تصادفات سالانه حدود 17000 نفر را در ایران می کشند
وی با بیان اینکه جاده همواره عامل تمدن در تاریخ بوده است، افزود: محور دشت ارژن به ابوالحیات در سال 1343 ایجاد شد و امروز پس از 50 سال منجر به تشکیل کوهچنار شده است.
وی با بیان اینکه برای آزادسازی نفت در بودجه پیش بینی کرده ایم، گفت: ظرفیت میدان های نفتی زیادی در کشور داریم و باید از این فرصت بیشتر استفاده کنیم.
رضایی کوچی خاطرنشان کرد: پروژه های زیادی در استان فارس از جمله اتصال راه آهن فارس به بوشهر و خوزستان داریم و به دنبال آن هستیم که این پروژه را به عنوان یکی از پروژه های افست نفتی تعریف کنیم.
نماینده مردم شهرستان های خفر و جهرم در شورای اسلامی با بیان اینکه بیش از 200 هزار کیلومتر در کشور داریم، گفت: برای حفظ راه های موجود در صورت عدم احداث راه های جدید به اعتبار 100 هزار میلیارد تومان برای هر کدام نیاز داریم. سال اگر بودجه داشته باشیم ساخت و ساز کشور نزدیک به 150 هزار میلیارد تومان در سال است.
عباسی بیان کرد: به عنوان نماینده این منطقه از وزارت راه و شهرسازی می خواهیم به توسعه زیرساخت های شهری این شهرستان توجه ویژه داشته باشد.
محمدرضا رضایی کوچی شنبه 23 آبان در مراسم بهره برداری از لاین دوم اتوبان دشت ارژن در ابوالحیات که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد ضمن قدردانی از زحمات مجدانه نماینده مردم کازرون و کوهچنار در شورای اسلامی شهر. و با همکاری وزارت راه و شهرسازی گفت: سالانه حدود 17 هزار نفر در تصادفات جاده ای در ایران جان خود را از دست می دهند.
عضو کمیسیون عمران شورای اسلامی افزود: بخشی از این آمار بالا به کیفیت خودرو، بخشی به نحوه رانندگی و بیشتر آن به وضعیت راه های کشور مربوط می شود.
فریدون عباسی نماینده مردم کازرون و کوهچنار در شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: وزیر محترم راه و شهرسازی از ابتدا توجه ویژه ای به تکمیل این پروژه داشته اند و استاندار محترم زمان، پس از بر عهده گرفتن این مسئولیت، کوهچنار هنگام بازدید از اولین شهر فارس.
محمود هاشمی فرماندار شهرستان کهچنار نیز خواستار احداث پروژه قائمیه – راهدار به عنوان مکمل باند دوم بزرگراه دشت ارژن – ابوالحیات شد و گفت: این محور ارتباطی مهمترین محور غرب و شمال است. -کریدور ارتباطی جنوب در شهرستان کوهچنار وکتور رسید.
رضایی کوچی گفت: بار مالی توسعه راه، راه آهن، بزرگراه، فرودگاه و … است. کشور به دولت هدایت شد و گفت: بیش از سه هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی نیمه تمام در کشور و حداکثر 150 هزار میلیارد تومان در سال داریم که بودجه عمرانی مصوب است که اگر پروژه جدیدی ساخته نشود و ما تورم نداریم، باید 20 سال صبر کنیم تا راه های موجود در مناطق ساخت و ساز تکمیل شود، بنابراین باید به فکر راه حل های دیگری باشیم.
ای بی اس نیوز/پرس رئیس کمیسیون سازندگی مجلس شورای اسلامی گفت: سالانه حدود 17 هزار نفر در تصادفات جاده ای در ایران جان خود را از دست می دهند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی همچنین تسهیلات بانکی اصل 56 و فروش زمین در اختیار دستگاه های اجرایی را از دیگر راهکارهای اجرای قوی تر پروژه های عمرانی برشمرد و خاطرنشان کرد: نقدینگی کشور باید تامین شود. به سمت پروژه های عمرانی هدایت می شود، در حالی که نقدینگی وجود ندارد و حضور بخش خصوصی در پروژه های عمرانی نداریم.
انتهای پیام
وی ادامه داد: به عنوان مثال; شهر نودان در این منطقه قرار است از باند دوم بزرگراه دشت ارژن به سمت ابوالحیات بهره مند شوند و از این رو باید اجازه استفاده از حاشیه جاده را داشته باشند. البته این کار نیاز به همکاری محیط زیست دارد.