به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، زهرا سادات زرآبادی در پاسخ به این سوال که آیا 6 بند ماده 52 قانون برنامه هفتم توسعه می تواند ما را به سمت بازآفرینی شهری در بافت های فرسوده هدایت کند، گفت: نهادهای متولی چگونه می توانند به ساخت و ساز برسند. از 500000 واحد مسکونی در پایان کار، این منجر به شماره گذاری و آمار می شود.
وی ادامه می دهد: اگر بخواهیم مدل کاری داشته باشیم دقیقا چه مکانیزمی را پیش بینی کنیم؟
وی با اشاره به تاکید بند اول مبنی بر تشویق مالکان به مشارکت در نوسازی پارچه های فرسوده (تعویض کلید به کلید) افزود: آیا کاهش 40 درصدی در نظر گرفته شده در برنامه به صورت علمی و کارشناسی حمایت می شود؟ آیا توجیه اقتصادی دارد؟ یا مدلی هست که تا الان اجرا شده؟
رئیس دانشکده هنر و معماری واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بند دوم در خصوص وضع ضوابط و قوانین حفاظتی در بافت های فرسوده، گفت: بافت های فرسوده کشور در شهرهای مختلف دارای ویژگی های متفاوتی هستند. شاید قوانین موجود در تهران سازگار باشد اما آیا در شهرهای کوچک هم همینطور است؟
به گزارش ای بی اس نیوز، بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه کشور، سالانه 100 هزار واحد مسکونی باید در قالب (نوسازی، نوسازی، مرمت) در بافت های فرسوده مرمت شود. در مجموع، طی این برنامه، 500000 واحد واقع در بافت های فرسوده و ناکارآمد پیش بینی می شود که نوسازی، توسعه و مرمت شوند.
انتهای پیام