پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

تغییر روند شناسایی و ارزش گذاری کسب و کارهای دانش بنیان از سال آینده


معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور از تغییر روند شناسایی و ارزیابی کسب و کارهای دانش بنیان طی سال آینده خبر داد.

به گزارش ای بی اس نیوز، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در جلسه امضای تفاهم نامه با وزارت صنعت، معدن و تجارت که در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، برنامه‌های راهبردی و اولویت‌های این معاونت توسعه علم برای دستیابی به بحث و تبادل نظر را بررسی کرد. اقتصاد دانش بنیان اعلام کرد: ریاست جمهوری 5 محور حمایت از همفکری، توسعه علم و فناوری، توسعه اقتصاد دانش بنیان و در نهایت توسعه کارآفرینی را در دستور کار خود قرار داده است. نوع و ماهیت فعالیت معاونت علمی شخصی است و بخش خصوصی یکی از ارکان اصلی حمایت است.

وی با بیان اینکه در مرحله ای هستیم که باید زمینه اتصال دانش به بازار و اقتصاد دانش بنیان فراهم شود، گفت: به یک نقطه حساس و راهبردی رسیده ایم که باید عزم خود را جزم کرده و اقدام کنیم. .

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به راهبردها و سیاست های جدید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برای تکمیل زنجیره ارزش صنایع، ایجاد اضافات و ایجاد اشتغال از فناوری، گفت: در عصر جدید با اتخاذ تصمیم یک سری سیاست‌های جدید، تلاش می‌کنیم زمینه را فراهم کنیم که تبدیل علم به اقتصاد دانش‌بنیان تضمین شود. برای تولید علمی، حمایت و توسعه بنیاد علم ایران به عنوان گروهی که نوک پیکان تولید علمی محسوب می شود و می تواند الگو باشد، در دستور کار قرار دارد. در توسعه فناوری، مراکز رشد، شتاب‌دهنده‌ها و پارک‌های علم و فناوری عمدتاً در سمت عرضه قرار داشتند و تمرکز اصلی آنها در حوزه کارآفرینی بود، اما اکنون به‌عنوان بسترهایی مورد توجه جدی قرار گرفته‌اند. اقتصاد

ایجاد ستاد تخصصی و موضوعی توسعه اقتصاد دانش بنیان

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به تشکیل ستاد تخصصی اقتصاد دانش بنیان در حوزه های مختلف موضوعی و اولویت دار با هدف توسعه اقتصاد دانش بنیان در این حوزه ها، گفت: این ستاد در حوزه اقتصاد دانش بنیان تشکیل می شود. در ساختار جدید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری دو دسته از کرسی های عملیاتی توسعه دانش اقتصاد دانش بنیان محقق می شود و گروه اول این ساختار ستادی با هدف و ماموریت توسعه فناوری های استراتژیک است و این ستاد توسعه فناوری هایی مانند هوش شناختی، هوش مصنوعی، رباتیک و فناوری های مشابه را دنبال خواهد کرد.

وی با اشاره به تشکیل ستاد موضوعی توسعه فناوری افزود: یک سری فناوری ها نیز برای توسعه اقتصاد دانش بنیان تعیین شده است. به عنوان مثال ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان کشاورزی، معدن و سایر حوزه های اولویت دار بر اساس فناوری روز و متناسب با نیاز کشور از جمله ستادهایی است که تشکیل می شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور افزود: در ستاد توسعه فناوری عمده همکاری با وزارت علوم است و همکاری در ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان است. صنعت محور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر وزارتخانه ها.

دهقانی فیروزآبادی رفع موانع اولویت دار و راهبردی کشور را محور فعالیت های این ستاد دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه ای که در انتظار معاونت علمی، فناوری و اقتصادی ریاست جمهوری بر اساس دانش است، تلاش می کنیم تا نقش آفرینی و تعامل با وزارت دفاع برای توسعه اقتصاد دانش بنیان و عبور از موانع، جسور و عملیاتی شدن.

وی همچنین از تشکیل کنسرسیوم های بزرگ با کمک صنعت، موسسات مالی و وزارتخانه ها در حوزه های کلان و استراتژیک خبر داد و ادامه داد: این کنسرسیوم ها تولیدات خوبی از جمله مرکز تولید قراردادی، آزمایشگاه ملی و مراکز عمده تولید خواهند داشت. شرکت ها گام های بزرگی بردارند و پروژه های بزرگ را تعریف کنند.

معیارهای نوآورانه در ارزیابی شرکت های دانش بنیان

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در طول سال آینده، مفاهیم و معیارهای ارزیابی تکامل خواهند یافتاعلام کرد: در فرآیند ارزیابی جدید، ارزیابی دانش بنیان بر اساس نوع یک، نوع دو و نوع سه نخواهد بود و اساساً ارزیابی بر اساس نتیجه و میزان ارزش افزوده ایجاد شده انجام خواهد شد. بر این اساس شرکت های دانش بنیان، فناورانه و نوآور جدید تقسیم بندی خواهند شد. بنگاه های دانش بنیان جدید در تعامل با دانشگاه ها شکل می گیرند و ارزیابی این گونه بنگاه ها به مجموعه های وزارت علوم و پارک های علم و فناوری سپرده می شود. استارت‌آپ‌ها شرکت‌هایی با سابقه و قابلیت‌هایی هستند که فناوری تولید می‌کنند و ضمن ایجاد شغل، ارزشی از فناوری ایجاد می‌کنند.

وی با اشاره به نقش بنگاه های نوآور دانش بنیان در آوردن فناوری به صنعت، گفت: نوآوری نقطه اوج بنگاه ها است و بنگاه های نوآور رابط بین دانش، فناوری و نوآوری صنعت هستند. تعامل صنعت با شرکت های فناوری دانش بنیان که ایجاد شغل، محصولات و فناوری می کنند به عنوان شرکت های دانش بنیان نوآور شناخته می شوند. ملاک ارزیابی دانش بنیان های فناورانه، همکاری با دانشگاه ها و معیار ارزیابی دانش بنیان های نوآور، تقاضا از سوی صنعت خواهد بود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور ادامه داد: در قالب این زنجیره ارزش، دانشگاه ها نقش تولید علم و دانش را ایفا می کنند و موسسات مبتنی بر دانش مشتری این دانش و تولیدکنندگان آن خواهند بود. فن آوری. . صنعت مشتری این فناوری توسط شرکت های دانش بنیان تولید می شود. معیارهای ارزیابی بنگاه دانش بنیان تولید می شود و در حل مشکلات راهبردی نقش آفرینی می کند و امیدواریم در قالب این تفاهم نامه همکاری، پیوند فناوری دانش بنگاه های دانش بنیان با بازار ایجاد شود. تحقق یابد.

توسعه محصولات استراتژیک در قالب کنسرسیوم های دانش بنیان

به گزارش معاونت علمی ریاست جمهوری، در این مراسم تفاهم نامه همکاری به ارزش 40 هزار میلیارد ریال با محوریت تجاری سازی و توسعه به امضای معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت رسید. تنگناها و فناوری های استراتژیک

این حمایت 40 هزار میلیاردی در اشکال و قالب های مختلف اعم از اعتبارات مالیاتی، ضمانت ها و تسهیلات و … تخصیص می یابد. برای تولید محصولات اولویت دار و تنگناها.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *