اخبار اقتصادی روز

تفاهم نامه 516 میلیون دلاری و قرارداد فناوری امضا شد/ تفاهم نامه 200 میلیون دلاری «اقتصاد دانش بنیان نفت» در زمینه نفت و انرژی – اخبار اقتصادی از ای بی اس نیوز | ای بی اس نیوز خبرگزاری ای بی اس نیوز


به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، روح الله دهقانی فیروزآبادی در مراسم امضای تفاهم نامه ها و قراردادهای توسعه اقتصاد دانش بنیان در صنعت نفت، در حاشیه آخرین روز از بیست و هفتمین دوره بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی. همایش نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، وی با ابراز خرسندی از حضور در جمع فعالان صنعت نفت خاطرنشان کرد: از حضور شما برای توسعه بازار صنعت نفت قدردانی می کنیم.

وی به همکاری سال گذشته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با وزارت نفت اشاره کرد و افزود: قرارداد همکاری سال گذشته به ارزش 2 میلیارد دلار به مدت 4 سال پیش بینی شده بود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان علت امضای تفاهم‌نامه‌ها در این آیین را تشریح کرد و گفت: این تفاهم‌نامه‌ها خارج از چارچوب توافق است و موضوع، زمان‌بندی و حدود قرارداد تعیین شده و کارگروهی تشکیل می‌شود. تشکیل شده برای بحث در مورد مسائل توافق شده تبدیل قرارداد.

دهقانی فیروزآبادی مجموع قراردادهای منعقد شده در این مراسم را 500 میلیون دلار و قراردادهای منعقد شده را 16 میلیون دلار ارزیابی کرد و گفت: قرارداد ساخت نفت تجهیزات گلوگاه صنعت با نام RSS که امروز منعقد شد به زودی منعقد می شود.

وی از تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد اکوسیستم دانش بنیان در صنعت کشور گفت و تصریح کرد: این به معنای ایجاد بازاری برای محصولات و خدمات دانش بنیان است تا مجموعه های دانش بنیان نگران بازار محصولات خود نباشند. . .

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور اضافه کرد: قبل از اینکه مجموعه دانش بنیان اقدام به ساخت تجهیزات کند، باید بازار شناسایی و آماده شود تا با آماده شدن محصول، فرصت ورود به بازار فراهم شود.

دهقانی فیروزآبادی رویکرد جدید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان را تشریح کرد و گفت: حداقل دو سوم از فعالیت ها به تدوین برنامه های بازارمحور برای تنظیم بازار اختصاص یافته است و در همه برنامه ها این معاونت یکی از بندهای اصلی تضمین خرید محصولات و خدمات است.

وی صنعت فناوری را بسیار جذاب عنوان کرد و افزود: توسعه فناوری آنقدر منافع مالی و مقتدرانه خواهد داشت که در صورت تنظیم بازار سرمایه وارد این بازار می شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: اگر بازار را ایمن کنیم، چون این محصولات بدون شک سودآور هستند، بدون شک تامین سرمایه آسان ترین کار است.

دهقانی فیروزآبادی ضمن ابراز امیدواری برای سهم جدی گروه های دانش بنیان از اقتصاد، گفت: اقتصاد کشور به گونه ای است که اقتصاد دانش بنیان می تواند 10 تا 15 درصد بازار را در اختیار بگیرد.

در آخرین روز از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران، قرارداد همکاری 200 میلیون دلاری در زمینه توسعه اقتصاد دانش بنیان در زنجیره ارزش بالادستی نفت بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پاسارگاد منعقد شد. گروه توسعه انرژی

محسن خجسته مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در این مراسم گفت: گامی در جهت تبدیل مسائل و چالش های مهم صنعت نفت به ویژه در بخش بالادستی با مباحث فناورانه برمی داریم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه امروز شاهد اتفاق مهمی هستیم، گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای تولید دانش بنیان کمک های زیادی کرده و همکاری خوبی داشته ایم. با معاونت علمی در سالهای اخیر.

خجستمهر شعار نمایشگاه امسال را «تولید فناورانه، مصرف بهینه» عنوان کرد و گفت: این تفاهم نامه هایی که امروز منعقد شد به منزله یک قرارداد است به این معنا که ما در مورد این توافقات، هر چقدر هم که ملی باشد، آزمون های فنی و اقتصادی را پشت سر گذاشته ایم. رونق تولید و استفاده حداکثری از بنگاه های دانش بنیان منجر به رشد تولید و رشد تولید منجر به افزایش درآمد می شود که تأثیر مهمی در کنترل تورم دارد.

absnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *