وی ادامه داد: “ایران در حال حاضر عضو رسمی یک سازمان همکاری بازار با بازار حدود سه میلیارد نفر است که از نظر اقتصادی یک فرصت منحصر به فرد برای ما است.
موسوی افزود: عضویت رسمی ایران در سازمان شانگهای ، علیرغم فشارها و تهدیدهای زیاد از سوی رژیم آمریکا ، نشان داد که دوران یکجانبه گرایی در روابط بین الملل به پایان رسیده است و ما شاهد شکل گیری نظم نوین جهانی هستیم که شرق در آن قرار دارد. یکی از بازیگران اصلی م effectiveثر تلقی می شود.
رئیس هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در تشریح اهداف و ابعاد فعل و انفعالات موجود در سازمان شانگهای گفت: “این سازمان بر خلاف همتای غربی خود ، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) ، فقط یک نظامی و امنیتی نیست. سازمان. انرژی به دلیل ماهیت اقتصادی ، تجاری و فرهنگی ، مبارزه با تروریسم و قاچاق را نیز شامل می شود.
پس از بیست و یکمین اجلاس شانگهای که در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شد ، رهبران هشت عضو اصلی این سازمان با تغییر ترکیب جمهوری اسلامی ایران از ناظر به ناظر موافقت کردند و اسناد مربوطه را امضا کردند. به
وی افزود: “سه قدرت قبلی سازمان شانگهای از نظر اقتصادی و نظامی دارای موقعیت بالایی در جهان هستند ، اما عضویت ایران در این سازمان به عنوان قدرت چهارم به دلیل موقعیت آن است. استراتژیک ، ذخایر انرژی و به ویژه سیاسی آن و نفوذ معنوی در جهان. “اسلام از نظر استراتژیک مهم است.
سید نظام الدین موسوی روز جمعه در گفت و گو با ای بی اس نیوز در توضیح اهمیت عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای اظهار داشت: چندین سازمان آسیایی در سازمان شانگهای از جمله روسیه وجود دارد. چین و هند از مهمترین آنها بودند و اکنون با پیوستن جمهوری اسلامی ایران چهارمین ضلع “میدان قدرت شرقی” نیز برای این سازمان تکمیل شده است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز