شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

تولید مسکن کاری با کمک کارفرمایان انجام می شود


ای بی اس نیوز/مرکزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تولید مسکن ویژه کارگران با کمک کارفرمایان خبر داد.

سید صولت مرتضوی در 31 اردیبهشت 1402 در دیدار با آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تاکید بر اینکه از دیدن وضعیت تولید هپکو بسیار خوشحالم، افزود: در این سفر از پروژه هایی مانند مجتمع هتلی امیرکبیر و شرکت هپکو بازدید شد.

وی افزود: در کسب و کار هپکو شاهد فعالیت خوبی بودیم و رنگ چهره کارگران دلشان را نشان می داد، مشغول کار بودند و هیچ عقب ماندگی نداشتند. تیم مدیریتی این شرکت افزایش جدی تولید را در سال رشد تولید هدف گذاری کرده است و ظرفیت تولید بیش از 800 دستگاه در سال جاری را دارد که رکورد جدیدی پس از رکود محسوب می شود. در سال گذشته 250 دستگاه در این شرکت تولید شد، اما نیاز کشور بیش از این ارقام است و باید متناسب با نیاز کشور تکامل یابند و توصیه شد از جوانان و دانشمندان در حوزه دانش استفاده شود. روی آوردن به نوآوری

وی با اشاره به نظارت بر موضوع مسکن کارگران و جامعه کارگری گفت: با کمک کارفرمایان قرار است در سراسر کشور مسکن تولید شود و در حوزه رفاهی نیز حدود 10 هزار مسکن تولید شود. برای خانواده های دارای سه معلولیت یا بیشتر هدف قرار گرفته اند.

مرتضوی با تاکید بر اینکه این وزارتخانه تسبیح اشتغال است، گفت: در این راستا بانک مرکزی منابع تبصره 18 را در سال 1402 تخصیص داده است و تا ابتدای تیرماه فرصت جذب این منابع برای پرونده های سال گذشته نیز فراهم است. از آنجایی که منابع تبصره 16 از سال گذشته به سال جاری معادل 100 همت مستمری منتقل شده است.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب 1.5 میلیارد یورو از محل صندوق برای روستاییان و عشایر اختصاص داده اند و مابقی این منابع در حوزه اشتغال هزینه می شود. بالاترین نرخ بیکاری پس از نرخ بیکاری زنان متعلق به نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی است و برنامه ریزی در این زمینه نیز انجام شده است.

مرتضوی خاطرنشان کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه به دنبال رفع مشکل است و انتظار می رود تیم مدیریتی استان مرکزی که خوشبختانه هماهنگی ویژه ای دارد، فعال تر باشد و این وزارتخانه نیز اقدامات بزرگی انجام دهد. . در توسعه اشتغال

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نیز گفت: یکی از وظایف ما رصد شرایط ملی، منطقه ای و بین المللی و تدوین سیاست ها و تصمیم گیری بر اساس این شرایط است.

وی با بیان اینکه این نظارت قطعاً شامل وضعیت نیروی کار، کارگران، کارخانه ها، مهاجرت نیروی کار و نیروی کار و … خواهد شد، افزود: دولت باید از قبل به این شرایط آگاه باشد و بر اساس نقاط قوت و ضعف تصمیم گیری کند.

دری نجف آبادی گفت: نیروی انسانی یکی از با ارزش ترین سرمایه های کشور است و مهاجرت نیروی انسانی در وزارت کار مغفول مانده است که باید نسبت به این وضعیت حساسیت بیشتری داشت. استان مرکزی اولین مهاجرپذیر است و باید در این زمینه اقدامات جدی صورت گیرد و این موضوع در اولویت قرار گیرد و برای سرمایه گذاری در این حوزه و حفظ هویت اسلامی و دینی برنامه ریزی شود.

وی با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال گفت: موضوع اشتغال در دولت سیزدهم باید به یک افتخار تبدیل شود، اقدامات فناورانه و دانش و فناوری روز نیز مورد توجه قرار گیرد و برای توسعه و پیشرفت کشور مورد توجه قرار گیرد. و یقیناً با توسعه کشور همه نقاط کشور و مردم منتفع خواهند شد و حتی در صورت لزوم باید جلساتی با وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم برگزار و برنامه ریزی شود تا بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم. تقویت انگیزه نیروی انسانی

امام جمعه اراک گفت: استان مرکزی در وضعیت نسبتا خوبی قرار دارد و وحدت و همدلی در استان حاکم است، مشکل خاصی نداریم، واگذاری صنایع در گذشته با مشکل مواجه بوده است، اما خوشبختانه شرایط مدیریت شد و هستیم. شاهد یک وضعیت خوب

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *