توسعه روابط سیاسی-اقتصادی با سایر کشورها از دستاوردهای رئیس جمهور شهید است
حمیدرضا فولادگر در گفت و گو با خبرنگار حزب آیرین، وی در تشریح ویژگی های رئیس جمهور شهید گفت: همانطور که مقام معظم رهبری در دیدار خانواده رئیس جمهور شهید فرمودند ضایعه سنگینی برای کشور است و نمی دانیم به راحتی می توان آن را جبران کرد!
وی با بیان اینکه شهید رئیسی در تمامی سمت هایی که بر عهده داشتند، کارنامه موفقی از خدمات ارائه کردند، افزود: منش اخلاقی، خلقیات دینی، ارتباط با مردم یعنی داشتن اعتقاد واقعی، باید در خدمت مردم و خستگی ناپذیر باشد. شغل او این یکی از ویژگی های شاخص شهید رئیسی بود.
یکی از اعضای جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد: با وجود اینکه در دوران تصدی ریاست قوه قضائیه و اداری آستان به استان ها سفر کرد و با مردم در ارتباط بود، اما به ویژه در 33 ماه ریاست جمهوری، به ریاست جمهوری رسید. با رای مستقیم مردم به ریاست قوه مجریه انتخاب شد. مردمی شد، به مرور زمان پیوندش با مردم بیشتر شد و احساس کرد باید خدمت کند و در میان مردم حضور داشته باشد. و مشکلات را فقط پشت سر دفتر و ستاد حل نکند و وارد میدان شود و مشکلات را از نزدیک مشاهده و پیگیری کند. این راه حل بود، در آنها افزایش می یافت.
فولادگر تاکید کرد: این خصوصیت باعث ایجاد پیوندی متقابل بین او و مردم شد که با وقوع این حادثه عشق متقابل به این شکل خود را نشان داد و میلیون ها نفر برای استقبال و تشییع شهدای خدمت به چندین شهر آمدند.
وی گفت: این واقعیت از یک سو نشان دهنده قدردانی مردم و از سوی دیگر سادگی، سادگی و اعتقاد شهید رئیسی در خدمت به مردم است که از وی چهره ای خادم، مردمی و خستگی ناپذیر ساخته است. مردم هم این ویژگی ها را دیدند و باور کردند و حتی کسانی که از عملکرد ایشان انتقاد می کردند و شاید از مسائل معیشتی ناراضی بودند و یا از نظر سیاسی به آقای رئیسی انتقاد می کردند، همه آمدند و ایشان را چهره خدمتگزاری دانستند که خالصانه به مردم خدمت کرد و در این شرایط و این مشکلات تمام توانش را برای حل مشکلات به کار گرفت، قدر آن را دانستند.
این فعال سیاسی توانمندی آیت الله رئیسی در تعامل و ارتباط با سران سایر قوا و گروه های مختلف سیاسی را از ویژگی های رئیس جمهور شهید برشمرد و تاکید کرد: ایشان شخصیت خاصی داشتند که علاوه بر بدنه جامعه، توانستند با افراد مسئول دیگر نیروها و در سطوح مختلف تعامل داشته باشید. مسئولیت دیگر حفظ روابط با روحانیون و مراجع مذهبی و همچنین سازمان های سیاسی است. او سازمان ها را از هر گروهی دعوت می کرد و به آنها گوش می داد. این سوال باعث شده است که منتقدان به گشاده رویی او پی ببرند و حتی اگر انتقادی داشته باشند می توانند در حضور رئیس جمهور اظهار نظر کنند.
فولادگر سپس به موفقیت های رئیس جمهور شهید در عرصه سیاست خارجی پرداخت و خاطرنشان کرد: آیت الله رئیسی در عرصه سیاست خارجی به برکت روابط حسنه ای که با سران کشورها به ویژه کشورهای همسایه و کشورهای اسلامی برقرار کرد، فرصت های بسیاری را برای توسعه روابط سیاسی غنیمت شمرد. . روابط با کشورها ایجاد دیگری کرد. حتی روابط سیاسی با کشورهایی که گاهی روابط خوبی با جمهوری اسلامی نداشتند و گاهی با ما دشمنی میکردند و در اردوگاه آمریکاییها بودند، به همت ایشان و شهید امیر عبداللهیان و تلاشهای رئیسجمهور شهید برای برقراری روابط توسعه یافت. روابط با کشورهای همسایه و منطقه برای بهبود روابط خارجی ما با این کشورها. به همین دلیل بیش از 90 هیئت خارجی از جمله بیش از 60 هیئت از مسئولان برای شرکت در مراسم ختم آیت الله رئیسی و تسلیت به ایران آمدند.