کانون بازنشستگان هما از دولت و مجلس خواست تا هویت مستقل این صندوق را بپذیرند و صندوق بازنشستگان هما مانند صندوق فولاد به عنوان یک صندوق مستقل زیر نظر تعاونی های اجتماعی وزارت کار قرار گیرد. پایه.
به گزارش ای بی اس نیوز، جلال هاشم لو، مدیرعامل کانون بازنشستگان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» در نشست خبری با اشاره به توجه به حقوق و مطالبات بازنشستگان هما گفت: در حال حاضر بازنشستگان هما « این مرکز حدود 13000 بازنشسته دارد. و از سال 1380 که صندوق بازنشستگی و خدمات کارکنان هما به عنوان صندوق بازنشستگی ویژه شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تأسیس شد، بازنشستگان تنها پس از بازنشستگی حقوق و مزایای بازنشستگی خود را از صندوق دریافت می کردند.
وی ادامه داد: تقریباً چهار سال است که حقوق و مزایای همکاران بازنشسته به دلیل خالی بودن صندوق و عدم حمایت مالی لازم که باید از سوی صندوق انجام می شد پرداخت نشده است، اما پرداخت نشده است. سوال این است که نقش و تقصیر بازنشستگان در این فرآیند چیست و چه عواملی در این امر موثر است؟
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه تصمیمات غیر کارشناسی به این شرکت هواپیمایی کشوری ضربه زده و 10 هزار کارمند و 13 هزار بازنشسته از این معضل آسیب دیده اند.
هاشم لو افزود: از سال 1395 دستور واگذاری هما به بخش خصوصی صادر شد و پس از عدم فروش سه آگهی، سازمان خصوصی سازی تصمیم به کاهش نیروی کار هما گرفت. بنابراین، ابتدا شرکت هتل های هما تحت عنوان کوچک سازی واگذار شد، توجیه آن این بود که پول به شرکت مادر برمی گردد، اما این پول برنگشت، هتل های هما به سازمان تامین اجتماعی تحویل شد. شکل بخشودگی بدهی های دولت و امروز هما به خاطر تصمیمات می میرد. افراد غیر متخصص به حساب می آیند.
وی خاطرنشان کرد: در اساسنامه هما مقرر شده است که در صورت کمبود منابع در صندوق، هما باید آنها را تامین کند، اما زمانی که بنیه مالی شرکت گرفته شد، پرداخت مطالبات بازنشستگان با مشکل مواجه شد.
وی تاکید کرد: علیرغم اینکه کسورات بازنشستگی ما نسبت به سایر صندوق ها بیشتر است، اما هنگام همسان سازی حقوق به وضوح نشان می دهد که همسان سازی شامل حال ما نمی شود و اعتباری که در بودجه دیده می شود متعلق به یک میلیون و 700 هزار بازنشسته از صندوق است. بازنشستگی یک کشور است و این ظلم به همه بازنشستگان است.
وی از دولت و مجلس خواست برای این صندوق هویت مستقلی بپذیرند و صندوق بازنشستگان هما نیز مانند صندوق فولاد به عنوان صندوقی مستقل زیر نظر وزارت تعاون و توسعه حرفه ای قرار گیرد.حمایت اجتماعی.
وی با اشاره به واگذاری این صندوق به صندوق بازنشستگی کشوری گفت: از اول فروردین 1401 صندوق بازنشستگی هما به صندوق بازنشستگی کشوری واریز شد و تنها کاری که انجام شد پرداخت حقوق بازنشستگان هما بود. اما متأسفانه از این واگذاری به ادغام تعبیر می شود و بس.» اموال و دارایی های صندوق توقیف شد.
هاشم لو گفت: صندوق بازنشستگی هما بیمه و پس انداز خاص خود را دارد. حتی بیمه عمر صندوق بازنشستگی هما با پرداخت حق بیمه بالاتر است، اگر در صندوق بازنشستگی کشوری اگر بیمه عمر 100 میلیون تومان باشد برای بازنشستگان هما فقط در مورد بیمه سلامت 300 میلیون تومان است. 4.5 درصد حقوق کارمند بازنشستگان هما کاهش می یابد.
وی گفت: متاسفانه واگذاری صندوق بازنشستگی کشوری هما به صندوق بازنشستگی کشوری بدون تناسب انجام شد چرا که مدیران سابق صندوق بازنشستگی کشوری نیز پیشنهاد تغییر رتبه در بودجه و واگذاری به وزارت تعاون را دادند. ، کار و رفاه اجتماعی به عنوان یک صندوق مستقل همچنین اعتبارات مورد نیاز برای پرداخت تعهدات صندوق مورد تاکید سازمان برنامه و بودجه قرار گرفته است.
.
انتهای پیام