اخبار اقتصادی روز

“تصفیه قارچ”؛ رویکردی برای کاهش آلاینده ها در خاک های آلوده به نفت

لازم به ذکر است که از این جدایه ها می توان به عنوان فاکتورهای با راندمان بالا برای کاهش آلودگی نفتی جنوب کشور استفاده کرد.

به گفته دکتر گوهری، در حال حاضر کارایی جدایه های منتخب در خاک های آلوده به نفت در حال بررسی است و در صورت تایید نتایج کمی و کیفی، کارایی جدایه های انتخاب شده در شرایط طبیعی جنوب کشور بررسی می شود. .

عضو هیئت علمی گروه حفظ نباتات دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر مطالعات زیست پالایی خاک‌های آلوده به هیدروکربن با استفاده از گونه‌های مختلف میکروبی افزایش یافته است، افزود: نتایج نشان داد که برخی از میکروارگانیسم‌ها مانند قارچ‌ها آنها می توانند هیدروکربن های نفتی را تجزیه کرده و از آنها به عنوان تنها منبع کربن و انرژی برای رشد خود استفاده کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مجری طرح در ادامه خاطرنشان کرد: در روش کیفی تغییر رنگ معرف از آبی تیره به روشن نشان دهنده تجزیه هیدروکربن ها است. از نفت برای تعیین کمیت تجزیه هیدروکربن های نفتی استفاده شد و نتایج نشان داد که قدرت تجزیه تعداد محدودی جدایه 3000 برابر بیشتر از کنترل بود.

وی تصریح کرد: تصفیه قارچ روشی است که در آن از قارچ هایی استفاده می شود که ظرفیت بالایی برای تولید آنزیم های تخریب کننده خارج سلولی دارند. از این قارچ ها برای کاهش آلاینده های آب یا خاک استفاده می شود.

دکتر میرزادی گوهری درباره روند تحقیقات گفت: «در مطالعه ای که در گروه گیاهپزشکی دانشگاه تهران با همکاری محقق فوق دکتری دکتر فلاحی برای به دست آوردن جدایه های قارچی با قابلیت تجزیه پذیری بالا از هیدروکربن های نفتی انجام شد، نمونه برداری از خاک های آلوده به نفت خام در سپس در شرایط آزمایشگاهی، عوامل قارچی قادر به رشد در خاک های آلوده به نفت جدا شدند. در مرحله بعد، از دو روش کیفی و روش کمی برای ارزیابی توانایی جدایه های جدا شده در تجزیه هیدروکربن های نفتی استفاده شد. 6-دی کلروفنولیندوفنول) در روش کیفی استفاده شد.

طرح پژوهشی «تصفیه قارچ؛ رویکردی برای کاهش آلاینده‌ها در خاک‌های آلوده به هیدروکربن» به سرپرستی دکتر میرزادی گوهری از گروه نباتات دانشگاه تهران.

absnews

به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر میرزادی گوهری، عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: به منظور به دست آوردن جدایه های قارچی با قابلیت تجزیه پذیری هیدروکربن های نفتی بالا، نمونه برداری از خاک های آلوده به نفت خام در جنوب کشور انجام شد. “

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *