میرزاخانی گفت: ارزیابی اثربخشی اقدامات استان ها برای حل مشکلات کسب و کار و بسترسازی برای توسعه ظرفیت سرمایه گذاری صنعتی استان ها از ضروریات کشور است. اقدامات یک ساله اخیر با هدف ایجاد فرصت های شغلی و تثبیت اشتغال انجام شده است و خوشبختانه در استان مرکزی معوقه مزدی وجود ندارد. و تنها سه تا چهار بنگاه کوچک به دلیل مشکلات مدیریتی معوقه دارند، اما در سطح صنایع بزرگ مشکل معوقه وجود ندارد و علاوه بر تثبیت اشتغال، افزایش اشتغال نیز ایجاد شده است، لذا ارزیابی این کارایی باید در اولویت های دبیرخانه رفع موانع تولید در استان قرار گیرد و در منطقه قرار گیرد.
میرزاخانی تصریح کرد: سهم استان های منطقه از واحدهای احیا 28 درصد در بین استان های دیگر است که سهم بالایی دارند، در حوزه واحدهای احیا سهم 24 درصدی در حوزه صنایع نوسازی شده است. سهم 38 درصد و در زمینه تکمیل سرمایه گذاری 27.5 درصد سهم دارند که نشان دهنده حسن انجام کار در استان های منطقه است، کل مشاغل ایجاد شده در کشور 77 هزار و 841 نفر است که از این تعداد بیش از 31 هزار نفر متعلق به استان های منطقه
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز از اراک ، حسن میرزاخانی ظهر امروز در اولین نشست مدیران کل صنعت، معدن و تجارت منطقه مرکزی با اشاره به اینکه بیش از یک چهارم برندگان جوایز کشور و مشاهیر در حوزه های مختلف هستند، اظهار داشت: مربوط به استان مرکزی است، استان مرکزی رتبه چهارم را دارد صنایع کشور دارای رتبه اول صنایع مادر، رتبه اول متنوع ترین محصولات، بیش از 7 هزار و 900 کالای صنعتی در استان تولید می شود که این استان را از استان های دیگر
«علی جودکی» مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مرکز استان نیز در این دیدار گفت: در حوزه معدن به دلیل اشتراکات بین استان های منطقه مرکز، باید تلاش های مشترک داشته باشیم و در در حوزه صنایع، بخش هایی وجود دارد که می توانیم تبادل داشته باشیم، چون این مبادلات می توانند در زمینه های مختلف کمک کنند، 10 پروژه تعریف شده توسط وزارتخانه مثلا ثبت تولید می تواند ابزار خوبی برای بحث در مورد این سوال در یک طرح باشد. ملاقات.
مدیرکل سمات مرکزی: 10 پروژه توسط وزارتخانه تعریف شده است
معاون اقتصادی استاندار مرکزی گفت: 31 درصد مصوبات شامل موارد دیگری از جمله بهداشت، استاندارد، محیط زیست، منابع طبیعی، تامین سوخت، عوارض گمرکی، شهرداری ها، آب، برق، گاز، شهرک های صنعتی و غیره است که نیازمند برنامه ریزی است. .
وی گفت: استان های منطقه مرکزی شامل قم، همدان، لرستان، اصفهان و استان های مرکزی هستند که ظرفیت های اقتصادی مختلفی دارند که می توانند به صنایع کشور کمک کنند، 41 درصد مصوبات در حوزه بانکی است که یک عدد بسیار مهم اینکه استان ها باید بیشتر به این موضوع و سیستم بانکی خود توجه کنند، چرا استان ها درگیر مسائل بانکی هستند؟ و این چرایی باید مشخص شود و چاره ای اندیشیده شود.
امیدواریم تغییر سهامداران که یکی از خواسته های کارگران بود، انجام شود
دستیار امور اقتصادی استاندار مرکزی گفت: بیش از سه هزار واحد صنعتی با تنوع های مختلف در استان فعال است که در مناطق مختلف استان کمبودهایی وجود دارد که ناشی از سیاست های بد، ناتوانی مدیران در رفع مشکلات در استان است. گذشته، و همه چیز دست به دست هم می دهد. همچنین صنایع استان را با مشکل مواجه کرده اند، کار گروه تسهیل ستاد یکی از مواردی بوده که توانسته موانع را از سر راه صنایع بردارد و در این راستا اقدامات موثری انجام شده است.
absnews
وی افزود: به نظر من باید تغییر بر مبنای خوبی صورت گیرد تا دائمی باشد و با معیارهای تعیین شده همراه باشد که باید در این زمینه بازنگری شود. باید در استان های دیگر پیوند داده شود، زیرا مطمئناً علاوه بر همبستگی سازمانی برای تبادل تجربیات نیز مؤثر خواهد بود.
