رئیس سازمان امور مالیاتی با اشاره به کشف برخی فرارهای مالیاتی گفت: این موارد مربوط به سال های گذشته است.
رئیس سازمان امور مالی اعلام کرد؛
به گفته معاون وزیر اقتصاد امسال هم این اتفاق افتاد و درآمد مالیاتی از دستمزد و حقوق بیشتر از افزایش دستمزد کارمندان بود.
منظور تصریح کرد: نقطه تبدیل ارزهای رمزپایه به ریال قابل شناسایی است، البته گزارشی از بانک مرکزی مبنی بر میزان تراکنش ارزهای دیجیتال دریافت نکرده ایم.
وی ادامه داد: بانک مرکزی می تواند بداند که کدام درگاه بانکی به تراکنش های ارزهای دیجیتال اختصاص دارد، همچنین می توانیم میزان تراکنش ها را شناسایی کنیم و هر درآمدی از آن محل مشمول مالیات می شود.
ما از تراکنش های ارز دیجیتال مالیات دریافت می کنیم
وی درباره مالیات مشاغل و بنگاه ها گفت: امسال 3 میلیون و 300 هزار مؤدی مالیات مقطوع را قبول کردند اما نه با رشد سالانه 10 تا 15 درصدی، بلکه با محاسبه میزان فروش بنگاه ها در سال های گذشته.
وی خاطرنشان کرد: در این 3 ماه توانستیم از 400 شرکت بورسی 33 هزار میلیارد تومان درآمد ارزی دریافت کنیم.
این مقام مسئول یادآور شد: در 3 ماه گذشته با یک شرکت قبض فروش در یزد مواجه شدیم که اسکناس های جعلی را به مبلغ 3 هزار میلیارد تومان می فروخت و این فرد هم اکنون دستگیر شده است. یک شرکت قبض فروش هم در همدان پیدا کردیم که 1500 میلیارد تومان قبض می فروخت. شرکتی در تبریز قبوض را بالای 3 هزار میلیارد تومان فروخت. مالیات نسبت به این رفتارها حساس است و ما آنها را شناسایی می کنیم. صبر خواهند کرد.
absnews
رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: مالیات در نظر گرفته شده برای حقوق و دستمزد در لایحه اعتبار 1402 افزایش 27 درصدی است اما افزایش حقوق کارکنان در این لایحه 20 درصد افزایش یافته است.
معاون وزیر اقتصاد درباره مالیات بر ارزهای دیجیتال گفت: من به عنوان یک کارشناس اقتصادی به مردم توصیه میکنم وارد بازار ارزهای دیجیتال نشوند زیرا ریسک بسیار بالایی دارد و نوسانات زیادی را به همراه دارد که بسیاری از افراد میتوانند در بازار تجربه کنند، باید گفت. که این تراکنشها عملا غیرقانونی هستند و از آنجایی که غیرقانونی هستند، میتوانند عواقب دیگری نیز داشته باشند، بنابراین با کمک بانک مرکزی بر بسترهای اجرای تراکنشهای ارزهای دیجیتال نظارت میکنیم.
معاون وزیر اقتصاد درباره درآمد مالیاتی بودجه سال آینده گفت: پیش بینی 54 درصد درآمد داریم و از 450 هزار میلیارد تومان در سال جاری به 700 هزار میلیارد تومان می رسد و محل این دریافت ها نهایی شدن مالیات است. پرونده های باقی مانده از سال های گذشته که برآورد ما 213 هزار میلیارد تومان است، از همین محل است و باید در اسرع وقت تخصیص داده شود. امسال 200 هزار میلیارد تومان سوابق مالیاتی سال های گذشته نهایی شده است.
وی معنای این موضوع را فرار مالیاتی دستمزد خواند و گفت: محاسبات ما محاسبه شده است.
منظور افزود: امسال افزایش 200 درصدی اظهارنامه مالیاتی مشاغل و شرکت ها و همچنین ماده 100 قانون مالیات های مستقیم داشته است.
منظور گفت: بالغ بر 7 هزار شرکت در پرتال سازمان مالیاتی شناسایی و ثبت شده است.
وی خاطرنشان کرد: 150 شرکت مشکوک شناسایی شده اند که در تلاش هستیم از آنها شکایت کنیم، متضامناً آنها را مکلف به پرداخت مالیات می دانیم و از آنها مالیات اخذ می کنیم.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، داوود منظور معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان امور مالیاتی در نشست خبری با تشریح برنامه های این سازمان گفت: مالیات در نظر گرفته شده برای حقوق و دستمزد در لایحه مالی 1402 27 درصد افزایش یافته است اما افزایش حقوق کارکنان در این لایحه 20 درصد افزایش دارند.
رئیس سازمان امور مالیاتی یادآور شد: بر اساس ماده 145 قانون مالیات های مستقیم سود سپرده های بانکی از پرداخت مالیات معاف است و در حال حاضر بحث حذف معافیت مالیاتی ما سپرده ای نداریم، بنابراین سود بانکی وجود ندارد. سپردهها مشمول مالیات نمیشوند شرایط تورمی در کشور به گونهای است که سپردههای بانکی عددی به رقم تورم نیست و منجر به خروج پول از بانک میشود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز