12:08 – 19 نوامبر 1403
محمدعلی کمالی سرستانی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: طبق آمار حدود 62 درصد هزینه های تولید مربوط به مصرف خوراک و جوجه یکروزه است که 12 درصد هزینه های تولید را تشکیل می دهد. این در حالی است که در شرایط فعلی بیش از 17-16 درصد هزینه های تولید به جوجه یکروزه اختصاص دارد.
به گفته وی در حال حاضر عرضه جوجه یک روزه بر بازار و قیمت تاثیرگذار است و امیدواریم با افزایش تولید مرغ بتوانیم به قیمت مناسب و قابل قبولی در بازار برسیم.
کمالی سروستانی ادامه داد: قیمت فعلی مرغ یک روزه مرغوب 30 تا 34 هزار تومان است که البته با قیمتی بالاتر از این مقدار به فروش می رسد که نمونه ای از گران فروشی است.
مشاور اتحادیه مرغ گوشتی به راهکار تعدیل قیمت جوجه یکروزه اشاره کرد و گفت: با توجه به نوسانات قیمت جوجه یکروزه و تاثیر آن بر قیمت تمام شده تولید، تفاهم نامه ای منعقد شد. با اتحادیه مرغ گوشتی. انجمن مرغ پیر در راستای کنترل قیمت مرغ، در آبان ماه 14 میلیون قطعه مرغ را با نرخ 24 هزار تومان در اختیار مرغداران قرار می دهد. اگر به دنبال پایداری تولید مرغ هستیم باید قیمت مرغ قابل قبول باشد تا تداوم تولید به خطر نیفتد.