نماینده مردم اصفهان در شورای اسلامی خاطرنشان کرد: «مساله محوری» برنامه هفتم بر اساس سیاست های ابلاغی رهبر انقلاب بی شک از ویژگی های بارز این برنامه است.
به گزارش ای بی اس نیوز، مهدی تقیانی نماینده مردم اصفهان در شورای اسلامی در جلسه روز دوشنبه 5 تیر 1402 در کف پارکت مجلس در نطق میان دستور خود گفت: مجلس یازدهم که در سخت ترین شرایط کشور، اوج تحریم ها و اپیدمی کرونا قرار دارد، به وظیفه خود عمل می کند. وی گفت: در 3 سال گذشته تلاش های زیادی برای اصلاح زیرساخت های کشور صورت گرفته است. نظام حقوقی و نتیجه آن تصویب قوانین معتبری چون قانون جهش تولید دانش بنیان، اصلاح قانون بانک مرکزی و قانون مالیات بر سفته بازی و سفته بازی و سایر قوانین بود. مثل ساماندهی بازار خودرو و رونق املاک است. و غیره این قوانین به تصویب حاکمان رسیده و به زودی آثار خود را در اقتصاد کشور و معیشت مردم نشان خواهد داد.
وی با اشاره به بررسی برنامه هفتم در مجلس یازدهم گفت: برنامه هفتم برنامه ای است که شاید یکی از آخرین فرصت های جهش اقتصادی کشور باشد که در شرایط فشار شدید از سوی دولت باید انجام شود. دشمن تحریم ها و اوج ورود جوانان تحصیلکرده به بازار کار و ظرفیت های منتظر تایید کشور؛ برنامه ای که می تواند با برنامه ریزی عاقلانه، هوشمندانه و واقعی کشور را از گلوگاه فعلی عبور دهد و یا به دلیل رعایت نکردن واقعیت ها و شرایط کشور به هدر دادن همه خوبی ها در برنامه های قبلی با یک برنامه ریزی تبدیل شود. حداکثر 30٪ تکمیل، تبدیل شود
این نماینده مجلس گفت: رویکرد مسئله محور برنامه هفتم بر اساس سیاست های ابلاغی رهبر انقلاب بدون شک ویژگی غالب این برنامه است. رسیدگی به چالش های آینده کشور از جمله آب، انرژی، محیط زیست، امنیت غذایی و صندوق های بازنشستگی، پیش از تبدیل شدن به بحران های جدی تر، رسالت مهم برنامه هفتم و مجلس یازدهم در آخرین سال فعالیت آن است.
تقیانی تاکید کرد: در طرح تکمیل اصلاحات ساختاری در حوزه های بانکی، مالی و بودجه ای اشاره شده است که باید حمایت و تکمیل شود و بر برخی از نقاط قوت کشور به ویژه توجه به مسکن، ترانزیت، تمرکز شود. اقتصاد دیجیتال و اقتصاد دریایی علاوه بر توجه به معدن و توسعه زنجیره ارزش محصولات معدنی می تواند موتور محرکه اقتصاد کشور در 5 سال آینده باشد. مهم ترین موضوع مغفول مانده در لایحه برنامه که حل آن به حل مسائل دیگر می انجامد نیز اصلاح حکمرانی و مدیریت امور کشور است. ساختارهای موجود در حاکمیت آب، انرژی، محیط زیست و غیره. به دلیل مشکلات زیاد کشور را به جلو نمی برند و بحران خشکسالی زاینده رود و دریاچه ارومیه نتیجه ساختار حاکمیتی فعلی است. برنامه هفتم باید این شیوه مدیریت و حکمرانی را اصلاح کند.
انتهای پیام