وی با تاکید بر اینکه فضایل را نمی توان با روش های خشن و غیرجذاب در جامعه ترویج کرد، بر خلاقیت و نوآوری در عرصه هنر برای تأثیرگذاری بیشتر بر جامعه تاکید کرد و اعلام کرد: هنر واقعی بیانگر فضایل، فضایل و آن است. معروف هدف هنر اعتلای انسان و مبارزه با بدی ها و بدی ها و منکرات است.
دبیر امر به معروف با تاکید بر اینکه هنرمندان می توانند با آثار خود پیام های فرهنگی را منتقل کنند و این فضا را تحت تاثیر قرار دهند، گسترش فضای سالم نقد را برای به چالش کشیدن مسائل اجتماعی و انسانی برجسته کرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در بخشی دیگر از سخنان خود عدم حمایت از تولیدات هنری را یکی از چالش های پیش روی هنرمندان در ترویج معارف دینی عنوان کرد. امر به معروف و نهی از منکر موثر است به همین دلیل حمایت از هنرمندان بیشتر ضروری است.
طاهری آکردی گفت: امر به معروف و نهی از منکر نیز به تأثیر هنر در عرصه اخلاق واقف است به همین دلیل اولین جشنواره معروف کشوری را با شعار «فقط حکومت کن» در 9 بخش شامل شعر برگزار می کند. هوش مصنوعی، هنرهای تجسمی پویا، سینما، رسانه و فضای مجازی، هنرهای آکوستیک، ادبیات و پژوهش، عکاسی و هنرهای تجسمی.
وی افزود: فیلم مجنون نشان داد که با کمک بزرگان نه تنها می توانیم با اطمینان و برنامه ریزی دقیق از بحران بیرون بیاییم بلکه حتی پیروز شویم. عملیات خیبر و رشادت های شهید زین الدین از این دست است.
همچنین امینی در این دیدار بر لزوم استفاده از حوزه فرهنگ و هنر برای ارتقای خلاقانه فاریزتین تاکید کرد و گفت: دست اندرکاران و فعالان عرصه فرهنگ و هنر هستند و اگر تعامل مثبتی با اینها وجود داشته باشد. مجموعه ها آثار بزرگی را در حوزه دغدغه خلق خواهند کرد، آثار مذهبی و ملی تولید می کنند.
وی افزود: در این دوره از جشنواره آثار خوبی از دفاع مقدس به چشم می خورد که ادای احترام هنرمندان کشور به قهرمانان 8 سال دفاع مقدس است و این فیلم ها با استقبال خوب رسانه ها مواجه شده است. تلاش می کنیم از ظرفیت جشنواره فیلم فجر برای ایجاد جریان سازی لازم برای ارتقای کیفی تولیدات دفاع مقدس در کشور استفاده کنیم.
گفتنی است پس از تماشای این فیلم، به معروف دبیر ستاد عمرو و نهی ع منکر از زحمات بازیگران این فیلم دفاع مقدسی در گفتگو با مجید تعظمی آهنگساز این فیلم قدردانی کردند. مجنون و بازیگران این سریال از جمله حسام منظور.