دستیار امور اقتصادی استاندار مرکزی گفت: در آبان ماه سال گذشته صنایع بزرگ استان از جمله آذرآب، هپکو، آلومینیوم، کمباین سازی، پروفیل سازی و سایر صنایع استان با مشکلات زیادی مواجه بودند که با توجه به مصوبه شورای عالی استان اقدامات زیادی انجام شد. مشکلات صنایع و با توجه به شرایط کشور و با وجود 100 روز ناآرامی، تنشی در حوزه کارگری احساس نشد که حاصل تلاش مدیران صنعتی استان است که آرامش حاصل شد. در صنایع بازسازی شد.
معاون امور اقتصادی استاندار مرکزی با اشاره به اینکه اختیارات بانک های استان محدود است و واحدهای صنعتی برای اخذ تسهیلات در سایر استان ها از جمله تهران سپرده گذاری می کنند، گفت: پیشنهادهایی برای اصلاح این موانع به نمایندگان استان خواهد بود. در قانون مالی 1402 و قانون برنامه هفتم مطرح شود توسعه کشور داده شده است و می خواهیم ظرفیت وام دهی بانک های استان را ارتقا دهیم.
اختیارات بانک های استانی محدود است
وی ادامه داد: امیدواریم شنبه هفته آینده خبرهای خوبی در خصوص رفع مشکل شرکت آذرآب داشته باشیم چرا که با توجه به دستور رئیس جمهور در سفر به استان مرکزی برای حل هر چه سریعتر مشکل صنایع با با هماهنگی مسئولان کشوری در مرحله خوبی است و آخرین اخبار روز شنبه از طریق سازمان ارسال خواهد شد. بورس مشخص است و امیدواریم تغییر سهامداران که یکی از خواسته های کارگران بود، انجام شود.
وی افزود: به دلیل اینکه طی چند سال گذشته صنایع راکد، غیرفعال و نیمه فعال زیادی در کشور وجود داشته است، باید در این مقوله کار زیادی انجام شود، لذا این موضوع را در دستور کار روز خود قرار داده ایم. در سال گذشته و با هماهنگی اداره اقتصاد اقدامات موثری به ویژه اداره کل صمت انجام شده است.
وی با اشاره به موضوعاتی که به مشکلات واحدهای صنعتی استان دامن می زند و باید در سطح ملی حل و فصل شود، خاطرنشان کرد: تعیین تکلیف بدهی های ارزی به صندوق توسعه ملی و طرح دعوا در روند تسویه بدهی این واحدها. شرکت ها آنچه لازم است باید بررسی و از طریق وزیر صلح پیگیری شود، البته کاهش واحدهای تولیدی تملک شده یکی از مشکلات صنایع کشور است، 95 درصد واحدهای تملک شده توسط بانک ها بیش از 18 ماه تملک شده اند که طبق قانون نباید اینگونه باشد و باید برای حل آن تسریع شود و همچنین عدم استقبال بانک ها از محل اجرای پروژه وثیقه یکی دیگر از مشکلات صنایع است و همه استان های کشور باید روی این سوال حساس باشند تا بانک مرکزی بخشنامه ای برای حل این مشکل صادر کند. من و جلوگیری از تخلف بانک های کشور.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی افزود: همدان در احیای واحدهای راکد رتبه اول، اصفهان در ارتقای ظرفیت تولید واحدها و رتبه دوم در تعداد طرح های عمرانی را به خود اختصاص داد. شش ماهه اول تعداد بنگاه های اقتصادی مورد حمایت 13000532 واحد در کشور وجود دارد و 173000 نفر شاغل هستند.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات اساسی بحث احیای واحدهای تولیدی و افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی است، تعداد واحدهای راکد منطقه 5 هزار و 663 واحد، تعداد واحدهای راه اندازی مجدد در منطقه 217 واحد، 762 واحد ارتقا یافته و 322 واحد در لیست سرمایه گذاری تکمیل شده است.
میرزاخانی بیان کرد: اطلاعات داریم که دشمنان روی صنایع بزرگ استان حساب ویژه ای باز کرده بودند تا این استان را به چالش بکشند اما خواسته دشمنان برآورده نشد و دستشان خالی ماند.
میرزاخانی با بیان اینکه استان مرکزی از نظر تعداد جلسات و مصوبات ستاد تسهیل پس از تهران و خراسان رضوی رتبه سوم را دارد، افزود: بر اساس گزارش عملکرد وزارت کشور طی شش ماهه نخست امسال، 1086 جلسه تشکیل شده است. و 8238 مصوبه در استان ها انجام شد. مشخص شد 65 درصد مصوبات اجرایی و 35 درصد مصوبات در دست اجراست و باید دلایل عدم اجرای مصوبات در سطح استان و منطقه پیگیری شود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز