تشویق وزیر کار برای هدایت سرمایه های کوچک خانواده به سمت تولید
وزیر کار تاکید کرد: منابع خرد و صندوق های خانوادگی باید تولید محور باشد و فرهنگ وقف و ایجاد وام های خیریه در حوزه اشتغال گسترش یابد.
به گزارش ای بی اس نیوز، طرح ملی اکوسیستم اشتغال یکی از اولویت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که بر اساس برنامه اشتغال دولت سیزدهم و در راستای کاهش نرخ بیکاری و توسعه در حال پیگیری است. استخدام. و کارآفرینی در کشور
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تخصیص منابع برای ایجاد اشتغال در استان ها و طرح های منطقه ای خبر داد و تاکید کرد: منابع اندک و سرمایه های خانوادگی باید به سمت تولید سوق داده شود.
به گفته کارشناسان، اکوسیستم ملی اشتغال بستری است که تمامی مولفه های مرتبط با اشتغال را هماهنگ می کند و در آن مشاغل با توجه به مزیت ها و تولیدات ملی، محلی و منطقه ای با اشتغال زایی بیشتر دیده می شود.
مرتضوی گفت: در حال حاضر سوله های بزرگی در کشور وجود دارد که به دلیل مشکلات مالی و کمبود دانش در زمینه تولید تعطیل شده اند و می توان از ظرفیت آنها برای پروژه های خلاقانه استفاده کرد.
سید صولت مرتضوی – وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر اخیر خود به مشهد مقدس که به منظور شرکت در اجلاس سراسری اکوسیستم ملی اشتغال با هدف تبیین برنامه اشتغالزایی دولت سیزدهم برگزار شد، بر انجام وظیفه تاکید کرد. دولت برای ایجاد بستر اشتغال در کشور گفت: در قانون اساسی و در اسناد اصلی نظام و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری، اشتغال به عنوان یکی از مهمترین وظایف دولت ها ذکر شده است.
بر اساس گزارش ها بیش از 70 تشکل دولتی و مردمی در این طرح جانمایی شده اند و بیش از 180 گروه شغلی در حال پیگیری فعالیت ها و فرآیندهای لازم در این زمینه هستند.
وی با تاکید بر اینکه حداکثر بهره وری از منابع و ظرفیت های طبیعی در کشور اتفاق نمی افتد، گفت: با حکم رئیس جمهور امکانات خوبی به استان ها و برنامه های منطقه ای برای ایجاد اشتغال اختصاص می یابد.
انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز، هدف از الگوی اکوسیستم ملی اشتغال که در اولین جلسه شورای عالی اشتغال دولت سیزدهم رونمایی شد، دستیابی به هدف ایجاد یک میلیون شغل در سال است. از کارگر گرفته تا فارغ التحصیل دانشگاه، مسئولیت تولید و اشتغال را بر عهده دارد و باید دارای حداقل مهارت باشد.
اکوسیستم اشتغال مبتنی بر پنج عامل آموزش، ارتقاء، اطلاع رسانی، شناسایی و مشاوره است تا تأثیر مثبتی بر تولید و اشتغال در کشور داشته باشد.
جنبشهای مردمی، کارگران، کارفرمایان و کارآفرینان با راهنمایی، کمک و حمایت بخش دولتی در اکوسیستم اشتغال ملی نقش دارند. در حال حاضر یکی از حلقه های مفقوده در زمینه اشتغال، رکن حرفه آموزی است. به همین دلیل است که وزارت کار در چارچوب اکوسیستم ملی اشتغال جایگاه ویژه ای را برای مهارت آموزی در نظر گرفته است.