ای بی اس نیوز/ البرز مدیرکل دفتر امور گلخانه ها، گیاهان زینتی و قارچ های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولید در محیط کنترل شده و خارج از فصل منجر به کاهش مصرف آب نسبت به عملکرد می شود، مشروط بر اینکه بتوان از سوی دیگر، سبزی و صیفی تولید می کند که در فضای باز تولید می شود، می توان آن را از رده خارج کرد و در گلخانه گذاشت.
وی بیان کرد: پس از توسعه گلخانه ها توجه به مولفه هایی مانند سردخانه، بسته بندی، فرآوری و پایانه های صادراتی حائز اهمیت است.
تقوی افزود: امروز قدم اول افزایش تولید است اما باید بدانیم که مراحل پس از تولید نیز بسیار مهم است زیرا باید فرآیندهای پس از تولید را در کشور مدیریت کنیم.
به گزارش ای بی اس نیوز، غلامرضا تقوی روز دوشنبه 10 اسفندماه در هفتمین جلسه ستاد توسعه گلخانه های استان البرز که در استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به سیاست کاهش قیمت گلخانه ها، اظهار کرد: باید برنامه های جداگانه ای برای گلخانه های کوچک و کوچک ارائه شود. زمین های بزرگ در کشور زیرا صرفه اقتصادی در زمین های کوچک مهم است و باید به سمت تولید محصولات جذاب اقتصادی برای تولیدکنندگان حرکت کنیم.
انتهای پیام
وی تولید محصولات کشاورزی را با کمترین امکانات و هزینه ها برشمرد و گفت: برای مناطقی مانند سیستان و بلوچستان توصیه می شود باغ هایی به صورت گلخانه ای داشته باشند زیرا سرمازدگی هر ساله خسارات زیادی را به همراه دارد.
تقوی با تاکید بر اینکه کشاورزی قراردادی باید شکل بگیرد، گفت: کشاورزان باید بتوانند به راحتی به صادرات و خارج از کشور متصل شوند و بازار جزء برنامه های توسعه ما باشد و تولید بدون بازار هرگز نباید برنامه ریزی شود زیرا ارزش محصول دارد. تا زمانی که بازار صفر نشود افزایش نخواهد یافت.
تقوی گفت: همچنین تولید در یک محیط کنترل شده و خارج از فصل باعث کاهش مصرف آب نسبت به عملکرد می شود، مشروط بر اینکه بتوانیم سبزیجات و صیفی را که در فضای باز تولید می شود حذف کرده و به گلخانه ببریم. .
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز