تصمیمات تهران و مسقط درهای جدیدی را برای مشارکت اقتصادی باز می کند
دو طرف همچنین بر لزوم تلاش برای اجرای کامل توافقات حاصل شده بین دو کشور تاکید کردند.
در پایان این دیدار آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران از استقبال و میهمان نوازی گرم حضرت هیثم بن طارق سلطان عمان و دولت و مردم آن کشور تشکر و از ایشان برای بازدید دعوت کرد. جمهوری اسلامی ایران این دعوت برادرانه به گرمی مورد استقبال قرار گرفت.
به گزارش ABSNEWS، سلطان عمان در بیانیه مشترک جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عمان از دیدگاه رئیس جمهور و دولت وی، سیاست تعامل سازنده، فعال و همه جانبه را در پیش گرفت. ارتباط با همه کشورها به ویژه همسایگان مبتنی بر قدردانی طولانی مدت از ایران است و این دیدگاه به کمک به روابط مثبت و سازنده مبتنی بر احترام متقابل، همکاری و حسن همجواری برای توسعه منافع مشترک اقتصادی، تجاری و فرهنگی و تقویت امنیت منطقه کمک کرده است. و ثبات
این سفر بر اساس روابط مستحکم تاریخی جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عمان و دو ملت دوست و با هدف تحکیم روابط دیرینه دوجانبه و قدردانی و احترام متقابل رهبران و ملتهای دو کشور انجام شد. .
آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به دعوت برادرانه جناب هشام بن طارق سلطان عمان در تاریخ 2 ژوئن 1401 مصادف با سفر رسمی به پادشاهی عمان شد. با 22 شوال 1443 و 23 می 2022.
این را برای صفحه اصلی پیشنهاد دهید
رئیس جمهوری اسلامی ایران و برادرش جناب سلطان در خصوص مسائل منطقه ای و بین المللی مورد علاقه گفت وگو کردند و از سطح رایزنی و هماهنگی سیاسی دو کشور در سطوح مختلف ابراز خرسندی کردند.
سران دو کشور بر اهمیت تلاش مضاعف برای تامین امنیت و ثبات در منطقه و جهان و هماهنگی و رایزنی بین دو کشور در مجامع مختلف منطقه ای و بین المللی برای تامین امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند. و در جهان
در جلسه مذاکره رسمی که بین آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران و اعلیحضرت هشام بن طارق سلطان عمان برگزار شد، افق های همکاری و روابط مشترک و توسعه آن به ویژه در مسائل مورد بررسی قرار گرفت. در خصوص همکاریهای تجاری و سرمایهگذاری مشترک در زمینههای مختلف و هماهنگی در زمینههایی که به نفع دو کشور دوست و ملتهایشان است، گفتگو شد. سران دو کشور با ابراز خرسندی از سطح کنونی همکاری ها تصمیم گرفتند این همکاری ها را گسترش داده و فصل های جدیدی از مشارکت اقتصادی را باز کنند. سران دو کشور همچنین از توافقات حاصل شده در سطح کمیسیون های همکاری مشترک بین دو کشور در زمینه های مختلف استقبال کردند و برگزاری منظم آن را ضروری دانستند.
این بیانیه در 2 ژوئن 1401 برابر با 22 شوال 1443 مصادف با 23 می 2022 میلادی در شهر مسقط صادر شده است.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
absnews
می توانید این پست را ویرایش کنید
ریاست جمهوری اسلامی ایران و جناب سلطان بر نقش مثبت و سازنده بخش خصوصی دو کشور تاکید و ابراز امیدواری کردند که فعالیت بخش خصوصی موجب افزایش حجم سرمایه گذاری و تجارت بین دو کشور شود. کشور آنها همچنین از امضای تفاهم نامه ها و یادداشت های تفاهم برای نهادینه سازی همکاری ها در زمینه های سرمایه گذاری، ورزش، کشاورزی، شیلات، دام، حمل و نقل دریایی، لجستیک، بنادر و نفت و گاز استقبال کردند.
والاحضرت سلطان عمان دیدگاه رئیس جمهوری اسلامی ایران و دولت وی را در اتخاذ سیاست تعامل سازنده، فعال و همه جانبه و گشاده رویی با همه کشورهای جهان به ویژه همسایگان بر اساس سیاست ایران ستود. سیاست پایدار . این دیدگاه منجر به روابط مثبت و سازنده مبتنی بر احترام متقابل، همکاری و حسن همجواری برای توسعه منافع مشترک اقتصادی، تجاری و فرهنگی می شود و به تقویت امنیت و ثبات منطقه کمک می کند. هر دو طرف همچنین بر اهمیت مبارزه با همه اشکال و اشکال تروریسم و افراط گرایی تاکید کردند.