تعمیر و تعویض پارک ها باید در دستور کار قرار گیرد
ساعت 17:00 – 05 اوت 1403
مجتبی شادلو در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: الگوی کشت در طرح های توسعه باغ به دلیل محدودیت آب و کیفیت زمین باید زودتر شروع می شد تا به حدی توسعه نیابد که با چالش مواجه شویم. بازار محصول
به گفته وی، شرایط تولید در بخش باغبانی مشخص و پایدار است، بنابراین در راستای استعداد بالقوه محصولات باغی، تنظیم بازار باید در دستور کار قرار گیرد.
مقاوم سازی و جایگزینی باغات باید در دستور کار قرار گیرد
شادلو با بیان اینکه توسعه پارک ها در کشور خوب نیست، ادامه داد: توسعه پارک ها بر اساس مجوز دولت و دستورات نظام بوده است، اما در شرایط فعلی نیازمند اصلاح و جایگزینی پارک ها هستیم چرا که توسعه پارک ها در حال توسعه است. خوب نیست.
نایب رئیس اتحادیه باغداران استان تهران افزود: در شرایط فعلی باید تلاش شود تا بازار محصولات باغی ساماندهی شود تا وضعیت به این شکل نباشد با وجود صرف انرژی در زمان برداشت، بازاری برای عرضه نداریم. ما با. محصول.
به گفته وی یا علاقه به باغ سازی و وجود بستر، امکان جهش مضاعف در تولید وجود دارد و امیدواریم در فصل برداشت شرایط آب و هوایی مناسب باشد تا شاهد وفور محصول باشیم. محصول در بازارهای داخلی و صادراتی
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران ادامه داد: با توجه به شرایط مساعد برای بارندگی در اواخر زمستان و بهار، پیش بینی می شود در صورت تداوم شرایط جوی مساعد تا پایان فصل برداشت، تولید شاهد جهش قابل توجهی نسبت به مدت مشابه باشد. دوره سال گذشته
تولید سالانه محصولات باغی به 23 میلیون تن رسیده است
شادلو میزان تولید سالانه محصولات باغی را بین 22 تا 23 میلیون تن اعلام کرد و افزود: میانگین تولید محصولات باغی با نمونه های تولیدکنندگان و سایت های معمولی فاصله زیادی دارد اگر به این میزان رشد کند، تولید بسیار چشمگیر خواهد بود تولیدکنندگان نشان دادهاند که در شرایط مشابه توانستهاند تفاوتی ایجاد کنند که بهرهوری بالایی دارد و این امر مستلزم افزایش بهرهوری کشاورزان با استفاده از علم است.
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران ادامه داد: با ترویج علم کشاورزان ایده آل و رفع موانع تولید می توان شرایط متفاوتی را به دست آورد. اما از آنجایی که شرایط آب و خاک بی نهایت نداریم و هر ساله با مشکل آب مواجه هستیم، به دلیل محدودیت آب نمی توانیم از تولید غذا صرف نظر کنیم. بنابراین تولید مواد غذایی باید با مدیریت بهینه و استفاده از روش های آبیاری انجام شود تا با اصلاح مالچ، مصرف آب کاهش یافته و راندمان تولید افزایش یابد.
به گفته وی، با توجه به شرایط تولید محصولات باغی در سه دهه گذشته، ظرفیت صادراتی مناسبی داریم و بر اساس برآوردها، بیش از 50 درصد تولید در زیربخش باغبانی قابلیت صادرات دارد.
نایب رئیس اتحادیه باغداران با بیان اینکه در تولید محصولات باغی به خودکفایی رسیده ایم، گفت: حجم درآمدهای ارزی صادراتی متفاوت است، اما بدون شک حجم درآمدهای ارزی نیز متفاوت خواهد بود. بازار صادراتی باثباتی داشته باشد که انتظار می رود با برنامه ریزی به آن دست یابیم.
خبرنگار: آزاده محبی