تولید انرژی های تجدیدپذیر در ایران به بیش از 1000 مگاوات رسید
وزیر نیرو به مهم ترین چالش های پیش روی کشور پرداخت و خاطرنشان کرد: در حال حاضر کاهش منابع تجدید ناپذیر، تامین آب و مسائل زیست محیطی سه چالشی است که در کشور با آن مواجه هستیم.
وی با اشاره به اهمیت این طرح تولید انرژی های پاک افزود: از زحمات استاندار سمنان و نماینده مردم دامغان در شورای اسلامی که این طرح را به عنوان طرح برگزیده اعلام کردند تقدیر و تشکر می کنم.
محرابیان ادامه داد: انرژی یکی از مولفه های قدرت است و کشوری که تولید انرژی پایداری داشته باشد از پس مدیریت هزینه های خود بر می آید و می تواند با کشورهای دیگر تجارت کند.
وی با اشاره به استقبال استاندار سمنان از راه اندازی یک نیروگاه دیگر در استان، ادامه داد: استاندار سمنان امروز نیز خبر خوشی در خصوص واگذاری زمین برای احداث طرح توسعه و احداث نیروگاه داد. نیروگاه 24 مگاواتی ، که بسیار ارزشمند است.
دکتر علی اکبر محرابیان در مراسم افتتاحیه نیروگاه خورشیدی دامغان در 13 بهمن ماه ضمن تبریک دهه مبارک فجر با بیان اینکه وزارت نیرو برنامه جامعی برای افزایش تولید انرژی های پاک و تجدیدپذیر دارد، اظهار داشت: در حال حاضر با هدف افزایش تولید انرژی های پاک و تجدیدپذیر از سوی وزارت نیرو برنامه ریزی شده است.
وی با بیان اینکه امروز از مرز تولید 1000 مگاوات انرژی تجدیدپذیر در کشور عبور کرده ایم، افزود: نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی در پاسارگاد دامغان دارای فناوری های روز است و می تواند از انرژی خورشیدی حداکثر استفاده را ببرد زیرا صفحات حرکت می کنند و پشت سر برق هستند. پانل تولید برق وجود دارد.
ای بی اس نیوز/ سمنان وزیر نیرو از موافقت وزارت نیرو با تولید 1000 مگاوات انرژی تجدیدپذیر در کشور خبر داد.
وی اهمیت این نیروگاه را در دامغان برشمرد و گفت: این نیروگاه 10 مگاواتی بیش از 60 درصد برق شهر دامغان را تامین می کند به عبارت دیگر با استفاده از این نیروگاه ها می توان بخش قابل توجهی از برق مصرفی را تامین کرد. مصرف بدون ایجاد آلودگی، با حذف منابع آب با در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی تامین می شود.
وی به مزایای نیروگاه های خورشیدی و بادی و انرژی های تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: به دلیل این اهمیت، مصرف آب کاهش می یابد و آلودگی برای محیط زیست ایجاد نمی شود، البته هزینه تمام شده نیروگاه های خورشیدی نیز خواهد بود. کاهش.
محرابیان با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای رفع این چالش ها تاکید کرد: توجه به انرژی های تجدیدپذیر اعم از خورشیدی و بادی راه برون رفت از این چالش ها است.
این عضو کابینه سیزدهم از حمایت دولت و شورای اسلامی از برنامه های انرژی های تجدیدپذیر خورشیدی و بادی وزارت نیرو قدردانی کرد و افزود: اجرای تعداد زیادی نیروگاه تجدیدپذیر در گذشته راه اندازی شده است. سال و مراحل اجرای بسیاری به پایان رسیده و بهره برداری رسیده است.
انتهای پیام