17:48 – 27 سپتامبر 1403
اکبر یاوری در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ با اشاره به شرایط مساعد برای عرضه میوه و صیفی جات گفت: بر اساس آمار روزانه بین 22 هزار تا 23 هزار تن انواع میوه و صیفی جات در مرکز توزیع می شود. مربع، که بیش از تقاضا است.
وی با بیان اینکه قیمت میوه نسبت به هفته گذشته تغییری نداشته است، افزود: قیمت فعلی هر کیلو خیار گلخانه ای 25 تا 35 هزار تومان، خیار رسمی 20 تا 30 هزار تومان و خیار اصفهان 20 تا است. 30 هزار تومان. تومان، نارنگی 20 تا 30 هزار تومان، شهد شمس 20 تا 40 هزار تومان، شهد شبرنگ 20 تا 50 هزار تومان، سیب گلاب 20 تا 40 هزار تومان، آلو شابلون 20 تا 35 هزار تومان، آلو قطره طلا 20 هزار تومان و 4 پسته تازه: 200 تا 250 هزار تومان.
یاوری از افزایش 30 درصدی تولید میوه تابستانی خبر داد و گفت: میوه تابستانی همچنان در بازارها حضور دارد اما به دلیل گرانی نهاده ها تاثیر تولید در بازار محسوس نبود.
قیمت فعلی پیاز زرد 12 تا 17 هزار تومان، پیاز شیری 10 تا 15 هزار تومان، پیاز قرمز 14 تا 20 هزار تومان، سیب زمینی 10 تا 16 هزار تومان و گوجه فرنگی 7 تا 15 هزار تومان اعلام شد.
رئیس سندیکای بارفروشان ادامه داد: کلیه اقلام میوه و صیفی باید بر اساس فاکتور رسمی با حداکثر سود 30 تا 35 درصد در معرض دید عموم قرار گیرد اما در فروشگاه ها به دلیل هزینه های بالای اجاره و بیش از سود قانونی پوشش داده نمی شود. شامل می شود که حداکثر درجه کنترل اعمال شده در شهر ممنوع است.
یاوری با بیان اینکه کمبودی در میوه های پاییزه وجود نخواهد داشت گفت: پیش بینی می شود نسبت به سال گذشته تغییری در تولید بارهای پاییزه و زمستانه ایجاد نشود.
خبرنگار: آزاده محبی