نوع فعالیت ما را انجام نمی دهند، در واقع این چیزی است که ما را تعیین می کند. جدا از هم. این است که عمدتاً یک بخش دانشگاهی دارند که بیش از 80 درصد مدیریت و فعالیت های این شرکت را می توان در حوزه همان دانشگاه ها تعریف کرد، اما شرکت ما در زمینه های صنعتی همین فعالیت را دارد و مستقیماً با خود کارخانه ها و مشکلات آنها را حل می کند و با دانشی که به دست آورده است آنها را حل می کند. در واقع در طول کسب و کار من هیچ شرکتی را ندیده ام که محصول مشابهی را به مشتریان خود ارائه دهد، البته محصولاتی مانند دستگاه های اسمز معکوس و نرم کننده های آب وجود دارند که در مجموعه های خاصی تولید می شوند، اما می توانند فعالیت جداسازی را انجام دهند. یا تصفیه فاضلاب صنعتی و من ندیده ام این مجتمع را با غشاء انجام دهند.
مالکی در ادامه تصریح کرد: طی این مسیر نزدیک به 10 سال طول کشید و به یکباره اتفاق نیفتاد. ابتدا روی تولید ممبران متمرکز شدیم، سپس به سمت ممبران های تخصصی رفتیم و اکنون به کارخانه های بزرگ نیز خدمات ارائه می دهیم.
به گفته معاون علمی ریاست جمهوری، این فعال حوزه فناوری مهمترین دستاوردهای مجموعه خود را برشمرد و خاطرنشان کرد: جلب اعتماد شرکت های بزرگ مهم ترین دستاورد ماست، هرچند با انعقاد برخی قراردادها توانستیم فیلتری را برای این مجموعه فراهم کنیم. یکی از این شرکت ها که به عنوان مثال معادل شرکت آمریکایی Koch است. . در واقع، آنها محصول ما را با محصول Koch آزمایش کردند و آن را به عنوان مصرف کننده تایید کردند که محصول را کاملاً بر اساس داده های فنی می پذیرد. سپس این افراد هستند که با ما بزرگ می شوند و موفقیت این مجموعه محسوب می شوند.
وی در خصوص حجم اشتغالزایی در مجتمع خود گفت: افراد شاغل در مجتمع بین 7 تا 10 نفر به صورت ثابت هستند که البته تعداد آنها می تواند تغییر کند. همین تعداد نیز به صورت غیرمستقیم و بر اساس پروژه با ما همکاری می کنند.
انتهای پیام